Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
johnny82 & rjg & Jaygab
Köszönöm a válaszaitokat és biztató szavaitok!!
Most már csak végleges elhatározásom hiányzik hogy meg is vegyem.
Hivatalos magyar oldalról rendeljem meg? [link]
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Most fogok venni egy oneplus 2 telefont. Iphone 4s-ről váltás
Kérdésem : Kell vele mókolni hogy jól lehessen használni, vagy ha kiveszem dobozból jó úgy is?!
Dobozban csak a teló+kábel+töltő? Semmi füles és egyebekKöszi
-
the_pimp
senior tag
Van új Grarak cm:
https://t.co/j0whPOgQ9w
-
CM-hez kell gapps? Mert még play sincs a telón...

-
Hali!
Na sikerült megcsinálni mindent, CM13 van most a telón. Hozzá akarom adni a gmail fiókomat, akkor melyiket kell válasszam: exchange/személye imap/személyes pop3?
Köszi!
mod: nem az alkalmazással, hanem a parancssoros verzióval sikerült.
-
válasz
forintuser
üzenetére

-
válasz
forintuser
üzenetére
Most el kellett jönnöm otthonról, de később megpróbálom. Viszont az eredeti kábelt hogyan kötöm össze a géppel?
-
Lecs@
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Pedig Nexus 6 teszt alapján nagyon jó üzemidőben. Nekem OPO2 nagyon karcsút teljesített. Bár elsők között voltam. Javult szoftveresen valami talán ? Ok, az bizti, hogy Zuk Z1 - t nem hozza. MOst nekem az az alapelvárásom egy akkutól.
-
válasz
forintuser
üzenetére
Az volt az első. Le tudom ellenőrizni?
mod: márhogy az a bootloader nyitás, nem?
mod2: fejlesztői beállításokban be van kapcsolva, mert kérte a program.
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Főleg, hogy a legtöbb ember jobbkezes, és egy ilyen nagy telefonon a kijelző tetejének jobb oldalát érik el könnyen.
-
Doki16
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ohh az elkerulte a figyelmemet. En is forditva szoktam meg regebben. De mar ataltam ra erre teljesen. Nem talaltam egyebkent ilyen beallitasra utalo funkciot.
-
Doki16
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Húzd le baloldalt és akkor nem jön le. Ha jobb oldalt húzod akkor mutatja csak egyből a beállításokat.
-
s3nsitivity
addikt
OOS-en ki lehet kapcsolni, hogy ne gördüljön le egyből a quick settings is? Vagy oldalt választani?

Szörnyen idegesít, hogy lehúzom és egyből a csempéket mutatja.
-
HI-FI
tag
válasz
forintuser
üzenetére
Köszönöm szépen

-
HI-FI
tag
Hello!
Most lett meg a OnePlus 2 telefonom.
Beaktiváltam a SIM kártyát, de sehol se tudom átállítani hogy mutassa a hívóazonosítóm.
Valaki tudna segíteni? -
randras_83
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
én meg már öreg vagyok és lusta...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na jó nem mindig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
forintuser
üzenetére
Köszi!
(#3967) s3nsitivity: nem tudom, én nexus-nál mindig toolkit-et használtam, nekem bonyolultnak tűnik leírva, egyszerűbb gombokat nyomkodni.

-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Van valami hír a mályvacukorról?
Akku javulás miatt várom (eddig minden keszulekemen jelentos javulast okozott)
-
válasz
forintuser
üzenetére
Mármint a linkelt alkalmazást használtad, vagy a OPO leírást?
-
forintuser
őstag
válasz
forintuser
üzenetére
Eddig tartott a 19.-i Exodus nightly.Hálózatot nem dobált, de elkezdett a Google Play FC-t dobálni..Vissza raktam az Oxygent.Root nélkül, hátha jön jövő héten az új cucc..
Én kis naív..johnny82: Én azzal nyitottam.Semmi gond nem volt.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A boeffla kernel támogatja.
-
rjg
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Az OOS is támogatja. Húzd le az értesítési sávot és kattints a fényerő ikonra a csúszka mellett.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem sose ment 3,5 fölé.

Bár a Doze megdobta a standby időt így összességében kellemes volt az is. Ez viszont egyből hozta a 4h + ot pedig még Lollin vagyok.
Viszont a kijelző nekem kicsit deszaturált az amoled után, custom ROM-ok támogatják a kijelző szín kalibrálást?
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
jobb bizony

én a sovány üzemidő miatt dobtam azt a telót
(mondjuk más meg azt mesélte, hogy talált olyan ROMot amin 5óra kijelzőidőt tudott...) -
s3nsitivity
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére

Jelenleg igen.
(2.2.1)
Majd csak jövőhétvégén lesz úgy időm ,hogy próbálgassam a ROM-okat de már szemezgetek egy-kettővel.
Minden esetre jelenleg a gyárival is megvagyok elégedve. Az utóbbi pár nap alapján üzemidőben is jobb egy kicsivel a Nexus 6-nál nálam.

-
Just_Reboot
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Üdv itt! Gyari rendszerrel használod?
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
A múlthét folyamán csatlakoztam én is a csapathoz!

Egy Nexus 6-ról váltottam és hát hiányzik a nagy dög de remélem megbarátkozok az OpT-vel is mihamarabb.
-
the_pimp
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Sehol semmi, de nálam a seraph build is most jól szerepel, leszámítva pár apróságot.
-
forintuser
őstag
Exodus 19.-i Nightly nem dobálja a hálózatot.Egy órája legalábbis nem dobta el..
-
the_pimp
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Remélem nem, amúgy az valami cm el kapcsolatos lesz.
-
the_pimp
senior tag
És ha már témánál vagyunk:
http://www.androidauthority.com/oneplus-2-oxygenos-3-soak-test-680562/
-
the_pimp
senior tag
válasz
edward2
üzenetére
Értem amúgy mire gondolsz, én is ezt szeretem, de sajnos ebben nem működik. Ahogy olvasom opo sokkal jobb.
Sajnos a rendszer finomhangolása nem éppen az igazi.
És abban sem vagyok biztos hogy ha egyszer valahára lesz MM update, az smooth lesz.
Cm eléggé jó, igazából már kevés zavaró dolog van benne, remélem ha kijön egyszer a hivatalos, na az már pörögni fog.
Fura amúgy, én is ezt vártam egy ilyen készüléktől, de számomra gyári állapotban nem igazán használható.
Most ha ezt megtudom oldani egy rommal, akkor nem kell feleslegesen pénzt kidobnom egy másik készülékre. -
Jaygab
tag
válasz
edward2
üzenetére
Én sem romolgatok. 2.2.1el marha jól elvagyok. Nem is értem mi a jó benne. Állandóan szopnak valamivel, sírnak hogy ez nem jó az nem jó. Rengeteg időt elbaxnak vele. Jó ez a telò így ahogy van, nem tudom mit kell piszkálni állandóan. Én is romolgattam még a Samu galaxy 1-2 idejében, de kinőttem belőle hál istennek.
-
edward2
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nem fogok romolgatni. Se kedvem se időm nincs hozzá. Telefon működjön ahogy kijön a dobozból.
-
edward2
addikt
Bakker ez a telefon kezd az agyamra menni.
-
sparks
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Na, ma nem lett időm, egy android TV boxot kellett újra raknom, mára kielégítő tevékenység volt
Hétvégén nekiesek... -
the_pimp
senior tag
Nem rossz ez a seraph, a tegnapi (03.16) build.
Ma nem nagyon tapasztaltam egetrengető bugokat, kivéve amikor néha lock screen en előjön a kamera, nem vészes.
Meg ma hívtak és panaszkodtak hogy rosszul hallottak, de más akivel beszéltem ott nem mondtak semmit. Szóval holnap tesztelem ismét.
Wifit nem dobálja el, teljes sávszéllel tölt. FPS-t nem néztem. -
forintuser
őstag
Hát ez a lilrowrow féle AOKP, egy át kozmetikázott CM...

-
sparks
senior tag
Ezt a nexus romot próbálta már valaki? OnePlus fórumon találtam, egyelőre jókat írnak róla... Lehet ma este megpróbálom én is, bár nekem még mindig a Kingmericans féle H2O van fent és eléggé rendben van, de van néhány app, ami nem megy alatta, ezért cserélném.
Elvileg szinte teljesen stock android, CM alapokon. -
edward2
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
Érdekes...
Akkor következő opciókat érdemes szerintem meggondolnod:
1. megkockáztatod hogy te megjavítod. Ahogy korábban írtam ez rizikós de a legolcsóbb megoldás. Valószínűleg maga a javítás sem lesz tökéletes.
2. eladod a telefont úgy ahogy van törött kijelzővel aztán a. ha nincs több pénzed ennyiből veszel valamit b. ha van akkor meg újraveszed az OPT-ot.
3. megjavíttatod jó drágán de nagy eséllyel egy jó telefont kapsz vissza
-
the_pimp
senior tag
Seraph buildben, a # jelet a status barbol hogy lehet kiiktatni? Nincs fent su.
-
edward2
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
eBayt is néztem mindkettő alkalommal nehogy azt hidd hogy az ottani eladók nem az alisok. Nagy francokat nem.
Munkatársam ebayről vette. Neki se működött a gombok háttérvilágítása például. 100% vásárlás ilyen helyekről felejtős...
Miért 140 euróban nincs benne visszaküldés ára?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
edward2
üzenetére
Az a baj, hogy közel 50ezer plussz szállítás stb. sztem nagyon sok - 108 volt a teló...Valami 100%-ban eredeti cucc kellene, ami tuti működne. Aliban egyébként sem bízom meg, ahol nem lehet paypall-al fizetni az már gyanús.
@ ittakary: Igen, ebay-en nézelődtem, csak azt nem tudom, hogy elég-e nekem csak a kijelzőt megvenni, mert ahogy nézem vannak olyanok amin rajta vannak más maszlagok is.
-
edward2
addikt
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
Nem olyan rossz ár az sajnos.
Aliról rendeltem kettő kijelzőt OPOhoz mindegyik 90 euró körül mozgott. Olcsóbb de akkor figyelj mi is történt: az egyik működött de középen volt egy fehérebb folt (nem annyira látszódott) plusz a gombok háttérvilágítása nem működött. Második kijelző ennél is "jobb" ott konkrétan csak a digitizer működött maga a kijelző meg nem.
Ennek fényében én a hivatalost ajánlom. Továbbá akkor nem te szereled és hasonló nyalánkságok...
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap elejtettem a telómat (1,5hetes) és berepedt a kijelző. AZt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan megbízható helyet ahonnan tudnék rendelni új kijelzőt vagy csak ebay?
Oneplus 147 Eurót mondott a javításra, ami a teló árának a fele kb. szal az nem játszik. -
plejik
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
Na, sajnos ez nem az igazi, tele van FC-kel, ébresztő is rossz.. A sebesség itt is komoly azzal nem lenne baj.
Szóval én még nem ajánlom napi használatra.A CM13 sajna megint felejtős lett, tegnap voltam Pesten és 1 órán keresztül szívtam a hálózattal , leakadt róla egyfolytában.. Sajna kénytelen leszek valami gyári cuccot vissza rakni.
Ha a CM-nél kijavítják ezeket a hibákat , akkor nyugodt szívvel csapom is vissza.
-
plejik
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
AOKP fent..

-
Hali!
Ezt próbálta már valaki, vagy még mindig az összefoglalóban lévő, OPO-ra lévő root, bl nyitás, custom rom telepítés a legegyszerűbb megoldás? Mert korábban Nexus telefonjaimnál imádtam a Nexus Root Toolkit-et, nekem az volt a legegyszerűbb megoldás, most is jobban örülnék egy ilyen megoldásnak.
Köszi, üdv!
-
plejik
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
Már próbáltad? Vélemény?

-
Just_Reboot
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
Na ja, lassan megy apróra...

-
forintuser
őstag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Anno az összes Nexusomon AOKP ment.Nekem jobban bejön.Neked meg már amúgy is mindegy...

-
Just_Reboot
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
Próbáltam, nekem nem tetszett.
-
válasz
forintuser
üzenetére
miért jobb ez mint az AOSP?
-
forintuser
őstag
AOKP a fedélzeten. Jobban örülök neki, mint a CM-nek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, 

Nem tudom honnan vettem.. 

Én kis naív..