Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
A Storreal kapcsolatban maximálisan igazad van sajnos.
Kipróbáltam az Androidot de igényesebb az AppleStore.
Apple iszonyat szigorúan veszi az appok bekerülését és ha jól tudom fizetni is kell érte valamennyit.
Android ezért tud dinamikusabban növekedni, meg tényleg elég jó az OS, de nekem is fontosabb az igényesség.
Ezért lehet megpróbálok még várni és beszerezni egy 3GS-t. -
8nemesis8
veterán
Az előbbiekhez hozzászólva egy picit.
Én is aránytalannak tartom ezt az árat, de ahogyan már itt leírták itt nem csak a hardvertért fizetsz ennyit.Volt közel 1évig egy ipod touchom, ami ugyancsak olyan mint egy Iphone 3G telefonálást kivéve szinte.
Szerettem nagyon csak nem használtam ki egy idő után.
Már közel fél éve nyúzok egy Android OSel ellátott telefont, de mostanra jutok oda, hogy már néha idegesít a lassúsága miatt.
Pont azért vettem meg mert szeretem ha valami komolyan testreszabható illetve érdekelt az Androidra való fejlesztés.Azonban most mégis azon agyalok , hogy veszek egy 3GS-t ha lentebb megy az ára egy jó 20assal.
Az az élmény amit nyújtott, hogy mindig azonnal lassulás nélkül készen állt nekem információt adni és nem idegesítő módon be-be lassulni az talán megéri az enyhén túlárazott "hardvert".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest