Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
válasz
Just_Reboot #3698 üzenetére
Ez a legfrissebb, mai build?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
the_pimp #3696 üzenetére
Az durva, én ilyet még soha nem tapasztaltam CM alatt pedig helyell közzel használom a kezdetektől.
Más: Seraph buildjében teljesn jól működik az ujjlenyomat olvasó. Nem fc-zik, nem fagy. És 10-ből 9-szer felold nagyon ritkán hibazik és villam gyors pedig 3 ujjlenyomat van beállítva.
-
riothel
csendes tag
Nektek hány számjegyű volt a tracking number-etek? Én 12 számjegyűt kaptam, ami elvileg azt jelenti, hogy Németországból szállítják. DHL-nél megnéztem és tényleg a németektől jön, tegnap vette át a posta, és már úton is van Magyarországra Berlinből...
Érdekes... lehet, hogy nyitott a 1+ raktárt Németo.-ban is? -
the_pimp
senior tag
válasz
Just_Reboot #3694 üzenetére
Nálam konkrétan csak segélyhívásra vált, abszolút semmire. És ez olyan átlag 5 percenként.
-
the_pimp
senior tag
válasz
Just_Reboot #3692 üzenetére
Akkor délután megnézem ezt a 8.-i buildet. Viszont egy dologgal nem jutok dűlőre, azt olvastam hogy maga a kernel ilyen a cm ben, nagyon dobálja a hálózatot menet közben, értem ezalatt ha kocsival közlekedek pl. Ez személyes tapasztalat, elég zavaró.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3688 üzenetére
Grarak írta
Én most már nem tesztelem le erre a pár órára.
-
álarc
aktív tag
válasz
Just_Reboot #3688 üzenetére
Garak. Felismeri az ujjam. De nem tudom hozzákapcsolni semmihez. :-)
Lehet én vagyok a fsz. Mennékk tovább ott fc. De maga a build egyéb téren hibátlan! Még 1 2 hét és fsza lesz! Az a Seraph nem jött be sok volt a fc elsőre. Lehet türelmetlen voltam. -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3686 üzenetére
Grarak is kirakta, csakhogy még két bug is van a fingerprintben: sokszor force close-ol, és sokszor téved.
-
Just_Reboot
addikt
Jó hírem van sracok! Seraph legutolsó buildjében működik az ujjlenyomat olvasó. Akit érdekel XDA-ról töltheti. Innentől már csak egy lépésre van a hivatalos Nightly.
-
álarc
aktív tag
Aszem vissza Garak.
Ez nem jött be. Fagy a Nova. -
Shyciii
veterán
válasz
the_pimp #3681 üzenetére
Szerintem nem. Hacsak nem valami idegesítő hibát orvosolnak. Én pl még a 3-ai builden vagyok. Semmi olyan egetrengető módosítás nem történt, amiért érdemes lenne. Viszont Grarak az előbb tweetelte ki, hogy kiad egy új verziót amiben működni fog a fingerprint szenzor, és elvben már nemigen fog fagyni.
-
álarc
aktív tag
Gondoltam gyorsabb, de törlöm!
-
the_pimp
senior tag
-
találkozott már valaki olyannal, hogy egy teljesen szűz OP2 lassú mint a bűn?
hoffman_ kolléga telefonját tegnap megnéztem, és annyit panaszkodott a sebességéről, hogy már muszáj voltam megnézni, és arra jutottam, hogy valószínűleg igaza van!
Geekbench-re a saját mérésem ilyet adott: [link], neki pedig 4000 körül. Megnéztük CPU-Z alkalmazásban, valószűleg a "nagy CPU"ból 2 mag nem megy.
A héten valamikor nyitok neki egy bootloadert, és újrarakom neki az egész hóbelebancot nulláról. Esetleg előtte még megpróbálok neki egy kernel cserét (boeffla nálam jól szerepelt), hátha beindulnak a "pihenő" magok.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3664 üzenetére
Sandy kernelt használok.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3662 üzenetére
Nálam az oldalak betöltése nagyon gyors, de maga a fájlok letöltése viszont lassú. Két különböző routeren is. Próbából felraktam most egy üres OxygenOS 2.2.0-át, és gyorsan tölt le. Majd gyorsan vissza nandroid backupból a CM13-ast Seraph08-ét, és megint lassú.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3659 üzenetére
Justreboot
CM13 alatt neked is lassan tölt le nagyobb fájlokat wifi-n? Akár Seraph08 akár Grarak buildjén vagyok, wifi-n letölteni a netről mindig max 250kbyte/sec-el tölt le, míg LTE-vel 3-4Mbyte/sec (Vodafone)
-
Shyciii
veterán
Justreboot
Természetesen írok, de majd magánban, mert egyesek sértésnek vennék itt. A kérdés csak annyi, hogy a stock rommal írjak majd ha megjött, vagy nem zavar, ha kapásból custom rom kerül rá?
Edge
Ezzel én (sem) értek egyet. A 810-es SOC az utóbbi évek legrosszabb mobil hardvere. Marketing szerint jobb, mint a 808, csak mikor rendes huzamosabb tesztnek veszik alá, vagy csak szimplán használod a mobilt (játék, kamera stb) akkor fordul a kocka:
1. OPT-ben levő 810-es órajel kisebb, mint az eredeti gyári 810-esé (máris gyengébb, mint más 810-es mobil)
2. OPT ennek ellenére is rohadtul melegszik, sőt forrósodik igen gyorsan, és bizony akkor még jobban visszaveszi az órajelet, és bizony itt fordul a kocka a 808 javára, mert ebben az esetben bizony már egyáltalán nem gyorsabb, sőt.
3. Most tél van. Most is bármikor fél perc alatt forróvá tudom tenni az OPT-t úgy, hogy semmi zúzós tesztprogramot nem futtatok, akkor mi lesz nyáron? Pontosan az, mint a többivel. A halálig vissza fogja fogni a teljesítményt, miközben egy sütőt fogsz a kezedben. Mikor OPO-m volt, és meghallottam, hogy az OPT 810-est kap, én akkor szomorodtam el először, de reménykedtem a 2.1-es 810-es revízióban. Persze nem tudtak csodát tenni, hisz alapjaiban lett elrontva a 810-es. Azon környezet ahol a 810-es elvérzik, mert túl melegszik, ott pl az LG G4 a maga 808-asával vígan langyosan száguld. Nem véletlen, hogy más neves gyártó is inkább a 808-ra tette a voksát (LG, Moto, Samsung, Xiaomi, Blackberry, MS Lumia, Lenovo), vagy várt a 820-ra (Xiaomi Mi5).Értelek én, hogy nagyon jó felvágni más mobilossal szemben, hogy neked 810-es van, másnak meg mondjuk 808, 615 stb, de aki ért hozzá, az inkább elmosolyodik ezen.
Amúgy meg mint mondtam, én a 810-es OPT által visszavett órajelét sem használtam ki, mert amikre én használom a mobilt még ha játszok is, ahhoz még az is elég volt, hogy én is visszább vettem az órajelet, hogy ne legyen gyalázatosan rossz az akksiidő, és ne legyen forró a mobil. Sajnos azt kell mondjam, hogy összességében, használhatóságban az OPO nekem jobban bejött, mint az OPT. Ha lesz rá közel hibátlan CM13, akkor fordulhat a kocka, de mire ez bekövetkezik, addigra már itt lehet a Oneplus 3, és akkor megint nincs értelme a Oneplus 2-nél maradnom, főleg ha beváltják az ígéretüket, és tényleg teljesen áttervezik. Ha így lesz, akkor öröm és boldogság. Kb 3-4 hónap múlva meg fog jelenni. Addig elpörgök az 5X-en, aztán ha olyat nyújt a Oneplus 3, mint anno nyújtott a Oneplus One, akkor újfent váltok. -
álarc
aktív tag
válasz
Just_Reboot #3656 üzenetére
Valami blabla+cherry a kernel. Gondolom. Az is március 1.
-
the_pimp
senior tag
válasz
Just_Reboot #3656 üzenetére
Én most 03:22 nél vagyok, és még 40% van. Utolsó garak féle, alap kernellel
-
the_pimp
senior tag
Cm galleryben csak én nem tudok képet áthelyezni másik mappába?
-
Shyciii
veterán
Én csak a végéhez írnék. Ahogy írtad lássam be, hogy sokan megelégedéssel használják az OPT-t. Nos ez két oldalú. Igazából neked kellene belátni, hogy az N5X-et is sokan megelégedéssel használják
én mindig tisztában vagyok a saját telóm erősségeivel, gyengeségeivel, mert mindig túrom a romokat, nem véletlenül tudok annyi plusz infót. Mondjuk nem negéz az OPT esetében, mikor már a gyártó is burkoltan beismeri. Közben megnéztem, hogy az N5X-en az elektromos image stabilization milyen. Jobban végzi a dolgát, mint az OPT optikai stabja. Úgy érzem itt is az olcsót választották anno. Majd meglátom milyen lesz a Oneplus 3, aztán fél év múlva lehet hogy megint váltok, mert nekem a support nagyon bejövős volt.
A pánikszerűt nem tom honnan vetted. Még le is írtam, hogy úgy ébredtem, hogy váltani akarok és lőjjetek le...ebben nem tom mi volt pánik, de mindegy.
-
Edge
veterán
válasz
Shyciii #3631 üzenetére
Félre érted, de mint mondtam a közvetlen kollegámnak 5xe van és míg ő kb utálja a 5xet mert szte egy fos addig nekem semmi gondom optvel.
Justrboot: igen arra már ő is rájött, de minden updatenél csinálhatja újra és szte elmehetnek a fszba gugliék...(sajna n9nél is ez egy lassító tényező)
Am. előtörténet: mindketten elégedett n5 tulajok voltunk, 5xre terveztünk váltani, ő pár héttel előbb váltott, még 160k+ért, nekem szerencsém volt ezzel mert alaposan megnéztem 5xet és sehogy sem jött be, ami már egyéni dolog de se a külleme, fogása stb semmi nem tetszett ráadásul a hw benne nem indokolta azt a magas árat.
N6p jobban tetszett, de az iszonyat drága voot, így úgy döntöttem, lejövök telóval gugli vonalról és más után néztek, így találtam meg opt-t.
Úgy ahogy te tervezed használni biztos fasza lesz az 5x, és tény hogyha romol az ember ref készüléknél nincs jobb, úgyhogy gz az 5xedhez, leld benne örömöd
Viszont azt lásd be hogy ettől még rengetegen teljes megelégedettséggel használjuk az opt-t, engem csak az zavart hogy szinte pánikszerű volt a lépésed mintha vmi borzalom szarkupac lenne az opt pedig nagyon nem, sőt. -
the_pimp
senior tag
Ez egy jó 12k val több pontszám mint o2-n, elég durva.
Amúgy igen. a rendszer iszonyat gyors, nagyon elégedett vagyok ebben a tekintetben vele.
Azt esetleg tudod hogy a billentyű beállításnál hogy lehet beállítani hogy csak magyar ékezetes betűk jelenjene meg ha rányomok pl az E re? O2 n betudtam lőni hogy akkor csak az É és a 3 as számot adja fel, most meg televan mindenféle krikszkraksszal -
the_pimp
senior tag
Hali megint,
Aki a garak féle cm el él együtt, tapasztalta-e, hogy eldobálja a wifi kapcsolatot?
-
the_pimp
senior tag
Hali,
Felraktam a garak féle cm13-at, elsőre azt kell mondjam baromi gyors, egyedül ami fura, az a gps elég pontatlan, illetve nagyon durván pontatlan, pedig a location mode high ra van állítva.
Valaki tapasztalt hasonlót, aki használja? -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3634 üzenetére
Igen. Bár Expansyson rendeltem, szal biztos fognak még igazoló iratokat kiérni mielőtt konfirmálják. Viszont ők csak 109e-et kérnek most a 32GB-osért, és persze rendes gari.
-
BLC
tag
válasz
Shyciii #3633 üzenetére
Szia, pont most kezdtem el gondolkodni, hogy az OPX-et lecserélem egy OPT-ra. Indok: -kell a nagyobb kijelző, és az aksi.
Mondjuk vacillálok is rendesen, az OP3 max. négy hónap múlva elérhető lesz, akkor az OPT ára nagyot zuhan. (Most is vadászom az akciókat)
-Pillanatnyilag nem találtam konkurenciát 5,5"-ban. - (ilyen áron) -
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3632 üzenetére
Igen, most olvastam közben arról is. Bár ha megjön, akkor rögtön felkerül rá custom rom, mert nem szeretem az ilyen meglepetéseket.
-
Shyciii
veterán
Érdekes, hogy ezt írod, mert most utánakérdeztem, és utánaolvastam nagyobb oldalakon, de kifejezetten jónak mondják a hangminőséget. Az meg nem érdekel, hogy vannak bugos változatok, mert az minden márkánál vannak rosszul sikerült szériák, lásd OPT is. Jah igen OPT. Választhatok a bugos lassú gyári rom normál hangminőség között és a gyors CM13 között, aminek meg csapnivaló a hangminősége. Nah ez itt a gond (az egyik). Én azt látom, hogy igencsak szemellenzősen vakul szereted ezt a telefont. Ez az 5x elbújhat és társai azért is vicces, mert az OPT pár szempontból még az előd OPO-nál is gyengébb. Nem véletlen, hogy közel sem tudták megsimételni azt a sikert, és nem véletlenül mondták pár hete a Oneplus-nál, hogy a Oneplus 3 még csak hasonlítani sem fog a 2-eshez annyira áttervezik. Szal ez sem a te álláspontodat erősíti meg.
Ó igen. Kihagytam még az OPT egyik gyengeségét a GPS jelet. Azt is többször vesztettem már el a fél év alatt, holott OPO-nál nem volt ilyen gondom, sem Xiaomi Mi4-nél, sem Moto X-nél.
Én úgy látom, hogy a Oneplus 2 esetében elkezdték az olcsóbb, gyengébb alkatrészek használatát, ami a Oneplus One esetére nem volt igaz: kamera, gps, mozgásérzékelő szenzor, fényérzékelő is rosszabb, és még ki tudja, ha alaposabban megnéznék. Van miért teljesen újra alkotniuk a Oneplus 3-at, ahogy nyilatkozták.
-
Shoo
senior tag
Hali!
Használ valaki olyan szilikon/tpu tokot, ami vékony, de az oldalfala erősített? Most egy Spigen tpu tokot használok, jó a minősége, de az oldala nagyon könnyen kihajlik egy kisebb nyomás hatására, ez azért zavaró, mert a kosz is könnyen bemegy oda.
Olyan tokot, amit keresek a Galaxy S6-nál láttam, több fajtát is...Lehetőleg átlátszóba kellene -
Shyciii
veterán
Gyengébb hardver, mert 808. Tökéletesen elég bármire. Megjegyzem, hogy hiába 810-es a Oneplus 2, mert kisebb órajelet használ, mint a többiek, ráadásul azt gyorsan tovább csökkenti, mert gyorsan melegszik, szal nem sokkal jobb...
Lassulási gond. Oneplus 2 esetében is sokan panaszkodnak arra, hogy rettenetesen belassul, szal nem csak Nexus gond. Nézd csak meg a hivatalis Oneplys fórumot. Nagyon sokan írják. Jah és Oneplusnál szintén ismert probléma, hogy töltés közben úgy belaggol, hogy az érintésre is alig reagál. Nekem is időnként előjön. Full műanyag engem nem érdekel. Nem vagyok fém fetisiszta. Nem mintha a Oneplus 2 fém lenne...csak az oldalsó kerete az. Egyedül a memória mennyisége és dualsim hiánya negatív számomra. A többi pozitív a oneplus 2-höz képest. Maga a szoftver egyértelműen rosszabb az OPT-ben. A gyáriban én már nem hiszek, a CM-et meg nem tom mikor lesz fullos. Oneplus One is ezért volt ütős, mert van hivatalos Cos/CM rá. A nem hivatalos CM sultanxda-nak hála álom az a rom. -
Edge
veterán
válasz
Shyciii #3626 üzenetére
Nem értem a dolgot, N5x-ben gyengébb a hw sokkal + fos műanyag az egész. Kollegámnak itt mellettem n5x-e van de már 1000x megbánta hogy azt vett. Ő mondjuk rootolt stock rommal használja de elég sokszor úgy belassul az 5x hogy hajszálon múlik hogy földhöz ne vágja, mondjuk a töltés utáni lassulás ismert problem.
NA a lényeg én tuti nem váltanék, a sima N5 egy tökéletes teló volt de az 5x már közel sem az. -
Shyciii
veterán
válasz
forintuser #3619 üzenetére
forintuser
Iphone 5s? Az egy hulladék. 6-os is hanyagolható. Főnökömnek az van...
nem tom mi van velem. Biztos túl jól aludtam
Justreboot
Pedig megérdemelném
Mondjuk szívás is lenne az 5X, mert nem dualSIM-es, úgyhogy két telót kellene hordanom a munkahelyem miatt. Viszont az 5X össze van rakva, ha bármi gond van ezernyi kernel, és rom várna rám, ami rendesen támogatva van, nem úgy mint a Oneplus 2-nél. Ami azért is lenne fontos, mert én nemigen hiszek az OxygenOS-ben. Egyszerűen a jó programozókat a HydrogenOS-re rakták. Jah és a kamera is jobb a Nexus 5X-ben, bár ez nem meglepő. Faxom... -
Zbarry
újonc
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy használom a self funkciót, de valamiért az időjárásadatot a helyszínnel együtt valamiért nem hajlandó frissíteni. A telefonon minden gyári, semmi sem lett mókolva. Valakinek valami ötlet erre a problémára? FR már volt. Nem segített. A válaszokat előre is köszönöm.
-
Keneseij
tag
Én most álltam neki letölteni, 241mega a frissítés, remélem jó lesz.
-
Shyciii
veterán
Lőjjetek le! Ma úgy keltem, hogy nekem Nexus 5X kell...
-
forintuser
őstag
Én a tegnapi Seraph buildet raktam fel.Egyenlőre minden ok..Először Benschholds kernelével raktam fel, de bootloop lett a vége.Nélküle minden ok.
-
tmskvcs
tag
Tegnap feltettem garak féle CMet, fényévekkel jobb mint a gyári os.
-
Shyciii
veterán
válasz
forintuser #3611 üzenetére
Mondjuk ideje volt frissebb gapps-ot belerakniuk, mert nagyon régi volt eddig benne.
-
Shyciii
veterán
válasz
Just_Reboot #3608 üzenetére
Justreboot
Ezzel én is így vagyok
promagus00
Ha jól látom valami Novell-hez kapcsolódó hálózati cucc. Nem tom ki használhatja. Novell-es hálózati protokollal (IPX/SPX) utoljára Windows 95-ös korszakban találkoztam. Aztán az ki is halt, mert hulladék volt a TCP/IP-hez képest.
-
Shyciii
veterán
Ezzel az alkalmazással úgy lehet fotózni, hogy 51,9MPixeles képet csinál Oneplus 2-őn. Gondoltam adok egy esélyt, hogy leleplezzem, hogy baromság, de bakker meglepődtem a végeredményen. Az egy dolog hogy tisztább lett a kép, de a feliratok mindenhol olvashatóak szemben a gyári fényképező alkalmazással. Én egy műanyag flaskán lőttem, és nagyon meggyőző lett Persze az hátrány, hogy kell neki vagy 15-20 másodperc mire a lőtt képet feldolgozza, és láthatod a végeredményt, de ha van erre idő, és nem kell sokat lőni egymás után, akkor megéri.
-
Shyciii
veterán
No elkezdték kilökni az OxygenOS 2.2.1-es verziót. Javítások:
* RAW support in OnePlus Camera
* Bluetooth compatibility improvement
* Ultra SIM compatibility improvement
* GMS 3.0 upgrade
* Improvement for roaming issues
* Fix for occasional image corruption in OnePlus Camera
* Security Patch Update
* Romanian language support -
the_pimp
senior tag
Amúgy találkozott valaki olyan jelenséggel rootolt oxygen romon, hogy amikor rádugod töltőre, és utána kapcsolod ki, folyton rebootol, de csak addig ameddig meg nem jelenik a zöld akksi jel. Utána megint rebootol, és így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest