- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Remus389 #838 üzenetére
Igen, Trumpot a háttérstáb által, big data elemzések alapján készített választási hadjárata juttatta a Fehér Házba, én is ezt mondom. A "Drain the swamp", "lock her up" és társaik nem ám a narancshéjból pattantak ki, hanem úgy javasolták neki.
A "nagytőkének Hillary-re volt szüksége" megállapításod csak ott sántít, hogy Trump már jó előre belengette azt a masszív deregulációt, amit azóta véghez is vitt. És nem a kis háztáji gazdaságok adózása lett egyszerűbb, elhiheheted... meg nem a montanai fő utcán lévő pizzázó és pékség egyesülését tiltó szabályok lettek eltörölve.
Az "anti-nagytőke", anti-elitista Trump kampány tökéletesen elhitette a választókkal (és úgy látom veled is), hogy az átlagember érdekeit fogja képviselni a gonosz nagytőkével szemben... miközben a nagytőke szó szerint ott ül a Trump-kabinet ülésein (pl. DeVos, Mnuchin és maga Trump is), és a retorika mögött már a választási hadjárat idején is bevallottan ott voltak a "nagytőkének" tervezett kedvező gazdaségpolitikai lépések.
Nem offolom tovább a topikot, meg látom téged ezért a kulturált hangnemért el is küldtek pihenni. Nem csoda.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Remus389 #684 üzenetére
Gondolom te windows -ból is xp -t használsz. Mert hát mi pluszt ad a Vista/7/8/8.1 vagy 10? Más a színe? Kb ennyi (amit látsz). A többit meg nyilvánvalóan nem érted (vagy nem érdekel). Csak hogy egy általad is mérhető pozitívumot mondjak: 2Gb -tal TÖBB!!! lett a szabad helyem (iOS 10 => 11 ugrásnál is vagy 1Gb +ot nyertem). Androidon ez ugye fordítva történik (általában egyszer az életben). Az iOS 12 bár minimál plusz LÁTHATÓ funkciót hozott SZÁMOMRA, a felhasználói élmény nagyot ugrott, gyorsabb lett az i6 -om mint valaha. Ha lenne Androidon hosszútávú frissítés, elképzelhető hogy ott is hasonló lenne a tapasztalat. De ez kb soha nem fog kiderülni
. Ennyit a frissítésről, szerintem is tök felesleges dolog. Bárcsak Androidom lehetne (volt/van kösz de nem
)... Aki évente váltogatja a telefont annak tökmindegy a frissítés, ezt aláírom. De a telefonok tovább kerülnek és az új tulajt már lehet hogy mozgatja a terméktámogatás. Ezért IS tartja az árát az iPhone bármi mással szemben. Szóval maradjunk annyiban hogy a frissítés nem elhanyagolható tényező.
-
kchris78
veterán
válasz
Remus389 #684 üzenetére
egy dolog: ezzel a hozzaallassal az 5/6-os droid is maradhatott volna rajta azt hiszem talan 5-os volt aktualus mikor megjelent. Mashol meg azt irjak droidos vonalon hogy mennyit fejlodott sok teren a droid es behozza behozta az ioshez kepest a lemaradast. Hat PONT ezert akarom frissiteni a droidot (is)! nem egy verziougrasert hanem mondjuk 3-ert, ugy mar azert van difi! en ugy tudom az 5os meg azert eleg szar volt sok teren, az utobbi evekben optimalizaltak rajta sokat, hogy ne kelljen ala atomeromuvet tenni es meg ugyis lagoljon a telefon.. ui-n is reszelgettek rajra azert.
-
válasz
Remus389 #682 üzenetére
Már nem emlékszem, de azt hiszem az SE-m ios10-el jött gyárilag, de lehet ios9-el. Egyből raktam a legújabbra, amikor kijött az ios11. Most egyből raktam ios12-re. Ipadot ugyanígy. Egyikkel se volt gond, lassabbnak egyiknél se éreztem, sőt a mostanival érezhetően gyorsabb lett.
Az új rendszerben androidban sem csak emojik jönnek, lehet az új főverziónak jobb energiamenedzsmentje, kamera szoftver lehet jobb, memóriakezelés stb. Nem hiába fejlesztik azt sem elhiheted.
-
Danny365
őstag
válasz
Remus389 #676 üzenetére
Mert a szoftver legalább annyit számít, mint hogy miből rakták össze a telefont? Mert kifizetted a premium arat a telefonért és ezért jogosan elvárható lenne, hogy megkapod a legújabb OS-t a legújabb feature-ökkel és fejlesztésekkel? Hogy ne érezd magad egy év után lesz@rva a gyártó részéről?
A te érvelésed alapján egyáltalán új telefont is tök felesleges lenne venni az utóbbi jó pár évben.
-
válasz
Remus389 #626 üzenetére
Sony xperia s-el kezdtem, aztán huawei p7-em volt. De pl a napokban nyomkodtam munkatársam nokia 7 pluszát, nem győzött meg.
Pl. a sony xperia s volt az a telefon, ami dizájnra és méretre is a legjobb volt. Vagy lumiából is volt olyan ami kinézetre nagyon ott volt. Most az SE ami még ilyen számomra. De a pár éve levő trend, hogy még véknyabb, még nagyobb, lekerekített, 0 káva, stb nekem nem tetszik.
-
-
válasz
Remus389 #620 üzenetére
Ilyen alapon a samsung se, mert ott a huawei, a huawei se, mert ott a xaomi, stb.. Én még mindig azt mondom, hogy az usa-ban az a 750/1000 dollár egy havi minimálbér nem sok. Az meg, hogy itthon ennyi nem az apple hibája.
Szerk.: nekem az androiddal van bajom, nem a készülékkel, bár amilyen irányt vett egy pár éve a dizájn/méret, hát az sem tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged