- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
torgoka
csendes tag
"Vagy nyugaton leadja a muszakot a boltos es beall a sorba?"
Szerintem igen. Legalábbis ez lenne a helyes, ha korlátozott példányszámú dologról van szó. Vagy még inkább az, hogy a dolgozók majd akkor vehetnek, vagy kaphatnak, ha az ügyfelek zöme már hozzájutott, illetőleg nincs belőle hiány, hiszen az ügyfélnek kellene az elsőnek lennie, nem a dolgozóknak. Különösen nem úgy, hogy esetleg céges mobilokról van szó (mert nem tudom milyenek, lehet, hogy azok voltak).
-
torgoka
csendes tag
Most próbáltam utánaérdeklődni telefonon, hogy melyik T pontban van esetleg még készülék. Hát kiderült, hogy azok a 80-as számok, melyek az adott üzletek telefonszámaiként fel vannak tűntetve a weboldalon, csak információs jellegűek, menü van és ha kezelőt kér az ember, akkor meg bekapcsolnak a központba, ahol megint semmit sem tudnak. Ragyogó szervezés. Azt mondja az ügyintéző hölgy, hogy ez azért van, mert az ügyfelek panaszkodtak, hogy az eladók információi nem mindig voltak helyesek. Hát és azért még senki sem panaszkodott, hogy egyetlen T pont üzletet sem lehet felhívni közvetlenül, hogy az ember érdeklődjön a készletekről? Azt a választ kaptam, hogy ez még mindig nem akkora probléma, mint az volt, ami miatt így oldották meg. Felettébb érdekes.
-
torgoka
csendes tag
Hát nem tudom. Idehaza is vannak privát mobil boltok, ahol lehet kapni. Ja, igaz, horibilis összegekért. De akkor nekik honnan van? Ők is felvásárolták a márkakereskedőktől? Mert ha így van, akkor duplán "elismerésem" a márkakereskedőknek, hogy nekik is van, ámde az ügyfelek csak széttárt kezekkel találkozhatnak. Mindazonáltal ez elég érdekes és az is, hogy jómagam, bár Bp. belvárosában élek, még sohasem találkoztam senkivel sem, akinek iPhone 4-ese lett volna, kivéve a T pontokban dolgozókat. Azoknak viszont szinte mindegyiknek olyan volt, ahogy elnéztem legalábbis.
-
torgoka
csendes tag
Nemrégiben jártam néhány T pont üzletben és széttárt karokkal fogadtak, mondván jelenleg nincs iPhone 4 készülékük. Ráadásul állítólag egész Mo-on sehol sincsen jelenleg. Mindössze négy napja árulják és máris kifogytak. Én ezekután csak azt nem értem, hogy akkor miért hirdetik a weboldalukon? Arról nem is beszélve, hogy minden egyes T pont üzletben ahol jártam, szinte mindegyik alkalmazottnál céges telefonként ilyeneket láttam. Most akkor hogy van ez? Az alkalmazottak saját maguknak teszik félre, vagy a cég teszi félre az alkalmazottaknak? Ők talán előbbrevalóak mint az ügyfél? Utána meg az ügyfeleknek azt mondják, hogy nincs és nem is tudják mikor lesz? Érdekes hozzáállás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest