- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hittem nekem, egymás után voltak a mondatok, első az enyém volt.
Nem olvastam minden hozzászólást sajnos, reggel 8 óta a gép előtt ülök, dolgozom, ez az össz kikapcsolódásom(mármint a fórum olvasás... nem vagyok hozzászokva ennyi üzenethez, ilyen rövid idő alatt
)
MartOOn: Nem javítottak semmit rajta, csak pletyka volt, hogy majd az Apple ide már javított készülékeket küld. Olvasd el, amit a térerőről írtam, kb. az tapasztalható maximum, szóval semmi komoly,csak felfújt lufi az egész... van, létezik a probléma, csak épp 10-ad annyira sem nagy, mint ahogy mondják. NEM dob el hívást, nem lesz semmi para.
-
ForRedGlory
félisten
Értelmiségi emberek lehetnek ott. Istenem ha Pesten lennék, lefotóznám mind és menni a napiszarra
Vagy odamegy valaki elkiáltja magát hogy "hülye szifonbuzik" azok meg állnak, nem mernek utánad futni, és nem azért mert nem kapnának el, nem kerítenének be, hanem mert nem tudnák hogy a sorba utána hova álljanak, hol voltak előtte, lol
(jó ez már rosszmájúság, de tuti ilyen is lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1 humoros
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Bluetooth hangszórók
- Revolut
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest