Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarpi
csendes tag
válasz
gretzky77 #3323 üzenetére
Khm...iróniából írtam....☺nekem ettől csak roszabbak voltak!!😊😊
Ami hiba nálam eddig előjött,az a másodlagos sim-kártya újra aktiválásánál,a statusbar-on nem megjelenő térerő ikon....meg tán egy közepes fagyi egyszer...de ezenkivül nem volt bajom vele,igaz nincs is meg régóta....az meg külön happy,hogy (igaz lehúzott fényerőn). éccakás műszakban,kis filmnézéssel 6óra20percecske kijelzőhasználat.....😁
-
gretzky77
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz
gretzky77 #3116 üzenetére
Nem tom mi lehet a hiba. Arra a sorra nekem is false-ot ír, meg sok embernek, de azzal nincsen gond. Viszont a twrp mindig simán flashelődött. Ha lesz több időm, akkor guglival rákeresek, hátha van valami infó erről.
Illetve még két triviális hibaforrás:
- USB debugging be van kapcsolva a developer options alatt?
- a twrp flashelésének parancsa ugye a: fastboot flash recovery twrp.imgTehát a parancsnál kell a fastboot a flash és a recovery is, és ezekután kell írni azt a fájlnevet amit leöltöttél twrp-ként img fájlban, és azt kell megadni a recovery parancs után.
-
-
edward2
addikt
válasz
gretzky77 #3041 üzenetére
Teljesen gyári minden én nem szeretek kavarni. Eszméletlenül akad a telefon előbb google mapson képtelen voltam zoomolni mert másodperceket gondolkodik két zoomolás mozgatás között. Aztán van a szokásos tonnányi kifagyás...
Komolyan röhej ami per pillanat van.
Csak google app van fent meg 1-2 másik app. Alapból utálom appokat. Minden play storeból lett telepítve. Ennyi.
-
vajasmester
csendes tag
válasz
gretzky77 #3041 üzenetére
Tul sok embernel vannak akadasok 2.2.0 frissites ota, elotte erezhetoen jobban muzsikalt az egesz rendszer. Oneplus forum tele van a panaszokkal. Itt ahhoz kepest eleg keves ember panaszkodik. Nem hinnem hogy hardware gondd, inkabb valamifele kozos program / szolgaltatas, esetleg a nem tiszta telepites okozhatja. Az ujlenyomat olvaso is lassabb, errol is irnak a telo eredeti foruman. Lehet egyszerubb volna azt kideriteni hogy akinek nem akad / fagy nala milyen beallitasok vannak gyari rendszeren termeszetesen
-
Shyciii
veterán
válasz
gretzky77 #2928 üzenetére
Persze, ez a gyári, nyugodtan frissítheted.. A gyári romot hívják OxygenOS-nek. Havonta frissíti a Oneplus. Decemberben Helen (egyik rendszer adminisztrátor) írta, hogy 2016 első negyedévében megkapjuk a Marshmallow-t. Azt is hozzátette akkor, hogy javarészt kész vannak vele, még a tesztek és javítások mennek, úgyhogy szerinte hamarost meglesz.
-
edward2
addikt
válasz
gretzky77 #2916 üzenetére
Pár kommentel feljebb volt róla szó hogy hangoutsban a mikrofon teljesen hulladék. Oneplus forumon is vannak akiknek ez gyászos. Skype/hangouts illetve kihangosítás során úgy tűnik nem valami fényes a teljesítmény.
Konkrétan ha nem 10 cmről beszélek a telefonhoz egy szót nem hallanak belőlem. A oneplus a szoba másik végéből is simán adta amit mondtam.
-
válasz
gretzky77 #2914 üzenetére
Az accounttal lesz teljes a garid, mert az esetleges claimet majd a oneplus.net-en kell nyitnod és akkor úgy intézed a supporttal, mint a Tulaj. Nem valaki segítségével vagy egy másik accounttal, ami mögött nem lesz meg ennek a készüléknek a vásárlása.
2 év garancia van a készülékre.
Illetve, a fiókba belépve letölthető a számla is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest