Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1011
aktív tag
Ha gyári beállítás visszaállítást csinálok, akkor az Oxygen verzio marad a 2.1.2?
Vagy az is visszaáll az eredeti 2.1.0-ra? -
Yager01
senior tag
válasz
laszlomijin #2196 üzenetére
A hardveres gombal ha jól tudom akkor ki lehet zárni a nem kívánatos hívókat. Hol tudom beállítani hogy kik legyenek? ugye az egyik állás azokat a hívókat engedélyezi akik az adott listán vannak
-
kopter77
tag
Sziasztok!
Megint kaptam meghívót ha valakit esetleg érdekelne.
-
laszlomijin
tag
Üdv.
Amiket itt le írtatok problémákat-észrevételeket ....hogy lekopogjam eggyel sem találkoztam eddig pedig 3 hete nyüstölöm a gépet... (A2001) -
Baggins86
aktív tag
Sziasztok, becsatlakoztam a klubba egy O+2-vel. Egyelőre az nem szimpi csak a telóban, hogy full hangerőn sem túl hangos a beszélgető partnerem, amúgy nagyon baba
-
plejik
addikt
válasz
tejeszacskó #2189 üzenetére
Nekem semmi ilyen problémám nincsen...
-
tejeszacskó
tag
kicsit aggasztó most ennyi hibát/bugot olvasni
-
norbi93
senior tag
válasz
tiger71 #2184 üzenetére
Igen,én is 2.1.2-n vagyok, épp ma factoryztam, mert pár fokkal el van kalibrálódva a giroszkópom. Azt mondta a support, hogy wipe majd megoldja, mondjuk szerintem ők sem gondolták komolyan
Végülis persze nem oldotta meg, szóval még pár kört futok velük. Nem zavaró egyébként, csakis autós játékoknál észrevehető, szerencsére nem szoktam sokat játszani. -
tiger71
aktív tag
válasz
balazs1011 #2185 üzenetére
Igen! Az elég egyszerű!
Hidd el!
De root és twrp kell hozzá!
-
laszlomijin
tag
Vissza állítás -unroot..
http://theunlockr.com/2015/09/30/unroot-oneplus-two/
-
Ati.Inc
tag
Sziasztok
Ma jott meghivom,1 napig ervenyes ha valakit erdekel privatban irjon
-
tiger71
aktív tag
Sziasztok!
A gondom: hívás közben rendkívül halkan hallom a másik felet!
Utca zajban szinte ki sem vehető mit mond a másik!
Tapasztalt valaki más is ilyet?
2.1.2-őn vagyok...
Plusz hangerő nyerhető valahogyan?
-
dreko
aktív tag
6 db oneplus2 meghívóm vihető
egy hétig érvényesek -
08danikA
csendes tag
Sziasztok! Van egy X meghívóm akinek kell az írjon privátba
-
Shyciii
veterán
válasz
BOANerges #2172 üzenetére
Ez windowsnál is így van. Van ami jelentlkezik valakinél, van ainél nem. Amúgy a dual simes gond nálam is jelentkezik, csak hálistennek nekem ez pont kedvező. Igazából azt nem értem, hogy ilyen alap hiba hogy ment át a tesztelésen. Ellenben most próbálgatom a gyári kernellel, és úgy látszik a 2.1.2 alatt jobb lett a készenléti fogyasztás, mert a hajnalban töltőről levett teló reggel még ugyanúgy 100%-on állt, vagyis 5 óra alatt semmit sem merült, úgyhogy ezen a téren kifejezetten előreléptek.
-
GrandS
senior tag
Van egy meghívóm. Kell valakinek?
-
BOANerges
tag
Végigpróbáltam már ugyanis 3-4 (el)ismertebb CM 12.1 ROM -ot (Grarak, Temasek, Bliss) full Wipe -pal, de mindegyikben találtam kisebb-nagyobb bogarat...
Hasonlóan az előző OPO telómnál...
Pedig alapjába véve szeretem őket, jobban a Sam(s)u(ng)nál, bár ott is romolgattam egy keveset a magam örömére... -
Shyciii
veterán
válasz
balazs1011 #2169 üzenetére
balazs1011
Letöltöd a TWRP alól telepíthető teljes 2.1.1-es romot, és mielőtt felflasheled, előtte wipe cache, dalvik cache, data, system.
BOANerges
Itt van több fórum is, hogy ki milyen hibát talált, de tudtommal nem egy fórumba szedték össze, hanem majdnem mindenki nyitott egy újat. Pl van kamerával képforgatással is valamiféle gond: https://forums.oneplus.net/forums/op2-oxygenos
-
Shyciii
veterán
válasz
balazs1011 #2165 üzenetére
Sehogy nem tudod beállítani fixre. Az új 2.1.2-es verziónak ez az egyik bugja. A hivatalos fórumon sokan panaszkodnak rá.
-
Yager01
senior tag
Frissíteni vagy nem? Ez itt a kérdés
-
balazs1011
aktív tag
SEGÍTSÉG!
reggel lefrissült a telefon 2.1.2-re, de azóta a SIM beállításoknál az előnyben
részesített SIM kártya a következőhöz pontban hiába állítoma
Hívásokat és SMS-eket Telenorra, nem jegyzi meg a telefon.
Kilépek a menüből majd vissza, e két menüpont alatt az van hogy mindig kérdezzen rá.
Hogy tudom ezt állandóra beállítani??? hogy ne kelljen minden hívásnál még pluszban kiválasztanom a megfelelő kártyát. -
forintuser
őstag
Van három meghívóm.Akinek kell, PM.
-
Baroc
tag
Sziasztok!
Ha valaki tervez vásárolni OP store-ból, akkor írjon rám, beszállnék (a szállításba is
)
Üdv
-
Madoc
veterán
válasz
forintuser #2151 üzenetére
Nekem Opx-en Megy normálisan.Ugyanazokat szoktam vele állítani amiket te.
-
zorro7
csendes tag
válasz
balazs1011 #2157 üzenetére
Mikor beülsz az autóba és bekapcsolod a Bluetooth képes rádiót!
Tehát headset és autórádio a kérdés. -
zorro7
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudok kapcsolódni egyszerre a rádióhoz és a headset-hez egyszerre bluetoth-on keresztül?
úgy,hogy mikor hívás jön választhassak melyikről fogadom.
vagy valami program esetleg?
Iphon-ról váltottam Oneplus 2-re és ott ez alap volt,most hiányzik rendesen. -
Yager01
senior tag
válasz
forintuser #2153 üzenetére
Értem. Köszi.nekem ez nem életszerű. Talán majd egyszer. Viszont ami rendkívül zavar az a kamera gyengesége. Note 4 ről váltottam de most úgy veszem észre, hogy a kamera csapnivaló képeket készít., folyton elmosódik, zajos a kép, rossz helyen van az élesség. Valami nem ok
-
-
Yager01
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy mi értelme van a fenti állapotsoron látható tulajdonos és vendég profiloknak?
-
vajasmester
csendes tag
Sziasztok!
Van 2db OP2 meghívóm. Privátba lehet nálam igényelni.
Szép napot -
Madoc
veterán
válasz
forintuser #2145 üzenetére
Xposed + Gravitybox?
-
laszlomijin
tag
válasz
forintuser #2147 üzenetére
Köszönöm a válaszod
-
forintuser
őstag
válasz
laszlomijin #2146 üzenetére
Paranoid elég Stock.A hydrogen ugye a kínai verzión van.Nem hiszem hogy sokkal többet nyújtana.
-
laszlomijin
tag
válasz
forintuser #2145 üzenetére
Értem.
Sejtettem hogy nincs kifort főzött rom......
Esetleg a hydrogen os vagy a paranoid romról nem hallott ál ? -
forintuser
őstag
válasz
laszlomijin #2144 üzenetére
Igen.Nem sok különbség van a fent említett ROM-k között. N4-röl jöttem, szóval szerettem mókolni.Igazából a nekem pluszt jelentő feature a battery light kikapcsolása, az internet sebesség kiíratása, és az óra középre igazítása hiányzott.De a Razor elkezdett csuklani, a lehúzott rolón rányomtam a battery állapotra, és nem csinált semmit..AZ Exodus, noha az N4-n az volt fent sokáig, alap dolgokon elvérzett.Nem is maradt fent sokáig.Visszadobtam a gyárit.A fényt megszokom, az órát jobb oldalt keresem, és a sebességet elfelejtem..
Az összes többi szempontból NEKEM jobb az Oxygen.Alap kernellel is.
-
laszlomijin
tag
válasz
forintuser #2143 üzenetére
Mit tapasztalsz a gyári és a feltett romok közt.
Simán twrp-vel tetted fel? -
forintuser
őstag
válasz
laszlomijin #2142 üzenetére
Exodus, és Razor ROM volt fent nekem.Mi a kérdés?
-
laszlomijin
tag
Üdv forum társak.
Próbálkozott már valaki valamiféle főzött rommal? -
Sz.Reka
újonc
Sziasztok! Kaptam egy meghívót, 7 napig érvényes. Jelentkezz privátban, ha érdekel.
-
Yager01
senior tag
Nem vagyok megelégedve a gyári kamera appal. Próbáltam a kislányom fényképezni ahogy bohóckodik a kádban és szinte minden kép homályos lett. Sima fénykép módban nem tudta tartani a beállított élességet. Pedig nem volt annyira izgága a kiscsaj. Nem sok beállítási lehetőséget tartalmaz a gyári app. Esetleg lecsereltetek valamire,?
-
thetotya
csendes tag
válasz
Nakivagyok #2131 üzenetére
Köszönöm
Ez ugyanaz mint ami OTA érkezne? És utána ugyanúgy kapni fogom az OTA-t?
-
Nakivagyok
tag
válasz
thetotya #2130 üzenetére
Ha nem akarod megvárni az OTA-t, akkor itt már fent van a kézzel felrakható:
[ROM][OTA][Oxygen OS] Mirrors for official Oxygen OS ROMs and OTA updatesLink a ziphez: Oxygen OS 2.1.1 > Oxygen OS 2.1.2
-
thetotya
csendes tag
Elért már valakihez a 2.1.2?
-
Yager01
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó böngésző?
-
thetotya
csendes tag
válasz
Shyciii #2124 üzenetére
when will marshmallow come to OnePlus 2?
We are working on it. Hopefully early next year but I don't have a concrete date yet.
Mondjuk ez nem mond ellent annak, amit te írtál.
A publikus béta rendszerről azt írták, hogy szeretnék és tervezik, de logisztikailag nagyobb kihívás mint gondolnánk. Szokásos bullshit.
-
Shyciii
veterán
válasz
thetotya #2123 üzenetére
Ezt hol írták? Mert a hivatalos fórumon csak az Android 6-ost említették, hogy hogyan lesz. Az se volt túl szívderítő.
Konkrétan azt írták, hogy novemberben kiadják még a HydropgenOS 1.2-őt, és 2016Q1-ben várható publikus béta a Marshmallow-ból, és majd abból lesz egyszercsak stabil verzió...
Jah megvan al ink, köszi -
thetotya
csendes tag
Ma érkezik az OxygenOS 2.1.2:
-Improved UX for preview in Camera
-Performance improvements on app install and launch
-Individual icon customization support
-Fixes for RAW format on 3rd party camera apps
-Russian & Turkish language support
-Lockscreen wallpaper support
-Security patches
-Bug fixes to System Update to improve OTA stability
-General bug fixes and performance improvementsTudom hogy ment a panaszkodás több helyen, de szerintem a havi 1 update nem olyan rossz
Valamint a héten megerősítették hivatalos formában is, hogy készül az androidM és várhatóan valamikor következő év elején lesz elérhető. Bár ennyit eddig is tudtunk, csak most már hivatalos.
Egyébként érdemes ebbe a threadbe beleolvasni: [link] -
Edge
veterán
válasz
Nakivagyok #2118 üzenetére
??? Másik launchert használok nem másik romot, oxygen 2.1.1 google now launcherrel, erre írtam hogy ez tuti párosítás sztem
-
Darth11
aktív tag
Kaptam egy újabb meghívót, ami 3 napig érvényes, ha esetleg érdekel valamit, privátban jelezheti.
-
Edge
veterán
Nekem is megjött az opt, múlthét csütörtökön vettem meg és tegnap délután már ittvolt
nagyon tetszik profi egy cucc. Én a google nowt eléggé szeretem és ezért a google now launchert feltettem, megszoktam már nexus 5-ön, a sok testreszabhatóság amit a settings ad jól kiegészíti, sz'al pöpec cucc
-
kopter77
tag
válasz
Mr.Csizmás #2097 üzenetére
Még egy kérdésem lenne,ez ugye nem a Kínai verzió lesz ugye? Vagyis egy kicsit idegesítő hogy most ugyan mit küldenek. Mindig LONDON-HEATHROW, Großbritannien innen küldték.
-
kopter77
tag
válasz
Mr.Csizmás #2097 üzenetére
Köszönöm, akkor jól láttam hogy Kínából indul. Kicsit furcsa volt hogy nem Angliából jön.
-
Musaka
senior tag
válasz
laszlomijin #2101 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest