- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mi5u
tag
Nekem bejön mindkét rendszer. Mindkettőnek tapasztaltam a furcsaságait és azokat a helyükön kezeltem.
Én csak azon vagyok fennakadva mikor az egyik vagy másik tábor habzó szájjal védi a valós vagy vélt igazát.
Majd egyszer mindenkinél eljön az idő(vagy nem), mikor azt is megnézi, hogy mit kap a pénzéért és az alapján dönt.
Amúgy én ilyennel kezdtem a mobilozást, na ezzel még lehetett villantani. -
batai15
félisten
Bocs, valakinek szolgálni is kell a hazát, meg minek mondjam ugyan úgy el ugyan azt? Továbbra is illogikus pár fan gondolkodás módja. Egyszerűen drágák, még apple mércével is.nem kell ezt túl ragozni. Aki akarja meg veszi ezt a drága ámde ahoz képest telefont érzelmi alapon, aki meg kicsit is gondolkodik az nem.
Én is vennék egyébként apple cuccot, ha mondjuk az alsó hangon nem 500 k lenne, amit 80kból meg oldottam.
Tehát normális kamera, gesztus vezérlés, normális akku, 18:9 display és okos óra.
Apple fronton ez x meg watch lenne, droidon meg note 5 pro meg amazfit.
Tudom nem egy liga, de az x sem tud annyival többet mint amit ér, és azt se használnám több mindenre. -
Blizzardking
őstag
Ez egy nagyon jó érvelés lenne, ha kizárólag Apple telefonok léteznének. Megint elköveted azt a hibát, hogy paramétereket írsz. Nem szabad. Csúnya paraméter, rossz paraméter, királyvetkőztető paraméter.
Azt kell írni, "A legolcsóbb a legújabb legjobból" és megint minden sínen van. -
lolal
senior tag
Végén még ő lesz a jófiú, meg a szegény mert többedmagával harcolt a saját álláspontja miatt. Másnak meg más a véleménye . Ennyi. Nem kell itt a tömjénezés. De tegyünk pontot a dolgok végére. Mindenki nyugodjon le a p*csába. Majd jön a teszt, ott bebizonyosodik minden. Igen az ár nagyon magas. De ez a store-s ár. I8 at is meglehet már venni 190K ért újonnan, miközben a storeban 240K ért vesztegetik. Az XR-t is belehet majd szerezni ünnepek alatt 250 körül szürke importból. De lehet még alatta is. Ennyi. Így mindenki megnyugodott ?
-
Nekem is tetszik, ahogy máshol is írtam, egyedül a káva, amivel azért barátkozni kell, mert az nekem már X-en is necces volt, itt meg még vastagabb.
3D touch nincs, az egy dolog, de elvileg, hosszan nyomva 1-1 ikonra előjönnek ugyanazok a funkciók nem? Sőt, még rezzen is egyet a telefon visszajelzésként.
-
-
ak76
senior tag
A hat évvel ezelőtti HD panel lenne a top,vagy a 3Gb ram, vagy még melyik az az alkatrésze ami miatt top kategóriás az Xr ?
Jó a hasonlat a pocokkal,abban is van egy SD845-ös top proci,meg valami középkategóriás panel hat Gb rammal,de nem is kérnek el érte 3 kilót,ahogy ezért se lenne indokolt. -
Integrale
veterán
"174: azt nevezik retina kijelzőnek, aminek olyan magas a ppi-je, hogy az emberi szem már nem tudja megkülönböztetni a pixeleket normális nézési távolságból. Ezt a számot mellesleg nem az Apple határozta meg, hanem szakértők. Ezt anno az iPhone 4-nél vezették be, azóta maradt meg a név, nem kell mögé semmi extrát látni. Attól, hogy ezt a ppi számot mások is elérték, nem hiszem, hogy dobni kéne az elnevezést."
"276: A 326 ppi akkor is azt jelentette, hogy magasabbnak nincs értelme, és most is. z emberi szem nem fejlődött..."
Butaság, simán látni a különbséget. Kézbe veszek egy i6-ot és társait, az alsó sávon helyet foglaló ikonokon, betűkön illetve az óra mutatóján azonnal kiszúrom a pixeleket. Önmagában ragyogó a képernyő tényleg, a színektől kezdve minden rendben van, de ettől eltekintve nekem nem jó ránézni azzal a tudattal, hogy ennyiért ez van.
-
Integrale
veterán
De az iPhone-ok kisebb felbontással sem üzemidő bajnokok.
Nem, nekem nem elég a HD+, mert láttam jobbat, szóval tudom, hogy van jobb, ugyan ennyiért, vagy olcsóbban. De köszönöm, hogy megmondod.De akkor mi szükség a jobb SOC-ra, mert arra lengeti a lompost mindenki, hogy úrizsden milyen gyors hűhaaaa.
-
Integrale
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest