Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
hagyjad, a droid optimalizaltabb! de en mar ott fogtam a fejem mikor a settings meg hasonló menü indulásából BÁRMI következtetést ki von le??? Mert ez kb annyin múlik hogy melyik rendszer milyen hosszú animációt tesz be... a két ujjas indításos mérés pontosságáról már ne is beszéljünk...
-
Remus389
veterán
Kamera szoftvert kötve hiszem, hisz annak a megjelenéskor kell domborítania, nem pedig utólag. Pluszba ha azon javítanak, akkor az új modelt minek vennék meg, ha nem a jobb kameráért. Kell a régi és az új közötti különbség, ha érted. Szóval ez hülyeség.
Energiamenedzsment, memóriakezelés? Ezek azok a dolgok amiket max különféle geek-benchmark programokkal kell méricskélni, hogy mérj valami különbséget.
Szóval eltúlozni sem kell ezt a frissítés dolgot azért. A gyakorlatban semmi hátrány nem ér, elméletben ér max.
-
carl18
addikt
5 éve bukkantam rá először, na teli van sík hülye fanatikussal és én vagyok a hülye hogy megnézzem?
Szánalmas hogy egy telefonnak van egy idióta táborra, akik azt se tudják merre vannak arcal de én vagyok a hülye mert meg mertem nézni a videót. FUCK LOGIC, FUCK DROID!.
Érdekelne élőbe is ilyen jó-e a beszélőkéd, vagy csak online vagy ilyen nagy a szád.Szánalomból és pofátlan hülyeségből ma se csalódtam a társadalomból, ilyenkor nem érzek dühöt csak közönyt.
-
Nokia 7 Plus egy necces középkategória nem túl jó rendszerchippel, de elég rammal. Nem alapoznék rá, csomó helyen szaggat, nyomkodtam én is. Nem összevetendő egy most kijött, de akár egy tavalyi iPhone-al sem.
Attól,hogy a Nokia "most jött ki", semmit nem jelent, csomó droidos van, ami hardverben egyszerűen nem ér fel a csúcshoz, ez meg is látszik az árán, azárt hívják középkategóriásnak és nem felső/csúcsnak.
-
Remus389
veterán
Ez a tipikus begyöpösödött mentalitás.
Mint mondtam van ezerféle Android, te kifogtál valami kínait félkész szoftverrel és fúj android, soha többé! Vagy valami nevesebb gyártó egzotikus típusát.
Ez olyan primitív.
És azon kívül márkafüggetlenül a dizájnnal és mérettel. Mind az ezer félével? Mi az hogy dizájn? Ezek már annyira egyformák, elöl-hátul üveg, acél kerettel. Egy lapított téglatest mind, akár iphone akár android, ezek nem autók!
A mérettel? Pont hogy Andoidból van választék kisebb is van, közepes is meg nagy!
Totál sületlenség
-
Remus389
veterán
És te hol élsz? Svájcban vagy Ukrajnában? Nem az Apple hibája egyik sem.
Magyarországon 400-600 ezerbe kerülnek a normális új ájfónok. Egy Xiaomi Mi-8 145 ezer! És mellé lehet tenni.
Szerk.: nekem az androiddal van bajom, nem a készülékkel, bár amilyen irányt vett egy pár éve a dizájn/méret, hát az sem tetszik. Androidból annyiféle van, hogy ez egy buta kijelentés. Van kisebb és nagyobb is, és sokféle dizájn. Ne az Appleből indulj, abból tényleg szegény a választék.
-
Remus389
veterán
Példának okáért, ti azt gondoljátok, jó-jó drága, de legalább igényes.
Ott van az a Notch, az a zavaró betüremkedés. Oké megértem, nem tudja sem az apple sem más gyártó másképp megoldani, hogy maximalizálja a kijelzőt, ez rendben van, de akkor is biztos hogy több embernek nem tetszik, mint ahány embernek tetszik.
Itt van egy harmadannyiba kerülő és hasonló hardverrel szerelt kínai készülék: [link]
1:09-től nézd, lám-lám, máris sokkal szebb. Ott az óra meg a térerő és nem is zavaró így. Ilyen a csodálatos iOS-ben nincs, talán nem is lesz.
Tehát nevetséges ez az egész hiszti a túlárazott vacakról.
-
ak76
senior tag
Ad1.) Mea Culpa
Ad2.) Soha semmilyen fórumon nem írtam hoigy az iPhone a hülyék telefonja,i4-4s-5-5s-6Plus-7Plus után állítom, szerintem nehezebb, és bonyolultabb használni mint pld a MIUI-t,(eleve ott az iTunes)
Ad3.) Rosszul fogalmaztam, de mivel itt van előttem egy SGS3-as,aminek a felbontása HD,és egy SGA8-as ami meg FHD+ tisztán látható a két kijelző közti felbontásbeli különbség.
Ennyi lett volna a mondanivalóm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged