- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most ezen vitatkozhatunk egy ideig, saját tapasztalat, amit leírtam, miért hazudott volna a családtagom, mikor vette nekem Londonban? Ez két hete volt, lehet azóta csak besétálsz, és szinte dobják utánad. Szolgáltatókról nem tudom, hogy állnak. Simán lehet a marketing része, hogy még jobban akard. Ennyi.
-
Nézd, én csak azt tudom, hogy Londonban 3 hónapja lehet kapni. 2 hete még mindig akkora sorok voltak az Apple Storenál, hogy nem kapott mindenki telefont, és ez 3 hónapja folyamatosan így megy. Ha a testvérem férje nem megy időben, nekem sem lenne...
Honnan van a kereskedőknek? Kimennek páran fapadossal, megveszik, fejenként 2-t, egy eladásával is megtérül a repülőjegy (tekintve az árrést, amivel dolgoznak), plusz fizetett sorbanállók, szürkeimport, annyi lehetőség van, hogy "hajjaj".
-
adabra
senior tag
Ha még az ÁFA különbséget is beleszámoljuk, akkor kisebb a különbség. 17.5% vs 25%, ha jól tudom. Vagyis az ottani bruttó árakhoz árfolyam átszámítás még hozzá kell adni kb 6.4%-ot.
Mindemellett drága, de ha ennyiért is megveszik (meg fogják venni), akkor ennyiért kell adni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest