- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ragnar95 #1177 üzenetére
Papírt nem kaptam, csak mikor érdeklődtem hogy hogy is megy ez, a következőket mondta a srác:
A Magyarországon vásárolt termékeknél ha garanciális javítás van, pl. iPadnél, mint nálam, a terméket egy az egyben cserélik, nem pedig javítják. Ha pl. az itthon vásárolt iPad-et Angliában gariztatnám, ott nem cseredarabot, hanem szervizben javított készüléket kapnék vissza.
Ugyanakkor a Magyarországon történő garanciális ügyintézésnél a visszakapott cseredarab (mivel a szériaszáma teljesen más) garanciája újraindul. Tehát a garanciás ügyintézéskor, a készülék átvételének dátuma a cseredarab garanciás idejének induló dátuma.Ennyi amit tudok. Remélem nem tájékoztattak félre.
A szolgáltatói garancia szerintem más tészta. Annál valószínű nem így megy a dolog. Szerintem a szolgáltatók nem olyan jópofák hogy kitolják a garanciás időt, azok pont nem arról híresek.
-
justaview
senior tag
-
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #1124 üzenetére
Az iPad-en bármely account-ot használhatom a program futtatásához, csak az iTunes-nál kell váltani addig, amíg telepítem az új programot? ...vagy az iPad-el váltok USA-ra, mielőtt letöltöm, vagy megveszem?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de még ismeretlen ez a terület.
Mellesleg nagy a különbség a magyar és az amcsi kínálat között? -
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #1082 üzenetére
(#1081) erdoke
(#1082) Ragnar95Köszönöm az infókat. Ha jól értem, akkor
Restore = alap szűz rendszer (gyári állapot) visszaállítása, ami mindent töröl (mint a windows újrainstall)
Backup = menti a telepített programokat + adatokat (PC-re vagy iCloud-ra), de a rendszert magát nem.
...és a folyamat akkor így néz ki:
1 - magveszem az iPad 3 -at. ( csak hogy az elejéről kezdjük
)
2 - telepítek rá programokat apple store-ból + töltök rá fájlokat is
3 - ráeresztem a Jailbreaket
4 - telepítek Cydiás programokatEgyszer csak megjelenik az iOS 6, és én szeretnék rá frissíteni
5 - készítek egy Backup-ot (pl. PC-re). Ez ugye menti az összes telepített programot + adatot (a Cydiá-val és az onnan telepített programokkal együtt)
6 - Restore-t csinálok, ami alapszintre küldi a rendszert - ismét bolti szűz lesz
7 - Frissítem iOS 6-ra
8 - Jailbreak-et ráküldöm ismét
9 - Backup-ból visszatöltöm a programjaimat és az adataimat (Cydiásokkal együtt hozza vissza)Visszajeleznétek, hogy a fenti gondolatmenet megfelelő-e?
-
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #1036 üzenetére
"Mert az tényleg nem ajánlott, JB-nél restore + backup visszarakása a megfelelő frissítési procedúra.
Amúgy ami most beugrott hátrányként az ugye az OTA hiánya, mivel JB-es telót nem lehet OTA-n frissíteni."Egy picit kifejtenéd, hogy ez mit jelent?
1. - Tehát van egy jelenlegi ios 5.1.1 rendszer az iPad 3-on különböző általam telepített programokkal és az azokra rátöltött fájlokkal.
2. - Ráeresztem a JB-t + néhány Cydia programot
3. - Gondolom az eredeti apple programok frissítései az eredeti módon működnek, mintha nem lenne JB.
4. - Majd jön egy iOS frissítés. Ebben az esetben mi a teendő?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ragnar95 #1050 üzenetére
iFile-t letöltöttem + az USB Toggle-t, így egy 2 gigás pendrive-ot felismer és ha áramot kap a külső HDD konnektorból, akkor azt is
Csak azért írtam le, hogy így ez működik, hogyha valaki másnak is kéne, ne kelljen a terminalos parancsokkal szórakoznia, amit sok helyen tanácsolnak.... -
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #1034 üzenetére
Nekem legutóbb komoly stabilitási gondjaim voltak a JB-es full 4.3.3 backuppal iPad 2 5.1.1 frissítése után, pedig nem is volt annyira sok JB tweak fent. Ami nekem iPaden igazán hiányzik, az a Browser Changer és a progik egy tapival bezárhatósága. Bár ez utóbbi az új iPad dupla RAM-ja mellett már nem lényeges, és korábban is inkább csak pszichés probléma volt.
Megvettem a Mail Enhancert, de eléggé össze-vissza működik, a kibővített dokk és mappa pedig már nem merül fel igényként, pedig azokért is fizettem. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Ragnar95 #993 üzenetére
Ez most konkrétan már kicserélt de javított készüléket jelent, (ami esetleg karcos és sérült lehet?) vagy fóliás, gyári csomagolásban érkező új készüléket jelent? Nem igazán vagyok tisztában a refurbished szó jelentésével!
Nem szeretném ha most meg a kijelző lenne pixelhibamentes de a készülék meg karcos lenne. -
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #993 üzenetére
Ki fogom próbálni, köszönöm. Nyilván szubjektív, hogy kinek mi tetszik, de a Safarit leszámítva melyik a legnépszerűbb böngésző iPad-en?
(#992) alba-regia : Igen, én is így gondoltam, köszönöm. Azt meg, hogy a Samsung mekkora dobásra készül év végén az új 11.8"-os retina tabletjével, majd meglátjuk.
-
kondás
tag
válasz
Ragnar95 #916 üzenetére
Dropbox segitsegevel minden fajlt pillanatok alatt at lehet tenni pc-rol ipadra.Utana ki tudod valasztani melyik fajlt melyik program nyissa meg (van egy halom ingyenes app).Ne szarozzatok,vegyetek meg oriasi a cucc,nekem meg sose volt ilyen jo keszulekem.
A kepernyo csodalatos.Viszont azt olvastam az sg -n a samsung nemsokara kihoz egy 11.3 colos tabletet ugyanilyen jo kijelzovel, az erdekes lesz.
-
Misser
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged