Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi_toth
csendes tag
És mar csak egy kérdésem van...a képernyőt mivel toroljem le? Jelenleg ilyen arctisztito vattaval csinálom , és ez eltünteti az ujjlenyomatokat. (és karcolás sincs rajta) De szerintetek is jó, ha ezzel torkon? Esetleg mi mással lehet?
-
szabi_toth
csendes tag
Nektek meddig tölt fel 0-ról (esetleg 1-2%ról) 100%ra az iPadetek? És nincs vmi ilyesmi, hogy ha túl sokáig töltöm, akkor egyre romlik az akkumulátor? :/
-
szabi_toth
csendes tag
Ja szerintem is jó a mifi...majd lehet veszek, de térjünk a lényegre...megjött az iPad
. Eddig minden rendben van, jól tölt, gyönyörű a képe ,lehet frissíteni. Úgyhogy az electromarket.hu-t mindenkinek ajánlom, legalábbis iPad vásárlásra
-
szabi_toth
csendes tag
Na ma már meg is jön.
Remélem ez a pixelhiba nem gyakori és nekem nem lesz :/ Egyébként szerintetek a MiFi jó ötlet egy ipadhoz (nincs rajta 3g)?
-
szabi_toth
csendes tag
Köszi...volt már ipod touchom, de akkor még nem volt ilyen, hogy csak apple garanciával érdemes venni.
-
szabi_toth
csendes tag
Még annyi, hogy az apple garancia az mit jelent? Szoftvert frissíteni gondolom nem csak egy évig tudok...? ugye?
-
szabi_toth
csendes tag
válasz
justaview #953 üzenetére
(Én vagyok az, csak már most elfelejtettem a jelszót xD)
De egyébként köszi a válaszokat, és én ebben a szövegben nem találtam semmi különöset, vagy tréfásat. Azt szűrtem le, hogy nem kell a megadott árnál többet kiadni
.
Akkor szerintem innen rendelek, ha érdekel leírom, hogy sikeres lett-e a vásárlás, azt kaptam amit írtak. Így esetleg más is rendelhet mert olcsóbb a többi helynél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged