- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamilyen szinten igazat adok neked, csak tudod sajnos van okom rosszat feltételezni az emberekről. Nem, ez így kicsit erős, inkább fenntartásokkal kezelni bárki ismeretlent, eltekintve a referenciáitól, stb.
Értelem szerűen, mivel magyar vagyok, így a honfitáraimmal kapcsolatban vannak negatív tapasztalataim. -
Igen, igazad van, biztos eltesz magának, vagy max. egy ismerősnek egyet. A magyar mentalítás meg az, hogy akkor tartsunk vissza 10-et, sőt még többet, aztán mehet a biznisz, én is kapok a haszonból, aki kiviszi, az is kap... már a hardveraprón is láttam, hogy valaki vett dominó csomagban, és árulja 5k-val drágábban, mondván, hogy nincs a T-nél. Ez még a jobbik eset, mert "csak" 5k-t tett rá.
Természetesen érvényes itt is a tisztelet a kivételnek dolog. -
torgoka
csendes tag
"Vagy nyugaton leadja a muszakot a boltos es beall a sorba?"
Szerintem igen. Legalábbis ez lenne a helyes, ha korlátozott példányszámú dologról van szó. Vagy még inkább az, hogy a dolgozók majd akkor vehetnek, vagy kaphatnak, ha az ügyfelek zöme már hozzájutott, illetőleg nincs belőle hiány, hiszen az ügyfélnek kellene az elsőnek lennie, nem a dolgozóknak. Különösen nem úgy, hogy esetleg céges mobilokról van szó (mert nem tudom milyenek, lehet, hogy azok voltak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest