- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokia 7 Plus egy necces középkategória nem túl jó rendszerchippel, de elég rammal. Nem alapoznék rá, csomó helyen szaggat, nyomkodtam én is. Nem összevetendő egy most kijött, de akár egy tavalyi iPhone-al sem.
Attól,hogy a Nokia "most jött ki", semmit nem jelent, csomó droidos van, ami hardverben egyszerűen nem ér fel a csúcshoz, ez meg is látszik az árán, azárt hívják középkategóriásnak és nem felső/csúcsnak.
-
Arról volt szó, hogy hangzásban (stereo), akkuban (főleg, elvileg 8 Plust is veri rendesen), gyrosabb face ID-ban, stb.
Ettől még én is X-et vennék most, de azért nem csak abban jobb, amit mondtál, főleg,ha nézzük, miben rosszabb: kiejlző, káva vastagság. Utóbbit amúg sem értem még mindig, Apple szerint X egy kábemantes mobil, mégis hogy?
-
Nekem is tetszik, ahogy máshol is írtam, egyedül a káva, amivel azért barátkozni kell, mert az nekem már X-en is necces volt, itt meg még vastagabb.
3D touch nincs, az egy dolog, de elvileg, hosszan nyomva 1-1 ikonra előjönnek ugyanazok a funkciók nem? Sőt, még rezzen is egyet a telefon visszajelzésként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest