Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Ha raktál fel már CM romot mondjuk 13 at vagy bármi másikat TWRP-ből , akkor ugyan úgy. De Én töröltem mert vannak neki még hibái bőven. Minden napi használatra nemjó, de arra igen, hogy lásd milyen lesz a CM14 és milyen az Android N. NEkem bejön és várom, hogy jöjjön a CM14 official is.
-
plejik
addikt
Na egy kicsit megskubizom ezt a CM14-et. Elég menő. Lassan már inkább Nexus teló kéne, csak sajna az nincs dual simbe...
-
válasz
molnartibor #5192 üzenetére
5X:
szoftveres gombok - levesznek a kijelzőből
hátlapi ujjlenyomatérzékelőezek közül már egyik is kizáró ok lenne nálam, itt meg mind a kettő van
-
batai15
félisten
üdv! érdeklődnék hogy op2-t használtan meg éri a meg venni?
akár garancia nélkül, valamint custom romokkal hogy áll ? cyanogen etc?
főleg az érdeklene hogy jobb e velük a telefon, valamint minden hardver elem működik e?
nexus 5x van kinézve, de 70 körül látok ilyen telefonokat aprón, és ha azt nézzül , hardveresen jobb mint egy 5x. előre is kösz! -
plejik
addikt
válasz
molnartibor #5189 üzenetére
Fogalmam sincs.
Nem olvastam volna, hogy ez jellemző hiba lenne.
-
molnartibor
tag
válasz
molnartibor #5187 üzenetére
Ami még érdekes, hogy leírtam a problémámat az RMA repair requestbe, és semmit nem kérdeztek vissza csak jött az email a szállítással kapcsolatban. Ez normális? Vagy ismert a probléma amit leírtam és javítják, vagy olyat írtam amibe nem tud belekötni
?
Service request szövege ez volt:
"Wifi doesn't work only if i next to the AP. I already tried simulteanus with another oneplus2 and the other one worked well, but my device doesn't transfer any data over the wifi and later dropped the connection too."
plejik:
Ja remélem csak érdekes hoyg nem voltak a felesleges körök, hogy factory reset stb.[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz
molnartibor #5187 üzenetére
Miért ne tudnák? Alaplap csere.
Vagy jobb esetbe kapsz egy vatta új telót.
-
molnartibor
tag
válasz
molnartibor #5186 üzenetére
Na ma reggel jött az e-mail a szállítási információkkal. Pénteken fel is adom a telefont kíváncsi leszek mennyi idő lesz és hogy meg tudják-e javítani.
-
plejik
addikt
válasz
molnartibor #5184 üzenetére
Az maradhat, csak a romot rakd vissza.
-
plejik
addikt
válasz
molnartibor #5182 üzenetére
Rakd vissza a gyárit.
-
molnartibor
tag
Sziasztok!
Gariztatáshoz gyári szoftver kell vagy mehet pl RR-el ki a teló? Úgy néz ki, hogy a wifi gond amit leírtam hardweres, mert faterével megy gond nélkül azokon a helyeken ahol az enyém csak jelzi hoyg van wifi és nem megy.
-
Márky
tag
Sziasztok,
egy páran panaszkodtak a gariztatásra.
Leírom, hogy én hogyan jártam:
Vasárnap este azt vettem észre, hogy a töltőm furcsa zizegő hangot ad ki.
Nyitottam egy ticketet, még éjjel válaszoltak rá, hogy ezt meg azt meg amazt próbáljam meg.
Visszaírtam nekik hétfőn éjjel, hogy egyik tippjük sem vált be.
Kedden írtak, hogy esetleg egy videót tudnék csinálni róla? Megcsináltam, elküldtem nekik.
Szerda reggel már kaptam is az automata levelet, hogy az új töltőfejet postázták.
(itt volt egy kis kavar, mert a supportos azt írta, hogy standard csomagként jön és 2-4 hét is lehet a szállítás, legyek türelemmel, de az online felületen azt láttam, hogy express shipping)
Ma délelőtt küldött a DHL egy sms-t, hogy holnap csomagom érkezik a OP-től.Ez így 5 munkanapos átfutási idő. Nem volt kekeckedés meg egyebek. Számomra csillagos ötös a szervizszolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Halott home gombra van valami megoldás? Egy ket csepp eső érte ma és azóta nem működik.
-
the_pimp
senior tag
twrp ben formáztam mindent, hogy tudom az os t visszatenni rá?
-
the_pimp
senior tag
Urak,
Azt hiszem elköszönök, tegnap szert tettem egy Huawei p9 re, bár megvan még a opt, de hamarosan eladom, remélem.
Jó romolgatást
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
van bárkinek tapasztalata az új frissítéssel? nem kockáztatnám meg, most pazar a vas, egyedül az a fránya audio nevetségesen szar jack-ről, de ettől megőrülök.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Ha valaki nem találná, akkor link a letöltéshez.
Az eddigiek alapján az akku idő jobbnak tűnik, de majd 1-2 nap használat után fog kiderülni.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz
balazs1011 #5164 üzenetére
ott vannak a linkek mit nem találsz? -
plejik
addikt
-
TSanya79
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, ha olyat kérdezek, ami már volt, de tegnap jutottam hozzá egy ilyen készülékhez és nem volt időm még végigolvasni a fórumot...
Hogyan tudom beállítani, hogy küldje a hívóazonosítót?
Kellemetlen, hogy akárkit hívok, magánszámot látA korábbi telefonjaimon mindig sikerült megoldani, de most tanácstalan vagyok.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Már tölthető a OOS 3.1.0
[ Szerkesztve ]
-
Keneseij
tag
Még valaki kiegészítőt?
innen[ Szerkesztve ]
-
molnartibor
tag
válasz
forgonati #5149 üzenetére
Igen te szerencsés vagy nem érdekelne persze hogy dobja a jelet ha letakarod nem is azt vitattam hanem nekem ahol a nexus4 nek még beton stabil jele van ott a oneplus2 eldobja és használhatatlan. Gyakorlatilag csak a routerrel lévő szobában nem kell figyelnem hogy véletlenül ne takarjam le a telefon tetejét. Fater oneplus2 -je is produkálja ugyanezt szóval nem gondolom hogy kontaktos mivel a két telefon majd félév különbséggel lett vásárolva.
Még egy kis adalék Mortal Kombat X mobil játék elindítom és oylan sokáig tölt hogy közbenk kikapcsol a kijelző, utána ha visszakapcsolom akkor a program betöltődése véglegesen befagy, ki kell lőni újraindítani és közben nyomkodni, hogy ne kapcsoljon ki. Ezt produkálta oos-en és most RR-en is, szóval itt komoly konstrukciós gondok vannak.
Ezek persze nem teszik használhatatlanná a készüléket csak bosszantóvá és emiatt nem is fogok többet oneplus terméket venni. -
Keneseij
tag
Vannak jó kis akciók most, hatlapra és kiegészítőkre, van kedvetek rendelni?
-
forgonati
őstag
válasz
molnartibor #5142 üzenetére
Nem kötekedésből, de ha dB értéket nézel, és közben letakarod az antennát, akkor az összes többi telefonon is visszaesik a jelerősség. Nem csak OP2-n. Ez a világ rendje
Most hirtelen kipróbáltam csajom lecserélt Galaxy-ján, lefogtam az antennát, jé, visszaesett a wifi 1 vonalat. Lenovo K3 Note-n is lefogtam a wifi antennát, mit tesz Isten, gyengébb lett itt is. Nem kell a dB értékeken rugózni, minden telefonnál így van. Sőt ha forgatod a telefont, akkor is változni fog a jelerősség, nem is kell letakarni.
Az mondjuk már más kérdés hogy mennyire esik vissza. Ha tényleg annyira, hogy eldobja a jelet, akkor gondolom rossz lehet a konstrukció, illetve még arra tudok gondolni, hogy a board és az antenna közt nem tökéletes a kontaktus. Ilyen kis rugós érintkezők vannak, lehet azokkal van a baj. De nekem a OP2 nem csinál ilyeneket. Még a ház előtt az úton is fogok jelet, 2 falon keresztül. Tudom mert ott szoktam a kocsiban ülve netezni miközben a barátnőmet várom. Lehet csak szerencsés vagyok, hogy nem tapasztalom ezeket a bugokat. -
geryyyy
tag
válasz
the_pimp #5146 üzenetére
@the_pimp: Nincs bekapcsolva neki a wifi update, meg amúgy is sincs neki fent annyi app, ami egyszerre 1 gigát updatelne. Ráadásul két külön telefonról van szó, a második eset nem öcsémmel fordult elő.
@Keneseij : Megnéztem, második esetnél 1,97 GB-ból az összes háttér adat, 0 előtér. Mitől lehet ez? Főleg, hogy két telefon, két külön eset. Az egyiken 100%, hogy nincs se Spotify se Ingress (mondjuk más játék akad, nem is egy. Háttérben futhatott.. nem tudom).
PC-re nem osztottam, jelszóval van védve, és csak annak adtam meg, aki rácsatlakozott, velem egy légtérben.
-
Keneseij
tag
válasz
geryyyy #5144 üzenetére
Bökj rá a listában a netmegosztásra és nézd meg a háttéradatokat, 2x volt ilyen nekem is, beragadt az Ingress és a Spotify, az egyik másfél a másik meg 2,4G adatot szívott le.
Számítógépnek nem osztottál véletlenül netet? Ott lehet a windows update húzhatta le.
[ Szerkesztve ]
-
bogarpi
csendes tag
Egy hete nem néztem fel ide,mee !Úgyse történik semmi...vagy ha mégis,akkor az a hibák taglalása,meg a romok erőltetése...hát,bizony ahogy nézem,nem is kellett csalódnom!
No mindegy!Én sem ajánlom ezt a telefont senkinek!Igaz nálam nem produkál semmi félét az általatok leírtakból,(sőt!)de mindenkinek inkább az s7-et,a nexust meg aa ifonyt ajánlom,mee az jó!!! meg ócsó!.........Ja nem!Na nem baj!Vegyék azt!! -
geryyyy
tag
Már második hónapja van problémám a mobilnet megosztással. Legutóbb fél órán keresztül volt megosztva a netem, aki rácsatlakozott nem töltött semmit sem, csak messengerhez használta és instragramhoz. Fél óra alatt 1,9 giga (!!) mobilnetet fogyasztott a telefon.
Előző hónapban pedig Svájcban voltam, vettem egy 1 GB mobilnetes SIM kártát, tesóm miatt megosztottam, ő szintén messengerre használta csak, és kb 20 perc alatt odalett az 1 GB.
Már komolyan nem értem, mi lehet a gond... Teszek be egy képet a fogyasztásról, én ezt el sem akarom hinni... Esetleg ha torrentezne, akkor összejöhet a majdnem két giga fél óra alatt, de szó sem volt ilyenről.
Augusztus 20-án látszik a kiugró magas fogyasztás. Az a megosztás. (jelszóval védve, más nem csatlakozhatott rá)
[ Szerkesztve ]
-
Itsu
tag
nem biztos,hogy érdemes adni olyan véleményre ami csak negatív. amíg garis volt a telóm,egy navon mizu d402vel bohóckodtam,na annak amilyen gps-e volt. meg a rendszer. (persze nem 1 kategória). Én nem fogdostam csúcstelefont kezembe,csak ezt vettem meg,6.0val pedig minden bajom megszűnt ,az más kérdés,hogy lehet egy lg g4el jobban jártam volna de egyáltalán nem rossz ez a telefon. Persze nem is csúcsszuper.
-
molnartibor
tag
Nézz egy db értéket az antennán miközben letakarod
Kb. ilyesmit kell látnod, ha elég közel vagy a routerhez akkor nem veszed észre, fater oneplus2-ja is produkálja a hibát szóval gyárilag ilyen a teló gondolom csak a széléhez van kihúzva az antenna vagy mittomén nem is érdekel csak idegesítő hogy 2 szobával arrébb játszanék és leszakadok állandóan!
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz
molnartibor #5140 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem úgy is jó a wifi, töltődnek a weboldalak. Szerencsére az általad írt hibák nálam nem jelentkeztek. Korábban volt Nexus 5-öm is, azt most a fiam használja, de az O+2-t semmivel sem érzem rosszabbnak, sőt. A Nexus 5-él pl a mai napig nincs megoldva a kamera kényszerbezárási hibája. OOS2-vel kompromisszumos volt, de az OOS3-al nálam teljesen stabil és hozza azt, amit elvárok egy "csúcskészükéktől".
-
forgonati
őstag
válasz
molnartibor #5132 üzenetére
Nem azért hogy védjem, de nekem semmi ilyesmi nincs. A GPS nagyon jó, gyári rommal és CM alapúval is. A wifivel sincs gondom, úgy működik ahogy más telefonjaimon is, pl. most itt van a kezemben egy Lenovo K3 Note is, ugyanolyan a jel rajta mint a OP2-n, se jobb, se rosszabb. Akárhogyan is forgatom a OP2-t, nem nagyon esik a jel.
A mobilhálózatokkal sem tapasztaltam semmi különösebb gondot. Ilyesmi, hogy az antennát kell resetelni, meg hasonlók, nem is hallottam még ilyenről a OP2 kapcsán. Nekem megy a net rajta, és kész.
A tárhely sebességéről nem nagyon tudok nyilatkozni, ha néha másolok rá valamit, az nem megy túl gyorsan, de nem megy lassabban sem mint az ezelőtti telefonjaimon. A 4K-ról megint nem tudok mit mondani, mert baromságnak tartom, számomra értelmetlen tárhelypazarlás, nekem a FHD is bőven elég, a tévém amúgysem tudja a 4K-t. Bár ez szubjektív, lehet hogy valakinek annyira kell a 4K, engem nem érdekel.Csak összehasonlításképp, nekem pl. a Nexus5-el sokkal több nyűgöm volt, na ott aztán tényleg ratyi volt a GPS, már-már használhatatlan. Imert probléma a N5-nél.
-
the_pimp
senior tag
válasz
forintuser #5137 üzenetére
Nálam csak oos alapúval ment jobban, minden más lassú
-
the_pimp
senior tag
válasz
Teljesen egyetértek, nálam is csalódás, illetve nem is az, mert nem vártam csodát, de nem javasolnám én se.
Az egyetlen dolog ami jó, az a root lehetőség, de ez nem ellensúlyozza a többi hibát.
Galaxy s5 gps csak használat előtt volt bekapcsolva, egyből fogta a jelet, szvsz a legjobb gps ami van okostelefonban.
Opt ha nem megy állandóan, kb 5 perc mire talál valamit, akkor se pontosan.
IPhone nekem is megfordult a fejemben, de ahogy mondod, túl zárt.
Régen nekem is volt, pont emiatt váltottam androidra. -
molnartibor
tag
válasz
forintuser #5134 üzenetére
Nexus 6-ot vetem volna ha nem lett volna még mindig 150ezer
-
forintuser
őstag
válasz
Az utolsó két mondatot mintha én írtam volna..
-
molnartibor
tag
Valaki tud abba segíteni hogy RR romon hogy lehet állítani a fejhallgató kimenet vonalerősségén? OOS-es alatt meghajtotta szépen a fejhallgatómat RR alatt meg sokkal halkabb!
-
molnartibor
tag
válasz
forgonati #5131 üzenetére
Én sem kapcsolgatom gps test szerint lát 7-8-10-14 et közepes jellel de nem hajlandó fixálni nekem nagy csalódás volt ez a telefon a nexus 4 után, egy bug halmaz a főzött romokkal a gyárival mindennel.
Az meg már csak hab a tortán hogy se nfc se vezeték nélküli töltés (holott a chip tudja az nfc-t csak kispórolták az antennát meg a kivezetést) nem mondom hogy nagy hátrány csak kihagyott ziccer.
A wifi egy kalap szar benne véletlen fektetve lefogod a tetejét 40% romlik a vétel és már nem is tudsz forgalmazni. Az előbb youtubeon kerestem zenéket toplistáról egyszer csak LTE kapcsolat mellett nem hajlandó forgalmazni adatot a készülék, repülőbe rakom meg vissza hogy az antennát resetelje (általában kell mert gondol egyet és csak hsdpa van aminek itt nálunk rossz a térereje és repülőbe be meg vissza egyből van megint LTE egy darabig). Telefont megpróbálom újraindítani bootloder töltése közben bootloopol, bekapcs gomb hosszan majd újra bekapcsolom és megy megint!
És a szörnyű hogy a GPS-en kívül minden ilyen baromságot a gyári szoftver is csinált. Nem tudom milyen típusú a háttértár benne de érzésre sokkal lassabb minta mi a Nexusban volt. Videó felvétel is tré direkt 1080p ben veszek fel (tárhely meg írták hogy 4k-ban akad) erre minden baromságra fókuszálgat 2 másodpercenként és a végeredmény csapnivaló.
Konklúzió: én is csak nexust veszek legközelebb régen is ez volt a véleményem de elcsábultam kár volt, most már kihúzom vele ameddig lehet de én már nem ajánlanám senkinek a OP2-t. De már az Iphonon is gondolkodom mert azt kiveszed a dobozból és nem kell vele szívni ennyit csak az meg nekem nagyon zárt és túl sok a kompromisszum vele nekem.elnézést mindenkitől de ez most kifakadt belőlem
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz
molnartibor #5122 üzenetére
Fura, nekem a gps az rém pontos, 12-14 holdat lát, abból 7-8 használatban. Mondjuk az is igaz h nekem mindig be van kapcsolva. Nem kapcsolgatom ki-be, annyit szerintem nem hoz az akkuidőn.
-
forgonati
őstag
Op3 nekem semmi többet nem ad amiért váltanék. Tárhely ugyankkora, hw erősebb de én a snap810-et sem használom ki. A 6GB RAM meg egy vicc. Kamerája leheletnyivel jobb, talán. NFC-t nem használok. Annyival nem jobb a OP3 nekem. Ja és az OP2 hátlapja nem olyan sérülékeny, nekem OP3 nem adja, a kiálló kamera meg a fém hátlap. Láttam már széjjelkarcolt kameragyűrűt meg hátlapot pl. Honor7-en. Kösz nem. A nexusokkal meg az a bajom, hogy sosem találják el a nekem való méret+tárhely párost. Egyik Nexus amiben van 64GB az óriási lapát (nekem már a OP2 is kicsit nagy) a másik Nexus meg retek 32GB ami nekem kevés. Nem tudom a következők milyenek lesznek de félek hasonló lesz a felhozatal.
-
the_pimp
senior tag
válasz
forintuser #5127 üzenetére
Gondolkoztam én is op3-on, de félek hasonló problémái vannak mint opt-nak.
-
the_pimp
senior tag
Ha cserélnétek telefont, akkor mire?
Én nemrég szemeztem a xiaomi mi5-el, de abbahagytam mert végre találtam egy használható romot -
the_pimp
senior tag
válasz
molnartibor #5122 üzenetére
Most nézem skypeot, r61, betudok jelentkezni, tudok hívni, nem fc zik.
-
the_pimp
senior tag
Amúgy rr ben az egyetlen zavaró dolog, az még mindig a gps, ha bekapcsolom, borzasztó lassan találja meg a jelet.
Ma kipróbálom hogy folyamatosan bekapcsolva hagyom a gps t, hátha jobban működik, persze akksi időt is nézem majd. -
forgonati
őstag
válasz
the_pimp #5109 üzenetére
Nekem sem tudja csekkolni. De az legyen a legnagyobb baj.
Nekem inkább az a problémám a RR-el hogy még mindig az r46-on vagyok ragadva. Az azóta kijött frissítésekkel egyikkel sem megy a skype, állandóan fc-t dob, így mindig visszatértem az r46-ra. Próbáltam már más kerneleket is felrakni, semmi változás. Az XDA-n minden harmadik kommentben erre panaszkodnak, hogy a Skype nem megy, de még értelmes megoldás vagy tipp nem jött.Amúgy jó az r46 is, szóval olyan nagy kényszert nem is érzek a frissítésre.
Ha te is RR-t használsz, megkérnélek rá, kipróbálnád hogy neked képernyőfeloldás után működik-e a home gomb elsőre? Vagy csak másodikra. Nekem ezt csinálja, hogy feloldás után ha megérintem a home gombot, csak bevibrál, de nem történik semmi. Második érintésre már hibátlanul megy, egészen addig amíg újra le nem zárom a képernyőt. Ezt csak CM alapú romokkal csinálja. És ami nagyon fura, hogy dettó ugyanezt csinálta a Oneplus X-em is, szintén csak CM romokkal
-
the_pimp
senior tag
válasz
Just_Reboot #5112 üzenetére
Hát látod mennyit vártunk a 6.0 ra is..
-
kopter77
tag
-
Edge
veterán
válasz
Just_Reboot #5112 üzenetére
és vannak rá 5-en
-
the_pimp
senior tag
Resurrection remix nektek se tudja csekkolni az updatet?
-
forgonati
őstag
Fú de pörög a fórum
[ Szerkesztve ]
-
Itsu
tag
Hát,a oneplus garanciára emelem kalapom. ugye esőáztatta lett a telefonom,nem müködött az ujjlenyomatleolvasó. kedden elvitték,ma meg is jött. egyedül a magyar dhl-el voltak problémáim,kommunikációban. Viszont telefonom müködik,és kicserélték garanciába a megrepedt kijelzőmet is... ugyhogy most kaptam egy második esélyt hogy vigyázzak rá
-
noorbertt
őstag
Gyári TG teszt is meg volt.. Mobillal rendeltem és idáig semmi karc nem volt rajta és semmi baleset nem volt tok nélkül használom .. 20 centirol a bank kártya tartóm (fém) ráesett és megrepedt
Van valami bevalt jó minőségű üveg vagy esetleg fólia?Plusz : sosem volt ilyen szép a képe.. Ennyit a gyári üvegről
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Viszont azt elszomorodva látom, hogy az OP2 - re ne mnagyon akarnak hivatalos frissítést kiadni.. Pedig nem ártana , mert azért az Oxy 3.0.2 sem valami "hű de jó".. Látom itt is már csak a 3 a menő..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest