- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Nem igazan ertem mire gondolsz, azt meg Trump legadazabb ellensegei is elismerik hogy Trump lenyesen szorakoztatobb es jobb beszelokevel rendelkezo figura a szurke Hillary-nel es a szurke Obamanal. Ezert nyert, mert sokat dumalt, mindig kisebb-nagyobb botranyokat csinal, folyton o volt a kozeppontban.
De a media nagyon nem volt mellette, mikor Hillary osszeesett az felperces hir volt, de a "grab them by the pussy"-t ket hetig nyomattak. Na es ki all a media mogott? A nagytoke.
Amikor Trump rendezvenyt csinalt ketszer-haromszor annyi ember ment el, mint ahany befert semmi szukseg nem volt adatgyujtesre.
-
Remus389
veterán
Trumpot szerintem a kampánya miatt választották meg. Mikor a szőke boszorkány beszélt, mindenki arra koncentrált, hogy ne ragadjon le a szeme, mikor Trump, akkor be se lehetett jutni a nézőtérbe.
Egyébként pont az ellenkezője történt amit állítasz, látszott hogy a nagytőkének Hillary-ra van szüksége, őt támogatták mindenféle eszközzel, mégis alulmaradt.
-
Remus389
veterán
Az meg az én privát véleményem, hogy nagyon jó az eSIM, tökéletes eszköze a tisztességes polgárok még hatékonyabb megfigyelésének és nyilvántartásának. Mindenki viszi magával az új készülékbe az azonosítóját, olyan lesz, mint egy TAJ szám vagy adóazonosító, azzal a különbséggel, hogy simán hozzá lehet majd társítani az okostelefonról gyüjtött adatokat.
Tudom eddig is megoldható volt, de azért nem örülök, hogy sokkal könnyebb lesz.Ja bezzeg nem para hogy a telefon beszkenneli az arcodat és elraktározzák maguknak. Jó kis antropológiai kutatás.
Ez az okostelefon a tökéletes kémeszköz, mikrofon, előlapi kamera a távolból aktiválható, csak hogy tudd. Majd hírek olvasásnál ne vágj pofákat, mert leszűrik a politikai hovatartozásod, tulajdonképpen a gondolataid kiülnek az arcodra.
Ez a 21. század.
30z.Samu: Nem egyezünk ki döntetlenbe, mert 60-70%-ban az Android volt a gyorsabb, ráadásul a Snapdragon 845 gyengébb mint az A12. Szóval hol a csodáltos iOS híres optimalizálása?
-
Remus389
veterán
Ki melyikre szavaz, az Android a gyorsabb vagy az iOS?
-
-
Remus389
veterán
Kamera szoftvert kötve hiszem, hisz annak a megjelenéskor kell domborítania, nem pedig utólag. Pluszba ha azon javítanak, akkor az új modelt minek vennék meg, ha nem a jobb kameráért. Kell a régi és az új közötti különbség, ha érted. Szóval ez hülyeség.
Energiamenedzsment, memóriakezelés? Ezek azok a dolgok amiket max különféle geek-benchmark programokkal kell méricskélni, hogy mérj valami különbséget.
Szóval eltúlozni sem kell ezt a frissítés dolgot azért. A gyakorlatban semmi hátrány nem ér, elméletben ér max.
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
Hát igen, aki eszes, nem frissít azonnal, hanem elolvassa a fórumon a tapasztalatokat.
Az Apple meg tök jó, hogy sokáig frissít, de azokban nincs túl sok köszönet, szépen belassítják a készüléket, hogy megvedd az újat, úgyhogy ha iphone-om lenne kétszer is meggondolnám. Továbbá Androidon könnyebb visszacsinálni a dolgot.
-
Remus389
veterán
Én ha iPhone-t akarnék, nálam az Xs vagy a tavalyi X jöhetne szóba. Főleg utóbbi az ára miatt.
Az X max túl nagy nekem, de az olcsósított XR szerintem ennyi pénzért... TFT LCD kijelző, Full HD alatti felbontás. Mindezt 300.000+ -ért...ja jack dugója sincs, ja meg a noccsot se lehet szoftveresen eltüntetni mint androidon.
Áh baromság az ájfón.
-
Remus389
veterán
Ez a tipikus begyöpösödött mentalitás.
Mint mondtam van ezerféle Android, te kifogtál valami kínait félkész szoftverrel és fúj android, soha többé! Vagy valami nevesebb gyártó egzotikus típusát.
Ez olyan primitív.
És azon kívül márkafüggetlenül a dizájnnal és mérettel. Mind az ezer félével? Mi az hogy dizájn? Ezek már annyira egyformák, elöl-hátul üveg, acél kerettel. Egy lapított téglatest mind, akár iphone akár android, ezek nem autók!
A mérettel? Pont hogy Andoidból van választék kisebb is van, közepes is meg nagy!
Totál sületlenség
-
Remus389
veterán
És te hol élsz? Svájcban vagy Ukrajnában? Nem az Apple hibája egyik sem.
Magyarországon 400-600 ezerbe kerülnek a normális új ájfónok. Egy Xiaomi Mi-8 145 ezer! És mellé lehet tenni.
Szerk.: nekem az androiddal van bajom, nem a készülékkel, bár amilyen irányt vett egy pár éve a dizájn/méret, hát az sem tetszik. Androidból annyiféle van, hogy ez egy buta kijelentés. Van kisebb és nagyobb is, és sokféle dizájn. Ne az Appleből indulj, abból tényleg szegény a választék.
-
Remus389
veterán
Példának okáért, ti azt gondoljátok, jó-jó drága, de legalább igényes.
Ott van az a Notch, az a zavaró betüremkedés. Oké megértem, nem tudja sem az apple sem más gyártó másképp megoldani, hogy maximalizálja a kijelzőt, ez rendben van, de akkor is biztos hogy több embernek nem tetszik, mint ahány embernek tetszik.
Itt van egy harmadannyiba kerülő és hasonló hardverrel szerelt kínai készülék: [link]
1:09-től nézd, lám-lám, máris sokkal szebb. Ott az óra meg a térerő és nem is zavaró így. Ilyen a csodálatos iOS-ben nincs, talán nem is lesz.
Tehát nevetséges ez az egész hiszti a túlárazott vacakról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest