- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
BoneDragon #344 üzenetére
persze mert már bele kellett javitani... a 4.0.0-ba...
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #330 üzenetére
hagyad má! i4-et is hitelre veszi!!!
)) lehet egyáltalán? mármint hitelre venni?
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #326 üzenetére
és te ott vagy már a sor elején??? már csak fél óra!!!
úristen! le ne maradj!!!!
sose többet nem is lesz ilyen telefon vazz!!!!
Kevesebb smiley is elég lesz legközelebb. A fórum nem kifestő.
[ Módosította: Ndruu ]
-
MartOOn
addikt
ez is igaz... de addig van még 1-2-3 év! szvsz symbian feltámad... remélem... mert csípem a nokiákat is (most pl az e7 sztem csúcs lesz) de a p7 is érdekel de addigra tuti lesz itt még más is...
és legyen is!
mi meg jól kiválasztjuk arra az 1 max 2 évre a legjobban tetszőt!
(mondjuk én 3-4 havonta váltok)
-
MartOOn
addikt
ahh. értöm. az iphone drágább!!! bibibiii!!!
de olcsóbb mint ha saját os-t kellene fabrikálniuk és kicsivel garantáltabb a siker asszem ebben megegyezhetünk. okés nem ingyenes, csak az alap. de lagalább az ingyenes. akkor a symbian sem nyilt rendszer? oda se irhat bárki bármilyen f@sz progit. ott is ellenőrzik nem? kell is teszem hozzá...
mondjuk engem az se zavarna ha az lg vagy a huawei meg alcatel meg ilyen "noname" gyártók nem gyártanának androidos teló.
engem a testreszabhatósága fogott meg, az átláthatósága (lehet nekem van kicsavart logikám de nekem pofon egyszerü) bejönnek a tökfelesleges pofának-szemnek készült widgetek. meg a HTC telói is... nekem eddig ez az ideális párosítás. egy desire vagy nexus one de egy legend vagy hero is ott van a "szeren". de simán összengedném a HTC Dream (T-Mobile G1) telót egy iphone 3g-vel, pedig van némi ár- és korkülönbség. de egy mai n97-el is! sztem lépésekkelverné mindkettőt.szerintem...
-
MartOOn
addikt
igen... most másra gondoltam...
vannak alapfeltételek, mint gps, 5mp kamera , mittomén mekkora proci, 3,5 jack, stb stb
erre gondoltam. tehát teljesíti az alapfeltételt, ami a hardware igényt illeti.
commtiva tesztjéből lopva:
"Mindig öröm számunkra, ha egy új cég száll be a telekommunikációs eszközök gyártóinak ringjébe. Mostanában pedig viszonylag gyakran történik meg ilyesmi, ami csak és kizárólag az Android operációs rendszernek köszönhető, ha ugyanis egy vállalat meg tudja ugrani a Google által előírt technikai előírásokat, gond nélkül felhasználhatja a zöld droiddal fémjelzett operációs rendszert, mely gyors, stabil és a felhasználók is szeretik. Ez az igazi nyílt verseny; a kisebb gyártók megpróbálják egymást lenyomni hardverben, a nagyok ehhez hozzátesznek valami szoftveres többletet is, a vásárló pedig elégedett, mert az árak mennek lefelé, a készülékek pedig egyre jobbak."
-
MartOOn
addikt
válasz
WonderCSabo #274 üzenetére
már nem térerő hibás? már mindegy hogy fogom? csak kérdezem, nem követem napi szinten az iphone sztorit.
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #260 üzenetére
tuti? fel kellene vetni neki a fun-t. hátha... mondjuk csak kicsit ráijeszt a tuti pofás t-mobilos kiscsajra a pultnál...
-csókolom!
-mit tetszik parancsolni? (már kézben az ájfon4...)
-ööö egy alcatel one touch easyt szeretnék vásárolni dominó csomagban...
- ?*+VCX%... ?????
-hogy ööö mittetszik???? (rémült arcok mindenütt...)
-))) najó adja már azt az Iphone4-et! ha már úgy szorongassa!!!
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #256 üzenetére
basszus! lehet nem késő még! fel kellene hívni a samungot vagy HTC-t vagy akármelyik konkurenst hogy vegyék meg nekünk az első helyet a sorban! felajánlanak az első embernek egy ájfon4 -et mondjuk ingyen... sztem elfogadná!
aztán mehet a parádéééééééééé!!! -
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #249 üzenetére
na ugye megy ez!!! ez már a 2. ma!!!
szavad ne feledd!!! majd eljátszuk a zájfón 5-nél!
-
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #247 üzenetére
23? gyerek!!! persze hogy játszol!!!
én 35.... de még mindig szoktam játszani!
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #242 üzenetére
de ez az egy azért ott volt!
komolyan árulják a helyeket a sorban???
élelmes... az a baj hogy az ilyen ember háborúban vagy vészben gyógyszerrel meg ivóvízzel csencselne...
há dicsak buksi!!!
(itthon fexem arcüreggyuszival és fészbukon néztem az imént győzikés tecső videót... innen az idézetek...
)
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #237 üzenetére
dehogy csáje! okos hsz volt őstag úr... még ilyet!
-
MartOOn
addikt
válasz
GeneraL_XTX #222 üzenetére
na tessék. ezért mondom hogy sztem nem sok. nem nevezném túúúl elszállt áraknak. sőt ha már itt tartunk adna a péniszem ennyi pénzt egy szaros szamsungért vazz.
-
MartOOn
addikt
nem tudom mit rinyáltok, ez nem is olyan sok. asszem a 3gs ennél drágább vol tinduláskor nem?
nekem ez az első iphone ami tetszik. még az is lehet hogy veszek egyet bár Android-buzi vagyok...
Galaxy S-t akkor se vennek b@szod ha a spica árában adnák... 2 napig használtam egyet... ecsémbarátom a mostani x10 minim verte sebességben (faszán beállítgatva, NEM rootolva!)samsungot soha többet!!!
sztem 150ig határeset egy mobil ára. de emberek ez nem csak egy mobil, azért azt tegyük már hozzá! a világ legtrendibb mobilja ami majdnem mindent tud amit el tudsz képzelni, sőt sztem olyat is amit el sem tudsz képzelni. ezek a kütyük már rééég nem csak egy "mobil", én speciel meghalok ha nincs nálam a zokostelóm. abban van az összes kontaktom, a navigációm, a határidőnaplóm, a fényképeim (magán és üzleti) dokumentumok, pdf-ek, árlisták... soroljam????
szakadjunk sztem el attól hogy úristen ennyit egy mobilért!!!!!???? egy 3as szériás nokiáért, ami tényleg csak egy mobil valóban sok lenne.
én még várok kicsit de ez az első szifon ami bejövős nekem... egyszer veszek egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest