Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
ittakary #3096 üzenetére
Köszi egyelőre még nem biztos hogy nekiesek, ez az adb dolog kicsit hosszúnak tűnik meg macerásnak,nem csináltam még ilyet. A rendszerrel sincs bajom csak egy komplett ROM mentés csinálnék de ismerve magam akkor már lehet rápróbálnék valami custom ROM - rá.
Azért köszi
-
gretzky77
veterán
Az első hsz - ben lévő root meg twrp dolgok simán működnek az OTP-n?
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3093 üzenetére
Ez jó kérdés
ezt sosem szoktam nézni. Nem szeretem a magyar fordítást a telókon.
-
Shyciii
veterán
válasz
erik0306 #3089 üzenetére
erik0306
A kettő közül EZ lehet a jobbik.
vajasmester
Nova Launchert használok amúgyis, de a menürendszert semmilyen launcher nem tudja megváltoztatni.
Justreboot
Az a baj, hogy annyira hányingerem van a kinézetétől, hogy ha fel is raknám, akkor 3 perc múlva menne a restore backup
Amúgy most az új Oxyslimet használom. Kicserélte benne a gyári Dialert CM Dialerre, amitől valamivel gyorsabban bejön, ráadásul megvan benne az összes funkció ami a CM-ben is van, úgyhogy mindjárt meg is kaptam azon funkciókat, amit nagyon hiányoltam az OxygenOS-ből. -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3087 üzenetére
Akik kipróbálták azt írják, hogy jobb. Simábban fut, azonnal reagál a dolgokra. A tárcsázó sem gondolkodik annyit megnyitáskor, és az akkuidő is jobb valamennyivel. Ráadásul már a hydrogenos-ből is csináltak debloated verziót, ahol kigyomlálták a kínai cuccokat, és a google sync is megy. Kipróbálnám, dd gyűlölöm az ios kinézetet, úgyhogy sosem tettem fel.
-
the_pimp
senior tag
Nem tudom mitől, de valami miatt drasztikusan csökken az akksim élettartama. Pedig nem raktam fel semmit, magától romlott el. Nincs valami app ami részletesen írja mi mennyit használ?
-
gabee jr
tag
Lett egy ilyen telefonom, de nem frissül OTA-n, root nélküli stock rom van rajta. 2.1.0 Oxygen. (kínai verzió?)
Próbáltam (gyári) recoveryből feltenni a tudnivalók linken talált hivatalos oldaról ezt:
Oxygen OS 2.1 > Oxygen OS 2.1.1: OnePlus2Oxygen_14_OTA_008-009_patch_1510112055.zip
Ugyan úgy failed a dolog, mint az OTA-n próbált verzió.
Volt már cache, meg data törlés, az istennek se akar semmit.
Mi legyen a következő lépés? Tegyem fel a full 2.2.0-t és hagyjam az incremental frissítéseket?
Sorba csináljam, (2.1.0 a mostani) vagy mehet fel egyből a 2.2.0? Thx -
Shyciii
veterán
Nem kell gapps. Alapból tartalmazza a pico gappsot.
Pedig a hydrogenos-re stabilt mondanak. Annak is kell lennie, hisz kínában ezt használják alapból, és nem oxygenos-t. Minden műkődik. Egyedül a google contact syncel volt gond, mert ugye kínaiaknak nem kell, azt utólag hegesztették bele, de az is megy már. -
plejik
addikt
Az oxyslim-hez melyik gapps kell? Mert amiket ddig felraktam mind rossz..
-
plejik
addikt
Inkább feldobtam az OxySlim-et.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3074 üzenetére
Persze. Egy időben gondolkoztam is, hogy felteszem, ha már annyira dicsérik, de én annyira gyűlölöm a miui-s kinézetet...úgyhogy ezért se lesz már többet se Xiaomi-m, se Huawei-e, se Meizu-m
-
Shyciii
veterán
válasz
geridoss #3072 üzenetére
Google megoldása/programja nem jó? Amit minden készüléken az Ok Google paranccsal lehet aktíválni, ha fel van telepítve. Akkor beszéddel lehet indítgatni programokat, vagy navigációt indítani helyekre, tárcsázni, megkérdezni mennyi 5*5, ki Robert De Niro apja stb. De szerintem jobb, ha az ember a barátnőjétől kérdezősködik, ha unatkozik
-
geridoss
csendes újonc
Olyasmi lehetőség van benne, mint iOS-en a Siri vagy Samsungokhoz az S Voice?
Gyári OnePlus Two, legfrissebb szoftverrel. -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3070 üzenetére
Nincs benne a cikkben? Amúgy úgy rémlik, hogy kínaiaknak szól leginkább, mert a HydrogenOS-ről szól.
Közben megnéztem. Kínai közösségi hálón tették ki, szal valszeg china only. Így akkor nem lenne meglepő, hogy HydrogenOS-t kellene tesztelni.
-
Shyciii
veterán
Ne álmodozzatok
Tuti OxygenOS lesz. Meg persze a HydrogenOS-t is fel lehet majd rakni. Állítólag az amúgy is sokkal riszponzívabb, mint az OxygenOS. Viszont ha pár nap múlva lehet beta tester-nek jelentkezni, akkor szerintem leghamarabb február végén jöhet csak a Marshmallow változat.
-
bogarpi
csendes tag
Üdv Urak!
Kéremszépen.,..a teló épp Brüsszelt járja,hétfőn indult,péntekre igérték az érkezést!!De a lényeg,h.tegnap olvastam itt hogy 100 eu fölött ingyen a posta...erre most reggel jött egy refund az eladótól!Ennek azért örülök!!:-) -
fulopss
csendes tag
Október óta használom a telefont, de eddig egyetlen akadás nem volt egyszer sem. Illetve egyszer volt de akkor másfél hónapig nem volt újraindítva, kikapcs-bekapcs és már kész is. Full gyári rendszer 20 telepített appal.
-
Shyciii
veterán
-
edward2
addikt
válasz
gretzky77 #3041 üzenetére
Teljesen gyári minden én nem szeretek kavarni. Eszméletlenül akad a telefon előbb google mapson képtelen voltam zoomolni mert másodperceket gondolkodik két zoomolás mozgatás között. Aztán van a szokásos tonnányi kifagyás...
Komolyan röhej ami per pillanat van.
Csak google app van fent meg 1-2 másik app. Alapból utálom appokat. Minden play storeból lett telepítve. Ennyi.
-
the_pimp
senior tag
Olyan bugom van most, hogy ha rányomok a recent apps gombra, akkor eltűnik az összes appot kilövő nagy X a jobb felső sarokból.
Valaki tapasztalt ilyet? -
-
the_pimp
senior tag
Valaki, esetleg rendelne mostanában oneplus.net ről bármit?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy várható-e Qi töltésre lehetőséget adó hátlap a készülékhez, lehet-e ilyenről tudni. gyakorlatilag ez az egyetlen érv, ami miatt kiesik nálam a telefon.
ahogy rákerestem a topicban, az emberek 99%-a ellene van, vagy nem fontos neki. erre csak azt tudom mondani, hogy nem éltek mellette. több, mint 1,5 éve használom így a Lumiáimat, a melegedés észrevehetetlen, az akku élettartamra nincs negatív hatása és ha egyszer megszokod a kényelmét, akkor soha többé nem vagy hajlandó dugdosni az usb kábelt - ahogy én sem.
-
gretzky77
veterán
Azt esetleg tudja valaki Mhl-t támogatja?
-
vajasmester
csendes tag
válasz
gretzky77 #3041 üzenetére
Tul sok embernel vannak akadasok 2.2.0 frissites ota, elotte erezhetoen jobban muzsikalt az egesz rendszer. Oneplus forum tele van a panaszokkal. Itt ahhoz kepest eleg keves ember panaszkodik. Nem hinnem hogy hardware gondd, inkabb valamifele kozos program / szolgaltatas, esetleg a nem tiszta telepites okozhatja. Az ujlenyomat olvaso is lassabb, errol is irnak a telo eredeti foruman. Lehet egyszerubb volna azt kideriteni hogy akinek nem akad / fagy nala milyen beallitasok vannak gyari rendszeren termeszetesen
-
gretzky77
veterán
válasz
edward2 #3035 üzenetére
Szia!
Gyári rendszert használsz? Nem tudom mi lehet nálad a gond, de értetlenül állok az előtt amit írsz mert nálam semmi dadogás nincs. Igaz nem vagyok rá érzékeny de a te elmondásod alapján biztos észrevenném azt a szintű dadogást. Nálad nem lehet valami hardveres gond? -
lastender
csendes tag
válasz
vajasmester #3031 üzenetére
Igen. Azt a füst színű plasztik csodát. Kipróbálom nélküle, illetve más tokkal.
De talán nélküle is visszhangzott. -
lastender
csendes tag
válasz
forintuser #3030 üzenetére
Már szétlapult...
Asszem elcsórom a párom BT-s headset-jét. Úgyis a vezetékest használja.
Ja és állítólag nyertem egy PUGZ-t. Meglátjuk. -
BOANerges
tag
1-2 jóféle Boeffla beállítás megosztását nagyon megköszönném, különösképp a Misc. 2 -ben lévő TCP profilokra (mi micsoda belőlük), illetve a Misc. 1 -ben lévő LowMemoryKiller beállításokra.
Nekem is előjött egy roppant bosszantó dolog: Boeffla -ban bármire állítom a beállításokat (pl. Governor I/O), mindig megszakad a Wifi, ha lekapcsol a képernyő. Stock kernel alatt ilyet nem tapasztaltam.
Tudtok ebben segíteni? -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3032 üzenetére
Érzékelős problémám nincsen (illetve ez az új tegnapi oxyslim esetében mégis, gyorsan le is gyalultam, más gond is van vele). Közben visszaálltam a saját profilomra, vagyis az a57-es procikra visszatettem az interactive governort, mert elkezdett nagyon beszaggatni ezzel a custom impulse-al. Szerintem többet nem variálok, maradok a saját profilomnál, az elég simán fut. Csak időnként rám jön a baszkurálhatnék
Jöhetne a marshmallow, hogy megnyugodjak.
-
edward2
addikt
Valaki segítsen hogy mi a büdös lóf*szt csináljak mert ezek a lagok megőrítenek komolyan 4 évvel ezelőtti telefonom használhatóbb volt a mindennapokban mint ez.
Opohoz már nem is hasonlítom mert az egyenesen szégyen... Ha ez így megy tovább visszamegyek opora aztán a kollégával egyetemben lesz nekem is eladó optom...
-
the_pimp
senior tag
válasz
Just_Reboot #3032 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam, nekem olyasmi szokott lenni, hogy nem enged ékezetes betűket kiválasztani, Reboot után persze megjavul. Eddig 2x volt amióta megvan.
-
Yager01
senior tag
Van egy eladó ONE PLUS ONE 2-m . Ha valakit érdekel dobjon egy privátot
-
-
lastender
csendes tag
Valaki találkozott már azzal, hogy visszhangzik a telefonja? Többen panaszkodtak rá, hogy visszahallják a saját hangjukat. Ez olyankor fordul elő, ha nem szorítom rá a fülemre a hangszórót. Nincs kihangosítva a telefon.
Mit lehet tenni? -
the_pimp
senior tag
Rendbeltem magamnak tempered glass fóliát, van pár darabom, ha valakit érdekel írjon rám
-
aerosmith
őstag
válasz
the_pimp #2998 üzenetére
igen az a picike 1 centis fordító.
Amúgy némi infó Oneplus garanciális ügyintézéséről, dec28án jelentettem le hogy a telefon foltos felvéteket csinál, lehet valami a CCDvel vagy az objektív belsejében.
Tegnapig leszarták a fejemet, akkor megirtam nekik hogyha hétfőig nem adnak értékelhető választ akkor Paypaltól visszakérem a pénzemet. Erre tegnap este itt volt a levél hogy küldjem vissza a telót és megnézik... -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3025 üzenetére
Cpu, gpu órajeleit, i/o scheduler-t, swapinesss, filesystem tweaks beállításokat. Most így belegondolva egész sokat
De neked szerintem nem lenne jó, mert neked alapból is akadozós, és bár ezzel a beállításokkal az UI-n nem érzékelek változást, a Play store viszont akadozósabb lett valamivel, szal neked ez már túl lenne az ingerküszöbödön
No meg persze ezzel Real Racingezni sem lehet, szal azon esetekre a sima Interactive-ot kell visszaállítanom.
-
Shyciii
veterán
No csak addig nyomkodtam, hogy elfogyjon a szufla. Szal ezzel a beállításokkal 6 óra 35 percnyi SOT jött ki és 5% maradt. És ebben van másfél órányi akksizabbantó angry birds. Ippeg kijöhetne a 7 óra.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3022 üzenetére
Igen, XDA-n is vannak akiknek 9-10 óra SOT van, bár azt nem tom, hogy 1 vagy 2 nap alatt. Ha 1 nap alat hoznak össze 9 SOT-ot, akkor azok tényleg kretének, mert egész nap a telót bújják.
De én igazából azt nem értem, hogy ezeknek minek felső kategóriás telefon? Mert aki ebből 9 óra SOT-ot elő tud hozni, az ennek a telefonnak a 20%-át se használja ki, ergo mi a ráknak neki ilyen telefon?? Az ilyennek bőven elég egy középkategóriás telefon is, de lehet hogy az is sok. Mert ugye valaki írja is, hogy ő nem játszik, nem navigál vele, vagy miracastozik stb, csak böngészik és telefonál. Baszki akkor ennek minek felső kategóriás telefon... -
Shyciii
veterán
Nekiálltam kipróbálni Boeffla kerneléből ZanZam féle változatot, és nagyon jó. Jobb, mint Boeffla eredetije. Jobb SOT-ot érek el vele. Aztán az xda-ról elkezdtem kipróbálni különböző profilokat a kernelhez, de a legtöbbje katasztrófa. Azt írják hogy balanced változat, tehát egész jó sebességben és takarékosságban, közben úgy szaggat pl angry birds alatt, hogy borzalom. Viszont találtam egy profilt (Naman Totalrevamp v3), amit kicsit módosítva viszont korrekt sebesség, és jó akksi időket érek el, pedig mostanában játszom dögivel. Szám szerint 4:51 percnél vagyok most SOT-nál, és van még 26%. Szal ezzel lazán megvan 6 óra SOT, de inkább több is, pedig ebben van 2-3 féle játék is (pl akksizabáló angry birds is), úgyhogy ezt a beállítást kompletten el is mentettem, hogy amíg nem jön a Marshmallow, addig ez a config marad nekem.
-
the_pimp
senior tag
Gyári camera appban, vagy akár google cam ben hogy lehet beállítani a location tag et?
-
edward2
addikt
válasz
vajasmester #2999 üzenetére
Nem használok repülő módot nagyon. Wifi always on.
A telefon viszont egyre gyakrabban laggol... Kezd az agyamra menni.
-
Itsu
tag
nekem minden a gyáriba van,akadozik elég gyakran 2.1.0 óta nem volt frissités ami nem indulna újra magától / ne fagyna le.
-
Just_Reboot
addikt
Figyelj nekem lassú. A letöltések szinte mimdig beakadnak mutatja a letöltést közben meg a fájl mar rég letöltődött. Az allapot savot ha lehúzom 10-ből 9x megakad a beallításokban is meg meg döccen 0,25x animációval. Próbáltam gyari és gyari alapú romot is. Ami eddig a legjobb volt az az OxySlim+Boeffla kernel.
-
Jaygab
tag
válasz
Just_Reboot #3013 üzenetére
Nekem semmi bajom vele. Tökéletes, gyors. Gyári oxy, root nincs,animációk full kikapcsolva, így még gyorsabb.
-
Jaygab
tag
válasz
the_pimp #3006 üzenetére
Gyári kábellel a kocsiban nem tudom tölteni. Egy Samsungos töltőt használok a kocsiban plusz c type adaptert, de azzal az van amit írtam. Mondjuk az csak 750mAh - t ad le, gondolom azért ilyen lassú. Amúgy a gyári kábel is lassan tölti PC-ről USB-n. Ha használnám közben a telòt szerintem az is csak szinten tartaná. Pont az aksi gyilkolása miatt ha lehet kerülöm a navi használata közbeni töltést. Ha a fényerőt leveszem, sokat kibír töltés nélkül. Ha meg muszáj akkor muszáj...
-
kissbg
tag
Azt hol lehet beállítani, hogy pl érkezett gmail értesítés az a kis levél ikon legyen a bal fölső sarokban?
-
gretzky77
veterán
válasz
Just_Reboot #3007 üzenetére
Mi a bajod az Oxygennel?
-
bajaki
őstag
Pénteken még nálam is működött, de tegnap már nem... érdekes. Se telefonon, se gépen. Ráadásul megnéztem másik accounttal, ott sem engedte. Rohadt jó.
Köszi, hogy megnézted!
-
bajaki
őstag
Valaki, akinek van egy kis ideje, meg tudná nézni, hogy át tudja-e írni az adatait? Mert ha csak nálam rossz, akkor írok a supportnak.
-
gretzky77
veterán
Ilyen jó a teló vagy ennyire kevés tulaj van itt,hogy alig van hozzászólás!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lexus, Toyota topik
- Macska topik
- BestBuy topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Apple asztali gépek
- Lightyear - befektetési app
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest