- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #484 üzenetére
Fogalmam sincs. Jobb lett tőle, ez kétségtelen. Egyébként,ha nem fogod le az ujjaddal bal alul a 2 antenna találkozásánál, akkor "kopaszon" se lesz para. IS javított a dolgon, most ha ott fogod, sem zavar bele a beszélgetésbe. Közrefogva tudok csak térerőcsökkenést előidézni úgy, hogy rajta az IS, az nálam azt jelenti, hogy két tenyérrel, végig fogom a telefont a szélén (bal-jobb-alul-felül). Ha úgy telefonál valaki, annak gratulálok
-
válasz
GeneraL_XTX #474 üzenetére
SGS-el is tudtam produkálni, elég volt körbefogni a telefont, és úgy mentek lefelé a csíkok, hogy "öröm volt nézni". Nem mondtam, hogy nem létezik az antennagate, mert tudom, hogy igen, viszont átlag használat mellett az számomra igen kevés problémát okozott/okoz/fog okozni. Az is igaz, hogy időm 95%-át Budán töltöm, így könnyen pofázok, ahol maximum a térerő. Ha hazalátogatok vidékre, meglátjuk ott mi lesz.
-
Salak
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #387 üzenetére
Erről a 800 huf-os készülékbiztosításról tudnál mondani pár szót? Havonta 800 ft? Mit biztosít? Köszi!
Illetve még egy kérdés: Lehet egy iphone-hoz több itunes-t "csatolni"? Gondolok itt arra, hogy szinkronizálhatom a pc-vel is, meg a notival is anélkül, hogy mindig felül írná magát és csak a legutóbb szinkronizált gép adatai/zenéi/képei lennének rajta, az előbbieket meg letörli. Illetve egy itunes-hoz is tartozhat több készülék? Tehát ha szinkronizálom az iphonet a géppel, attól még megmarad az ipod-om szinkronizálhatósága is?
Köszi a választ!
-
coys
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #389 üzenetére
A munkahelyemen az ebéd szünetet kihasználva felhívtam az ügyfélszolgálatot, megrendeltem és hétfőre itt is van.
-
válasz
Nem értelek, odamentél, és 107-es voltál, és egyből sorrakerültél? Ez hogy lehet? olyan gyors a kiszolgálás, vagy nem értem, hogy haladt 3/4 óra alatt 100 embert a sor. Lemaradtam valamiről szerintem. Vagy mire odaértél, már "lement a 100 ember előtted", és előtted alig voltak....
-
Dotcom
aktív tag
válasz
gratu, te csináltad jól....
-
Garry-
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #387 üzenetére
Oh a fenébe
A lenti vagy a fenti üzletben voltál? -
Garry-
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #369 üzenetére
Szia,
Légyszi kérdezz rá, hogy mekkoraa készlet (és, hogy milyen van [16GB vagy 32GB, nekem 16os kéne]), én délután 4-5 fele szeretnék bemenni az Árkádba, és érdekelne , hogy akkor lesz e még értelme.
Köszönöm előre is! -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #364 üzenetére
venni nem akarok ennyit nem szánok egy telefonra meg a t sem jön be
csak az őrületre vagyok kíváncsi -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #362 üzenetére
10-kor nyit?
lehet kinézek én is -
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #247 üzenetére
23? gyerek!!! persze hogy játszol!!!
én 35.... de még mindig szoktam játszani!
-
zeg
őstag
válasz
GeneraL_XTX #217 üzenetére
A többségnek nem létszükséglet hogy naponta 5X fészbukozzon meg ofiszozzon bélyegkijelzőn, vagy épp pdf-et olvasgasson. A leveleit pedig ha csak 1X tudja elolvasni egy nap, nem fog magába roskadni, lévén a mobil hanghívás eléggé elterjedt...
Ki mondta hogy rossz a drága teló?Jó a szolgáltatónak és jó az államnak a jól prosperáló ezáltal magasabb adókat befiztő cég, jó a bankoknak akik biztosra hitelezek és jó nekem felhasználónak hogy mások helyettem fizetik társaság(ok) profitéhségét.
-
válasz
GeneraL_XTX #225 üzenetére
Nem tudod online átállítani? Nekem nem volt gond, ha féltem, módosította ma limitet a netbankban, ideiglenesen.
-
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #222 üzenetére
na tessék. ezért mondom hogy sztem nem sok. nem nevezném túúúl elszállt áraknak. sőt ha már itt tartunk adna a péniszem ennyi pénzt egy szaros szamsungért vazz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #192 üzenetére
Majd arra leszek kíváncsi, hogy az iPhone4 egyből tökéletes lesz-e és nem jön még ki 8 javított iOS. Ha nem jön ki, elfogadom, amit írsz, de kétlem, mert már azóta kijött egy pár... Térerő ugye... stb... 3G lassult iOS4-től, jött is az új iOS. Ugyanerről beszélsz csak pepitában. Szóval Te egy olyan Galaxyt fogtál, amin a rom még közel sem volt tökéletes, erre benyögsz ilyen hülyeségeket. Ez olyan, mintha beszólnék, hogy ehh de szar ez az iOS4, tök lassú lett tőle az iPhone3G-m.
Ez verte ki a biztosítékot... Szerintem az iPhone4 egy rohadt jó telefon, ez is tény. Kellene is, de nem a Galaxy helyett, max mellé, de úgy meg mi értelme -
Dotcom
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #182 üzenetére
te egy igazi hozzáértő vagy, egy expert....remélem már ott ülsz te is a sorban...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #182 üzenetére
LOL, erre egy szó: bullshit, ne haragudj, de innentől nincs hozzáfűzni valóm... Nem fogok mindenre cáfolatot írni (hidd el tudnék), mert értelmetlen. Nem értesz a Galaxyhoz, ez nyilvánvaló, de inkább nézd meg a sebességét a telefonnak. (Ráadásul ezen még csak nem is a LauncherPro Plus van, ami ennél is gyorsabb) Peace
-
tothmaxy182
őstag
válasz
GeneraL_XTX #178 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #178 üzenetére
A fele annyi a kollégától költői túlzás volt szerintem, de ha már olyan telefon kell, ami ezzel minimum egy szinten van, akkor Te is tudod a választ... Ilyen telefon (még) csak 1 van a világon, de hamarosan hemzsegni fog a piac, és ott már a kérdés nem az lesz, hogy van-e olyan jó, hanem hogy mennyivel jobb.
szerk..: ja neked az nem vált be, hát ott nem telefon bibi volt, hanem user bibi,,, mármint ha laggolt. Annak van megoldása, és hozza az iphone sebességet. Kb olyan ez, mint az origo lehúzó cikk a Galaxyról, össze-vissza beszélt, közben egy nem hivatalos Froyo volt rajta, aztán csodálkozott hogy szar (NEM Rád értem). El is tűnt kb 20 perc alatt -
delibab
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #159 üzenetére
Na végre valaki...
Nem mindig az ész érveknek kell dönteni!!!
-
válasz
GeneraL_XTX #132 üzenetére
Most valamit félreérthettél. Az ára miatt panaszkododtt, a kabát meg egy GSM modul pluszba az iPod touchoz. Nem a védelem miatt kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest