- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
azt meg már csak suttogva mondom hogy az SGS is dobta el a melóhelyen a térerőt ha a lenti kis dudornál fogtam meg
csak ott kb nem fogom úgy hogy ebből ténylegesen probléma legyen ellentétben az i4-el
-
GeneraL_XTX
veterán
nem dobja el, de az antenna gate ténylegesen létezik.
ha a lakásban(Budapest) megfogom akkor az ötösből kapásból lemegy 2 csík és a wifi is csökken. gyenge térerős helyeken emiatt simán eldobja a hálózatot is, én a Richterben dolgozom a raktárban, ott a sok vasbeton miatt alapból is gyenge a térerő és ott simán előfordul hogy ha úgy fogom meg akkor "nincs hálózat" felirat fogad, de ott amúgy is max 1-2 csíknyi a térerő.
viszont: sokkal jobb térerő tekintetében mint az SGS, az i4-el olyan helyeken is volt még térerő(melóhelyen) ahol a galaxy-nál már nem volt hálózat.
mondjuk engem az egész nem izgat mert tok vagy fólia így is úgy is megy rá, szóval utána már nem lesz vele gond.
-
GeneraL_XTX
veterán
azért az a sok majom tegnap este tényleg nem tudom mit gondolt, hogy képes volt majdnem egy fél napot ott állni tegnap az arénában egy szaros telefonért. én ma szépen, kényelmesen megvettem az enyémet kb háromnegyed óra alatt.......
-
GeneraL_XTX
veterán
naszóval megjártam az Árkádot, kb fél tízre értem oda, csodálkozom is hogy nyitva van, voltak bent emberek, de nem volt vészes.
A 105.ügyfél volt soron, az én sorszámom 107 volt kb 10 perc várakozás után már a pultnál voltam, körülöttem MINDENKI Iphone4-et vett, a pultos lány is azt mondta mióta kinyitottak más telefont még nem adtak el.
ikon200-ban vettem részletre(ki tudtam volna perkálni egyben is de mégis minek?) 790ft-os full készülékbiztosítással a mobilelőleg a minimum, 10ezer forint volt,(ez fontos hogy minimum gondolom pofára megy) ezt természetesen lebeszélhető.
így kemény 40 ezresből el is hoztam a picikét.
a készletekről annyit hogy megkérdeztem hogy állnak, a csajszi annyit mondott nem esküdne meg rá h délutánig kitart a készlet főleg mert amikor kijöttem(negyed 11) már elég szép tömeg összegyűlt.
-
GeneraL_XTX
veterán
nah én nyitásra megyek az Árkád t-pontba, kíváncsi leszek hogy lehet-e majd kapni, 16gigásat.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #237 üzenetére
nem értem minek árulja akárki is hisz jó eséllyel még holnap is lehet kapni majd a telefont
-
GeneraL_XTX
veterán
tényleg a T-Mobile üzleteiben lehet kártyával fizetni? mert ha nem a kártyalimitem lehet h holnap gondokat okozhat
-
GeneraL_XTX
veterán
a T-Mobile mindig is az egyik legnagyobb kedvezményt nyújtotta előfizetés esetén az Iphone készülékekre a független árból én úgy gondolom a két telefont (i4 vs SGS) ebből a szempontból kéne megvizsgálni hisz a nagy többség (szvsz az emberek 90%-a) az ilyen kategóriájú telókat előfizetéssel veszi, általában részletre.
namost ebben az esetben az SGS és az iphone 4 csontra ugynazt az árazást kapta (medi mánia csomagokon belül)
-
GeneraL_XTX
veterán
szerintem nem erről van szó.
nem tudom miért baj az hogy az ember esetleg ilyentén akarja picit elfelejteni hogy egy szerkezetileg szar, bő 50 évvel elmaradott országban élünk és miért ne élvezhetné azt a (számunkra luxuscikknek számító) termékeket (akár telefon, de jöhetne ide bármilyen elektronikai cikk) amit a fejlettebb országok lakosságának már szinte mindennapinak számít. már ha persze megengedheti magának.
szerintem semmi rossz nincs ebben, bár vannak akik tényleg villogásnak veszik csak és azt hiszik ettől nagyobbak lesznek de szvsz ez csak bőven a kisebbség.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #186 üzenetére
ha nem tetszik nem értek hozzá hát persze
gratula
az tény hogy amikor nekem(premier körül) volt ezek a dolgok fennáltak, az lehet hogy már nem, néha benézegetek a topicba és látom hogy már olyan dolgok vannak amire akkor még gondolni se mertünk.
de nekem akkor se tetszett és nem azért mert nem értek hozzá.......
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #179 üzenetére
ha a galaxy-ra célzol akkor túlzol, tudom, nekem is volt.
az egész teló egy nagy iphone koppintás mind kinézetre mind menüben. plusz instabil,lagos és fele nem olyan gyors és gördülékeny az egész mint az apple telóján. a szoftver (és főleg játék) ellátottságáról meg ne is beszéljünk.a market egy szemétdomb. egyébként se tud semmivel többet mint a szifón se hardverileg de főleg nem szoftverileg.
-
GeneraL_XTX
veterán
egyébként én még mindig nem értem a hüledezőket a csúcskategóriás telefonok mindig is 100k fölött kezdődtek...ott meg már nem tök mind1 hogy 108k vagy 118??
-
GeneraL_XTX
veterán
miért elképzelhetetlen hogy az is akar új alamfónt venni aki ért is valamicskét a telefonokhoz? nem kell állandóan általánosítani
én is azért veszem mert egyszerűen ez jön be, volt android is (Galaxy S) bada is(Wave) de nekem az kell hogy gyors legyen,szép legyen,minőségi játékok/appok legyenek rá és legyen egyéni stílusa.
-
GeneraL_XTX
veterán
mondjuk kíváncsi vagyok én is hogy mit lép erre a Vodafone...
a T-sek nagyon fosnak tőle, ezért volt ez a nagy hírzárlat cirkusz is
-
GeneraL_XTX
veterán
jah ezt tényleg benéztem sorry
egyébként az is egy kellemes dolog hogy immár ezt is meg lehet venni kamatmentes részletre eddig új előfizetőként nem lehetett.
mondjuk ahogy így elnézem a hozzászólásokat az árak miatt jóval kevesebb emberke lesz ott a megnyitón, na sebaj legalább holnapra tuti marad nekem
-
GeneraL_XTX
veterán
nem tudom mit vannak úgy kiakadva egyesek az árakon...
kb 5 ezerrel drágább előfizetéssel (vegyük most alapon a MédiaMánia S-et) mint a sokat emlegetett Galaxy S (amit megjegyzem vissza is küldtem mert ennyi pénzért ne lagoljon/fagyjon egy telefon)
előfizetés meg nálam alap, hisz a T-n kívül sehol sincs jelenleg normális csomag, ahol adnak normális net adatforgalmat (már pedig nekem a mobilnet fontos) a pannon meg a voda is elmehet hasonló kategóriában a 150MB adatforgalmukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest