- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
En meg mivel kulfoldiekkel dolgozom (benelux allamok, britek) , azt kell mondjam hogy az atlagmagyar azokhoz kepest smafu.
Mindenkivel lehet rossz tapasztalatod, csak enyhen szolva begyoposodott ez az allando naholszsurnak hatba a magyarok felfogas. Emiatt utaljuk annyira egymast. na de eleg az offbol
-
Gubro
senior tag
Nekem is sajat tapasztalat.
Mivel arrol beszelunk, hogy a T-Mobile-nal nincsen, igy ha hasonlitani szeretnel, ugy korrekt, hogy szolgaltatokkal hasonlits.
Itt minden szolgaltatonal van, es van is keszleten.
egy hete voltam a Regent streeten es nem volt "hatalmas sor". Sokan voltak, de nem lett volna mission impossible. Nem tudom, minden nap igy van-e, nem ellenoriztem. -
torgoka
csendes tag
Hát nem tudom. Idehaza is vannak privát mobil boltok, ahol lehet kapni. Ja, igaz, horibilis összegekért. De akkor nekik honnan van? Ők is felvásárolták a márkakereskedőktől? Mert ha így van, akkor duplán "elismerésem" a márkakereskedőknek, hogy nekik is van, ámde az ügyfelek csak széttárt kezekkel találkozhatnak. Mindazonáltal ez elég érdekes és az is, hogy jómagam, bár Bp. belvárosában élek, még sohasem találkoztam senkivel sem, akinek iPhone 4-ese lett volna, kivéve a T pontokban dolgozókat. Azoknak viszont szinte mindegyiknek olyan volt, ahogy elnéztem legalábbis.
-
8nemesis8
veterán
A Storreal kapcsolatban maximálisan igazad van sajnos.
Kipróbáltam az Androidot de igényesebb az AppleStore.
Apple iszonyat szigorúan veszi az appok bekerülését és ha jól tudom fizetni is kell érte valamennyit.
Android ezért tud dinamikusabban növekedni, meg tényleg elég jó az OS, de nekem is fontosabb az igényesség.
Ezért lehet megpróbálok még várni és beszerezni egy 3GS-t. -
benczeb
aktív tag
Hm, ez engem is erdekel, angliai cimre en is tudok rendelni. De hogy kell ezt? Kell csinalni egy uj store accountot UK-t kivalasztva, majd bejelentkezni azzal es akkor az app elerheto lesz? Hogy megy ez? Csak a telefonrol v szgeprol itunesbol is meg lehet ezt varazsolni?
thx
-
GeneraL_XTX
veterán
nem dobja el, de az antenna gate ténylegesen létezik.
ha a lakásban(Budapest) megfogom akkor az ötösből kapásból lemegy 2 csík és a wifi is csökken. gyenge térerős helyeken emiatt simán eldobja a hálózatot is, én a Richterben dolgozom a raktárban, ott a sok vasbeton miatt alapból is gyenge a térerő és ott simán előfordul hogy ha úgy fogom meg akkor "nincs hálózat" felirat fogad, de ott amúgy is max 1-2 csíknyi a térerő.
viszont: sokkal jobb térerő tekintetében mint az SGS, az i4-el olyan helyeken is volt még térerő(melóhelyen) ahol a galaxy-nál már nem volt hálózat.
mondjuk engem az egész nem izgat mert tok vagy fólia így is úgy is megy rá, szóval utána már nem lesz vele gond.
-
Kryczek
aktív tag
persze nem titok. Nokia 5230, finn feeling made in hungary módra. csak hogy a többiek is értsék.
és azért ez, mert nekem elég ez a szürke egér az ócska oprendszerével, ezt nem támadják a hackerek no meg kellett egy használható navigáció. Meg ennek legalább működik az antennája és mindegy hogyan fogom, van rajta térerő.
-
Peterson_
addikt
Az én telefonom magyar...benne van hogy médinhángöri
és a Tisza márkájú betyárgatyám jobb zsebében hordom, közvetlenül a szürkemarha tülök mellett^^Következő körben mesélek arról, hogy hogyan hallgatok Dankó Pistát, és Kodály népdal válogatást a Videoton fülhallgatómmal
-
attyspocak
aktív tag
Igatad van. Én a telefonom csak akkor cserélem, ha elromlott. Ez azért nem évi csere.
Egyébként nekem egy telefon legyen telefon. A PDA meg PDA és ne telefonos zsebszámítógép. Lehet maradinak tűnök, de úgy gondolom, hogy ami mindenre jó, az általában semmire sem tökéletes. Lásd svájci bicsek. De ez is csak vélemény.
-
attyspocak
aktív tag
Nekem sosem volt Iphone készülékem. Vélhetően nem is lesz. Azt viszhont tudom, hogy az apple termékek mindig is drágábbak voltak, mint azonos kvalitású egyéb márkák. Hogy az ár érték arány szerint is jó-e az Iphone? Szerintem nem. Persze mondhatod, hogy honnét tudom, hiszen nem volt ilyenem. Egyszerű! Nekem ennyit nem ér egy telefon akkor sem, ha kitörlki a seggem helyettem! Márpedig az ár érték arány nem kis részt erről szól.
-
csabesz:)
csendes tag
Ez tényleg übergáz. Visszaszámlálás egy olyan termék esetében amely szinte az összes szomszédos országban hónapok óta kapható, szánalmas.
Viszont sokat lehet tanulni az Apple-től, hogyan csinálj egy termékből kultikus tárgyat. Innentől akermekkorát hibázik az Apple akkor is meg fogják venni a cuccát. Szerintem akkor is megvennék ha kivennék belőle a 3g elérést. -
MartOOn
addikt
igen... most másra gondoltam...
vannak alapfeltételek, mint gps, 5mp kamera , mittomén mekkora proci, 3,5 jack, stb stb
erre gondoltam. tehát teljesíti az alapfeltételt, ami a hardware igényt illeti.
commtiva tesztjéből lopva:
"Mindig öröm számunkra, ha egy új cég száll be a telekommunikációs eszközök gyártóinak ringjébe. Mostanában pedig viszonylag gyakran történik meg ilyesmi, ami csak és kizárólag az Android operációs rendszernek köszönhető, ha ugyanis egy vállalat meg tudja ugrani a Google által előírt technikai előírásokat, gond nélkül felhasználhatja a zöld droiddal fémjelzett operációs rendszert, mely gyors, stabil és a felhasználók is szeretik. Ez az igazi nyílt verseny; a kisebb gyártók megpróbálják egymást lenyomni hardverben, a nagyok ehhez hozzátesznek valami szoftveres többletet is, a vásárló pedig elégedett, mert az árak mennek lefelé, a készülékek pedig egyre jobbak."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest