Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
Igatad van. Én a telefonom csak akkor cserélem, ha elromlott. Ez azért nem évi csere.
Egyébként nekem egy telefon legyen telefon. A PDA meg PDA és ne telefonos zsebszámítógép. Lehet maradinak tűnök, de úgy gondolom, hogy ami mindenre jó, az általában semmire sem tökéletes. Lásd svájci bicsek. De ez is csak vélemény.
-
attyspocak
aktív tag
Nekem sosem volt Iphone készülékem. Vélhetően nem is lesz. Azt viszhont tudom, hogy az apple termékek mindig is drágábbak voltak, mint azonos kvalitású egyéb márkák. Hogy az ár érték arány szerint is jó-e az Iphone? Szerintem nem. Persze mondhatod, hogy honnét tudom, hiszen nem volt ilyenem. Egyszerű! Nekem ennyit nem ér egy telefon akkor sem, ha kitörlki a seggem helyettem! Márpedig az ár érték arány nem kis részt erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest