- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
virkir
veterán
Az Ovi-n kívül nem nagyon.
Tudod a symbian a felnőttek rendszere ott nem kell fogni a felhasználók kezét mint kisdednek a búcsúba, hogy el ne vesszen meg nem kell bekeríteni mint a birkákat a legelőn a farkasok elöl.
Aki symbiant használ az dacol az elemekkel meg szarul optimalizált gányul megírt programokkal. -
moonman
titán
jelenleg a legjobban pörgő okostelefon-platform, ezzel nem is lehet vitatkozni, hiszen tény, még iPhone-t is beelőzte. egyet kell viszont értsek azokkal az elemzőkkel, akik szerint ez csak pünkösdi királyság, nemsokára (1-2 éven belül) minden platform nagyjából azonos képességekkel és nyíltsággal/zártsággal fog rendelkezni, akkor lesz majd érdemes figyelni, hogy melyik tudja igazán hosszú távra megvetni a lábát. van egy tippem, de nem árulom el, csak annyit, hogy okoztak már a történelem során pár meglepetést, és most is kinézem belőlük.
-
moonman
titán
maga az alap szoftver ingyenes, de van rajta jópár szabadalmi licencköltség, a gyártóknak - legalábbis egyelőre - saját maguknak kell drivereket írniuk alá, optimalizálni, legtöbbjük saját felületet is készít rá, szóval messze van az ingyentől. a vásárló pedig a legkevésbé érzi ingyenesnek, mert jelenleg a legdrágább kategóriába esnek az Androidos készülékek.
a nyíltság egy kicsit más kérdés, a forráskód hozzáférhető, de nem módosítható, az alkalmazásokat pedig ugyanúgy egy szigorú szabályrendszer alapján szűrik, és nem engednek fel akármit csak úgy.
összegezve a "free" és "open" itt csak szépen hangzó jelszavak, de a valósághoz nem sok közük van. és ahogy pzstm említette, az Android is egyre zártabbá válik, mert ők is rájöttek, hogy ez így jelenlegi formájában nem fog sokáig működni.
-
ForRedGlory
félisten
Elég lenne a Samsungnak és a HTC-nek megadni a csóri számát aki első a sorban, onnantól sínen van az ügy. Szerintem is meg tudnának állapodni. Egy szifon ingyen + 100.000Ft költőpénz, de ahogy Mastercard... az élmény... felbecsülhetetlen
Amúgy thebeathead
az első a sorban -
ForRedGlory
félisten
Eskü ha lesz iPhone 5 és szólsz előtte, én ezt megcsinálom. De akkor már nem Galaxyt veszek, hanem valami mást, ami a jövőbeli riválisa lesz.
Bakker ez előbb is eszembe juthatott volna, Úristen fricska lett volna az iPhone-nak. Bár kérdés hogy kiszolgáltak volna-e.. Ha nem, kiverem a balhétAlex91: ja lassan 28 éves gyerek
Dotcom: de most tényleg. Samsung egyik munkatársa eljátssza ezt, biztos fizuemelést kap és előléptetést. Nekem marketingesnek kéne lennem
-
ForRedGlory
félisten
Istenem, ha Pesten vagyok és előbb eszembe jut a következő... Kimentem volna már hajnalban hogy tuti első lehessek, bemegyek, mindenki fotóz, én vagyok a SZTÁR, erre veszek egy Samsung Galaxy S-t... Na abból mekkora LOL lett volna, évekig ez lett volna a téma
Ennél nagyobb reklám a Galaxynak elképzelhetetlen. Valószínűleg Samsungék meg is kerestek volna valami kis ajándékkal -
ForRedGlory
félisten
Te vagy az a cigó handrás videós interjújának hátterében hogy így beszélsz...?
Mellesleg de gáz, ha igaz ami a hozzászólásokban olvasható, nevezetesen:
"Eladó a 3. hely az Aréna Pláza t-mobile sorában.
Érdeklődni a 0630*******-as telefonszámon lehet."
LOL, szánalmas... Egy ruhát kéne adni neki, de úgy hogy megemlegesse... -
rankesz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest