Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
promagus00
üzenetére
akkor nem raktad fel a TWRP-t
dtb not found = rossz a TWRP amit próbálsz
-
promagus00
tag
Segitséget szeretnék kérni.
Unlockoltam a bootloaderem,felraktam rá a twrp recovery-t,és az istenért se tudom elinditani,mindig a gyári recovery jön elő.
Bármi ötlet?
Ui.: használtam már oneplus2 toolboxot,toolkitet,manuális is próbáltam cmd-ben,de semmi..cmd-be ha próbálom azt irja h dtb not found... -
boros44
tag
Valaki próbálta már ezt?:
[link]Aki már próbálta, az tudna véleményt róla mondani? Mennyire működik jól? Van benne magyar nyelv?
-
hoffman_
nagyúr
ahoj,
az én telefonomon csak gyári rendszer volt az elmúlt 3 hónapban (azt hiszem ennyi idős nagyjából). a legfrissebb Lolipop, hozzá tartozó Oxyval, aztán egy hete kb. felraktam a 6.0-át, de még pont nem a létező legújabb Oxyval. dióhéjban a tapasztalatok:
Lolipop alatt nekem komoly gondom volt a telefonnal, olyan lassan nyílt meg a dialer és az sms-ek, hogy a hajam kihullott, nem tudtam tárcsázni normálisan, minden hívásnál falhoz akartam baszni a telefont. emellett néha a multitask is beragadt, a geekbench teljesen random hozott átlagosan jó, picit elmaradó vagy totál szar eredményt. már azt hittem, hogy hardveresen valamelyik mag köhög. le lett gyalulva a telefon, gyakorlatilag formázva lett és újra felment rá minden, változatlan volt a helyzet...
egy-másfél hete még reményt vesztetten feldobtam a 6.0-át, hogy megnézzem, mielőtt küldöm ki garis ügyintézésre. felment gond nélkül, nem volt reset, semmilyen, csak instant felment. mintha kicserélték volna a telefont, elképesztően gyors lett, a tárcsázó is szárnyalt, brutálisan gyors lett az ujjlenyomat olvasó is, melegedés sincs igazán, azt hittem kicsattanok

aztán egy hét alatt előjöttek a hibák...
- GPS el-eldobál
- a hangképet röhejessé tették, egyszerűen gyatra szar
- multitaskingból nem tudok fb messenger kliensbe lépni, mindig kibasz belőle, mással ilyen nincsez a három hiba vár orvoslásra, de azt hiszem, hogy ezek nem olyan vészesek, a GPS sem sűrűn jön elő, messenger taskot meg leszarom. a hangzást javítsák meg gyorsan és akkor nálam nem lesz más kívánni való. ezek mellett a rendszer most oltári.
ennyi csak, gondoltam összeszedem a full gyári élet tapasztalatait.
-
sparks
senior tag
Morelocale 2 kell, ott be kell állítani mindent Hungary-ra és onnan minden magyar lokalizációs lesz. Az alap menü angol marad, de a programok magyarra lesznek állítva.
-
sparks
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Én inkább ezt ajánlanám H2OS-hez. Vagy ugyan ez XDA-n. Hónapok óta nagy megelégedéssel használom, még ha vannak nyűgjei szépen. Viszont folyamatosan frissítik, átlagban 2 hetente, de ma is jelzett a telefon, hogy most jött a 007-es béta MM-hez. Még nem raktam fel, mert a 006 nálam eddig hibátlan...
-
plejik
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Hát, mondjuk 1,5 hónapja.. SZóval azóta lehet sokat változott, de pl:: RR dobálta a hálózatot FC-et. Még mindig az OOS a jobb, de ott meg a 2.x.x verziók elkezdnek belassulni egy idő után. Szóval nem tudom milyen romot kéne felrakni. Az az igazság , hogy ez a hydrogen nem lenne rossz, de a magyar lokalizációt nem sikerült beállítani pedig elvileg könnyű lenne. Mert a rendszer az elég pöpec.
-
Taci
addikt
Most látom, hogy rossz OnePlus 2-topikban tettem fel a kérdésemet

Hogyan működik a garanciáztatás, és milyen tapasztalataitok vannak róla? Merjem "bevállalni" az oda-vissza postázgatást, a (gondolom) nem 1 hetes várakozási időt, vagy inkább jobban megéri egy helyben is garanciáztatható gyártó készüléke?
-
plejik
addikt
Nálam nem megy az Akku optimalzilás ha beállítom és kilépek, akkor utána rögtön vissza áll, hogy nincs beállítva. OS 3.0.1 van fent..

-
Kipobalnek egy CMet a a telon.
Mit ajanlotok? Sultan / Grarak?
-
fulopss
csendes tag
Ha az android rendszer a legnagyobb fogyasztó akkor minden töltés után automatikusan wipe cache és még fog javulni. Majd a végleges rendszerben kijavítják.
-
boros44
tag
Visszatérve az akkuidőre.
Egy este alatt nekem is merül 5-10%-ot. Viszont szerintem ez sem normális dolog.
Ugyanis a Doze móddal 1-2%-ot lenne neki szabad.
Korábban nekem S5-öm volt CyanogenMod-dal és azzal egész jól működött a Doze.
Vajon miért nem működik ugyanúgy a Doze minden telefonon?
Másrészt ti nem tapasztaltatok olyat, hogy amikor kézben jól körbefogjátok a fémkeretet, akkor nehezebben reagál a home gomb?
-
the_pimp
senior tag
válasz
vajasmester
üzenetére
3.0, rootolt, és ez a menü sem tudom hogy került oda.
Ha lehúzom a status bart, akkor a settings menü mellett van egy kis villáskulcs jel.
Pár dolgot frissítettem xposedban, de az csak youtube al kapcsolatos dolgok voltak, semmi ilyesmit nem használok. -
the_pimp
senior tag
válasz
vajasmester
üzenetére
Finomhangolni lehet a quick settingset, status bart, és pl az akksi százalékot is kiírja a nekem pla köralakún belül
-
the_pimp
senior tag
-
the_pimp
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Pedig itt szélvédő alatt volt, és budapest körül. Bár az mindegy kéne legyen.
-
the_pimp
senior tag
Nem tudom érzékelte e valaki, de nálam mostanában a gps jelet kezdi eldobálni.
Használat közben egyszer csak elveszik a jel, jó esetben magától visszajön pár percen belül, de van hogy ki-be kell kapcsolni a gps-t. -
plejik
addikt
válasz
Keneseij
üzenetére
Az akku idő nálam sem valami fényes, 3,5 óra az elég gyenge, előtte lazán elment 5 órát vagy az felett is akár.. Maga a rendszer valóban jó, de valhogy még mindig nem érzem a telefon "erejét" vagy nem is tudom ogy mondjam, annyira nem gyenge a hardver , de valahogy még is sokszor középkategóriás teló érzetem van..
-
Keneseij
tag
válasz
vajasmester
üzenetére
Nekem majd 5 óra kijelző idők összejönnek, és simán kibír 24 órát. Kb 40%-os automatikus fényerő használattal, nagyrészt wifire csatlakozva. Sokkal kevésbé melegszik, és úgy összességében is jobb let ez az új beta.
-
geryyyy
tag
válasz
Keneseij
üzenetére
Lefrissítettem, engedélyezve van a kamera, de még mindig csak forog a betöltés ikon, nem történik semmi..

Amikor megcsörgetek valakit Skypen, én látom magam a kamerámban, szóval ott még hozzáfér, de amint elkezdődik a hívás, a másik fél már nem lát, csak a loading ikonját a kamerának.
-
geryyyy
tag
válasz
promagus00
üzenetére
Közben utánaolvastam, és ez csak egy egyszeri marketingakció volt, 30.000 db-bal.

Már gondolom unjátok a problémázásom, de elég szomorú számomra, hogy ennyit kell ide írnom...
Egy olyan problémám jött elő, hogy (MM, Oxygen 3.0) Skype használatakor a kamerát nem érzékeli a telefon...Egyszerűen csak forog a kamera betöltés, de nem kapcsol be. Elvileg semmilyen másik alkalmazás nem használja, szóval nem értem, mi a gond. A frissítés előtt hibátlanul ment, most viszont semmi. -
promagus00
tag
-
geryyyy
tag

A legutóbbi feltöltés óta.
-
geryyyy
tag
Az lenne a kérdésem azokhoz, akik feltették a bétát (MM + Oxygen 3), hogy nektek is jobban merül használaton kívül? Már pár napja használom, és éjszaka az eddigi 5-10% helyett 35-40%-ot is merül...
Nem volt megnyitva semmilyen app, ami leszívhatta volna. Ugyanúgy volt, mint bármelyik másik nap.
Vannak hasonló tapasztalatok?
-
Mr X
veterán
válasz
balazs1011
üzenetére
Ha a Samsung töltőtől leég a házad, vagy kinyúvasztja a telefonod, mehetsz hozzájuk reklamálni. Ezekkel hol teheted ezt meg?
Nyilván szélsőséges a példa.
Csak míg egy Samu legalább nagyvonalakban ügyel a minőségre, jópár előírás és szabályozás okán is, ezeket lehet, hogy egy dzsunkán egy sarokban gyártják olyan alkatrészekből, amiket épeszű gyártők bezúzatnának.
Ne érts félre, nem lesz valami rossz attól, hogy kínai, de nagyobb kockázatot vállalsz pár dollár spórolásért.
-
Mr X
veterán
válasz
balazs1011
üzenetére
Arra gondolnak, hogy ezeknek a nevenincs kínai töltőknek erősen megkérdőjelezhető a minősége.
-
balazs1011
aktív tag
ittakary
hoffmanAzt szeretnétek mondani, hogy ha ilyennel van töltve a telefon akkor kigyulladhat??????
De miért is???
Talán azért mert esetleg állandóan a töltőn van a telefon?
Ha éjjel-nappal bedugva van a vezetékes töltő akkor sem gyullad ki.
Akkor most mi van??????????????? -
hoffman_
nagyúr
válasz
balazs1011
üzenetére
-
válasz
balazs1011
üzenetére
szerintem te se tedd.... nem szép dolog az égő telefon látványa

-
balazs1011
aktív tag
Használ valaki közületek vezeték nélküli töltőt a telefonhoz?
pl. ilyet: [link] -
hoffman_
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
én nem értem b*szod, mi ezen a felkapott és miért tetszik mindenkinek. átvették a nevetséges és elképesztően irritáló trendet, hogy kilóg a kamera a hátlapból, itt ugrottam ki az ablakon először. a HTC-k szépek, az iPhone is szép, de azt a formát miért kell itt is leápolni, amikor a OPO és a OPT is tök egyedi volt basszus. OP3 szerintem kábé zérót nyújt OPT-hoz képest, csak került bele NFC és viszonlátás.
mennymááá hát ez mi
ha tényleg ez lesz az OP3 hátulja, sírni fogok. -
plejik
addikt
Ez mi ez?!
FREE meg izé.. OnePlus Loop VR HeadsetEbből sem fog jutni nekem..

-
hoffman_
nagyúr
nem rég panaszkodtam, hogy 6.0-ra való frissítés után (ami amúgy szuper jót tett nálam), a hang pocsék ocsmány nevetséges szar lett. a 3.0.1 nem hozott erre még javítást, igaz?

-
the_pimp
senior tag
válasz
vajasmester
üzenetére
Mikor jött ki? Nem nagyon találok róla információt
-
the_pimp
senior tag
Lemaradtam valamiről? Van hivatalos oos?
-
Keneseij
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nagyon köszi, pont ezt kerestem!

Szerintetek fog ennél lejjebb menni az ára, ha megjelenik az OP3? Húgomnak szeretnék venni egy ilyet, de az OP3 árát már nem akarjuk kifizetni, viszont ezt a 2-3 hetet azért lehet megvárjuk hátha a megjelenés még lejjebb viszi.
-
Árat csokkentett a oneplus. Mar csak 105k. Uj telefonon gondolkodom. Van valami nagy bugja ennek a telonak? Szoftvere mennyire stabil?
-
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Ez a tuti, ezt keresi a kolléga.
-
Zbarry
újonc
Sziasztok! A telefon specifikációjában olvasható,hogy van DLNA funkció, de ezt én sehol sem találom. Következő lenne a kérdésem: Hogyan tudnám megosztani a telefonom tartalmát saját hálózaton? (Minden gyári rajta)
A válaszokat előre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Teljesen jó, de Én a helyedbe 3.4 -es verziót tölteném az még Lolli, de stabil nem szokott vele gond lenni, és nem lassul be mint a gyári még ha arra is épül.