- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #288 üzenetére
Nem nagyon nezek mas topicokba, de ezt tobben is leirtak mar korabban, hogy messze tobb troll es fika van Apple hirnel.. A moderatorok `munkajat` nem szeretnem reszletezni, mert ha en ugy vegeznem a munkam ahogy ok, nos, munkanelkuli lennek.
Terjunk vissza a cikkhez. Most talaltam:
http://www.idownloadblog.com/2014/07/02/iphone-5c-outsells-galaxy-s5-in-uk/
A cikkben is emlitett orszagban az 5C-bol tobbet adtak el, mint az S5 premier honapjan. Ami azert is erdekes, mert premier honap szokott a legerosebb eladasokat generalo honap egy termek torteneteben. Jelen esetben a lassan kifuto 5C-bol tobb fogyott adott honapban, mint a vadi uj flagship modellbol.
http://www.idownloadblog.com/2014/07/02/iphone-5c-outsells-galaxy-s5-in-uk/
A MA hirnek se forras se link se semmi nincs, igy hiteltelen a dolog.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #278 üzenetére
Koszi a linket. Most akkor keress ra azokra akik 2-3 napja idejarnak. Majd olvasd el, hany NEM iPhone hir miatt kaptam tiltast..
A mask account letrehozasa hem en volt am, eat jeleztem is a moderatornak, aki egg `bocsi`-val elintezte..
Ha megnezed az elmult 2 evben 1 alkalommal volt vitam Samsung topicban, (leirtam a szemelyes tapasztalatomat es a `szar a Samsung tablete` mar tul sok volt a moderatornak. Pedig csak azokat a szavakat hszanlatam, amiket az iPhone hireknel bennehagytak a moderatorok.. EZ AZ EGYETLEN OLYAN ALKALOM a 10 tiltasombol, ami nem Apple forumon tortent. Ha az Apple forumra nem irkalnanak baromsagokat, nem fikazni jonnenek es nem haterkedni akkor a maradek 8 tiltasom sem lenne. Mert kivetel nelkul a fikazok kezdik az Apple topicok buzeralasat.. En pedig kijavitottam oket, mindenfele szemelyeskedes nelkul.. Ok semmit sem kaptak, en hol 1 orat, hol 3 napot. Szerinted ez igy fair? Az en hibam, annyi, hogy nem hagyom magam..
Aztan az OFF-ok azok pont ugy jottek, ahogyan itt ezen a forumon rngetegen megtettek, koztuk azt hiszem TE is meg en is, illetve ha elolvasod a HSZ-eket, akkor lathatod, hogy vannak olyan felhasznalok akiknek egyetlen olyan HSZ-e nincs ami a temahoz vagna..
Az iPhone-os hireknel amikor 0 tapasztalattam fikaznak mindent, akkor vitaba keveredtem, mert pl `a MacBook Pro az azert sz.r mert muanyag,`, valamint 2012-ben az iPad retina megjelenesekor (ami akkor a legjobb volt) volt aki leirta, hogy a talan 3 honapja megjelent iPad retina mar elavult...
Ilyes es hasonlo baromsagoknal szoktam vitaba keveredni, amikor a kommentelok. Es most ennyit rolam.
NEzzuk meg akik Apple forumba szoktak jarni kotekedni. Volt aki egy topicba 40 OFF-ot irt.
Mellesleg amikor engem tiltanak akkor a moderator elmondasa szerint nem csak engem, hanem a tobbi Apple fikazot is tiltjak. Most neztem, ez korant sem igy van.
Amugy, ha osszeszamolod a tiltasait azoknak a felhasznaloknak akik csak Apple hirekben mozognak, majd ezt osszeveted azokkal akik Apple-t mennek Apple forumba fikazni, lathatod, hogy rengetegszer csak az Apple-t vedo felhasznalot tiltjak, a trollkodot nem..
Velem is tortent ilyen, amikor a b.zizas maradhatott, am en leirtam hogy `hulye` es ezert engem tiltottak. A masik szemelyt nem..
Mellesleg amit linkeltel nezegetem egyeb felhasznalokat, es azok akkor le sem lettek tiltva amikor en. Pedig veluk vitaztam. Pontosabban OK jottek Apple forumba fikazni. Ok nem, de en kaptam tiltast. Erdekes, nem?`Ha szerinted ez Samsungarena, ahol a moderátorok és a cikkírók is elfogultak a Samu irányában, valamint a felhasználók közül is csak a samusok szemétkednek az Apple híreknél, akkor tulajdonképp te mit csinálsz itt?`
-Szerintem teljesen egyertelmu, hogy mi folyik az oldalon, ki-mit tesz, hogy a Samsung szebb fenyben tundokoljon. A Samsung a legutolso negyedevet csalodassal zarta. Errol volt cikk. Az Apple eszmeletlen jo negyedevet zart. Errol nem lett cikk. Amikor a Samsung nyert a birosagon, arrol volt cikk. Amikor az Apple arrol nem. Nehol adnak 0.5 pontokat, Apple termeknel nem. Ha a Samsung 240.000 korul mozog az nem draga, az iPhone 230.000-es szurkeimport ara draga.. Hidd el sorolhatnam, ha erdekel leirom neked privatba.
Mit csinalok itt? Szeretnek normalisan forumozni. Miert van az, hogy neha az Apple hirek elso 50 kommentje hianyzik a forumbol torles vegett. Volt olyan, hogy 300+os HSZ-bol tobb mint a fele hianyzott.. Apple hirrol van szo.
`széllel szemben húgyozás/hittérítés jelleget ölt.`
-Hitterites? Egyszeru kerdes, vajon ki a hitterito?
Aki az Apple forumba szeretne normalisan kommentelni, vagy az, az altalaban feltucat ember aki megjelenik itt es fikazza az Apple-t. Majd bizonygatja, hogy mennyire sz.r, es az Android/ samsung/etc mennyivel jobb..
Szoval ki a hitterito akkor? Ha hitterito lennek, akkor mas NEM APPLE forumokban osztanam az eszt es fikaznek...Nehogy mar annak kelljen elmennie a forumrol aki Apple felhasznalokent Apple hirekhez szolna hozza.. Annak kellene elmennie, aki fikazni, trollkodni jon Apple forumokba, meg bizonygatni, hogy mennyire sz.r az Apple. Szerinted melyik felnek van joga itt lenni?
Remelem sikerul valaszolni a kerdeseimre..
A tobbi felhasznalo kommentjehez meg nem irnek semmit, mert megint engem tiltanak OFF miatt
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #261 üzenetére
Igen utana neztem, januar 24-en kaptam. A moderator szerint nem 3 napos tiltas volt. Van egy privat beszelgetesunk az egyik moderatorral, igy sajnos idezni nem
Tudok, de "leszaroztam" a Samsung tabletet. Ha jol tudom az egy Galaxy Tab volt. Mivel par hetig hasznaltunk ilyet iPad mellett, igy leirtam a tapasztalatomat. A "szar a Samsung tabletje" miatt kaptam pihenot. En ezt a szemelyes tapasztalatokra alapozva jelentettem ki.. -
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #259 üzenetére
Mellesleg nehany moderatornak az nem trollkodas, ha egy Apple fika van. En volt, hogy ugyan azt irtam le Samsung forumban, amit leirtak Apple forumban. Apple-nel maradt, engem
Tiltottak.. A masik pedig amikor valaki a nevemben irkalt es kaptam 7 nap tiltast.. Termeszetesen nem en voltam, amikor reklamaltam a moderatornak le se sz.rt.. Tehat a moderatorok "munkassagarol" is lehetne vitatkozni. Ezzel meg tucatnyi felhasznalo ugyanigy van.. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Csapoati #236 üzenetére
Töredéke nem jön össze hsz.-ben egy androidos hír/teszt alatt, mint bármilyen 2 soros flame címes Apple hír alatt. Biztos azért, mert a sok Apple troll nem talál oda, ellenben valahogy a droidosok mindig tömegesen jelennek meg az Apple topikokban. Persze ez nagyban köszönhető néhány MA-s cikkírónak is...
szili.tamas1: Mielőtt leírsz valamit, kicsit gondolkozz már..."cserelheto szines muanyag hatlap ketszazezerert"
-
mondomén
őstag
válasz
Csapoati #236 üzenetére
persze hogy vannak. minden tele van bolondokkal, nem lehet kikerulni oket. nem is ertem miert nehez ezt belatni...
@touch-ko
az is vicc ami te csinalsz. ugyan olyan faraszto olvasni teged, mint azokat akikkel kardozni szoktal. poccre indulsz, aztan oldalakon keresztul vitazol a semmirol. meg igy tobbesszamban beszelsz, hogy 'mi nem megyunk at hitteriteni blabla'. mintha valami szektaban lennel. -
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #233 üzenetére
`Ezt nem igazán értem, a Samsung sokkal több telefont ad el.`
-Itt a lenyeg, hiaba adnak el tobb Samsung telefont, az Apple tobb bevetelt szerez az iPhone-nal, mint a Samsung..`Hát hajrá, bár szerintem a csúcson már túl van a részvények árfolyama, de nem vagyok bróker, vagy tőzsdeelemző.
Az osztalékok mondjuk korrektnek tűntek.`
-Arra szamitunk, hogy osszel az uj termekek bemutatasa utan (valamint iden varhato az iWatch-vagy mi lesz a neve) akkor megugrik az ara.
Hiszen ez volt az elmult 10 ev minden uj termekbevezetesenel (iPhone, iPad). Ezt eleg sok elemzo megerositi pl WSJ. Tehat eleg pozitiv varakozasaim vannak a kovetkezo evekben a reszvenyarakat tekintve.
`Na most akkor akik ezt az Apple oldaláról csinálják (lagdroid, stb.), azok nem hittérítők, akik az Android felől, azok igen?`
-Ezt jo, hogy felhoztad. Apple hirnel ne legyen mar Androidos hitterites. Hiszen ugy lenne fair, ha Apple hirnel nem szolna Androidrol, meg egyebekrol, hanem magarol a cikkrol..
Lattam amikor az S4 tesztjenel volt olvashato eleg durvan az iPhone szidas, foleg Azopi, Remusz, meg tarsaik, megsem irtam le, hogy mit gondolok letrehozva ezzel napokig tarto vitakat.. Egyszeruen hagytam had elvezkedjenek... azert, mert nem erdekel miket irtak Androidos temanal. En nem hasznalom, tehat nem erdekel, de nem is megyek oda elrontani az oromuket. PEdig megtehettem volna.
Ha nem jarunk at az Androidos oldalra hitet teriteni, akkor szerintem joggal lenne elvarhato, hogy ne minden Apple hirnel legyen az, ami itt folyt az elmult napokban..`Szintén, fordítva is igaz ez sokakra.`
-Lehet, de ZERO tapasztalatnal (szemely szerint) kicsivel tobbel rendelkezem Androidnal, mert hasznaltuk par hetig, ellenben olyanokkal akik csak TV-ben lattak Apple relamot..
Magambol kiindulva en azt a kovetkeztetest vonom le, hogy ha EN nem jarok at szemetelni az Andorid forumba, akkor joggal varhatnam el, hogy Apple hirnel az elso 50 komment ne hianyozzon moderacio utan... Volt olyan, hogy 100+ komment kb fele hianyzott.. Ilyet Androidos forumban szerintem nem latni -
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #226 üzenetére
`Oké, legyen nagyon jó az iPhone, meg legyen vele mindenki elégedett, csak ezt a játékot árbevételre játsszák - abban meg Koreában sehol nincs az Apple, akárhogy is forgatod a szavakat. `
-Nemtudom mennyi bevetelt generalt az Apple Koreaban, de vilagszinten a mobiltelefon piaci bevetelenek (valamint a hasznot) nagy reszet az Apple teszi zsebre. T
`Igen, a Samu hazai pályáján, de pl. az USÁ-ban közel sem ennyire vezet az Apple a Samsung előtt. `
-A 2 piacot szerintem nem lehet igy osszehasonlitani, tekintette a US piac mereteire. A koreia piac joval kisebb mint a US. Termeszetesen 2 termekkel (ami hasonlo meretu, sot nagyon sok mindenben nagyon hasonlo) nem lehet felvenni a harcot egy olyan ceggel aki ontja magabol a termekeket. A ket ceg kulonbozo strategiat folytat es eladott termekszamban az iPhone all jobban.\`De kár ezen lovagolni, teljesen tökmindegy, ki mennyit ad el (a részvényeseknek nem, de itt szerintem egyikünk sem az). `
-tervezzuk Apple reszveny vasarlasat, szoval erdekel..`Engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy melyik cég mit ér el, csak a hittérítést meg a durva fanatizmust nem kedvelem.`
-Olvass el nehany kommentet, akik idejarnak es hirdetik, hogy az Android, Samsung, HTC, stb mennyivel jobb, mint az Apple. Ok a hitteritok.`Magyarországon ez a felfogás dívik. Így sajnos figyelembe kell venni ezt is, amikor az ember rácsodálkozik a MA-s fórumhozzászólásokra.`
-Mo-n lehet.. Ott ahol egy telefon ara elofizetessel 2 havi fizetesbe kerul.... A MA-s kommenteken mar nem csodalkozom, vannak akik ZERO tapasztalattal ontjak a baromsagokat Apple topicoknal..Piece,
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #212 üzenetére
A 60-14 arany nem rossz nert a Samsung tobb tucat modellel rendelkezik 2-3 (3 ha meg a 4S-t aruljak)
IPhone modellel ellenben. Raadasul ezt a "Samsung hazajaban"..Az elegedett vasarloi index mutatja jo termeket csinalnak-e mivel a tulajok megkerdezesevel szerzik az infot. Ok pedig velemenyt mondanak, Apple eseteben eleg pozitivat.
A BMW iPhone peldak pedig sztereotipiak, masreszt ez csak a szegenyebb orszagokban erezheto, ahol egy kib.szott telefonert 2 havi fizetest kernek (elofizetessel)
Masreszt, hogy az emberek mit gondolnak az iPhone, BMW tulajokrol az nem az en szegenysegi bizonyitvanyomat tukrozi...
Nalunk a csaladban 4 iPhone van hasznalatban, egyikunk sem nez ki ugy ahogy leirtad a kommentedben
Jah egyikunk sem azert vette hogy felvagjon vele, hanem mert hasznalhato, gyors, megbizhato telefont akart.. -
UFC
aktív tag
válasz
Csapoati #212 üzenetére
Pontosan. De sokan ezt fokozzák. Illetve mint írtad is az a baj hogy az emberi hülyeséget az eszközre tárgyra cégre vetitik ki. Jelen esetben BMW, Apple stb.
Az hogy van aki valamivel menőzni akar az nem a telefon hibája hanem emberi hülyeség. De mikor olyanokat lehet olvasni hogy tetszik az iPhone de a népítélet miatt nem veszek hát... És számtalan hasonló hozzászólás. És az a baj kezd elfajulni. Senki nem normálisan érvel mindenki mindenben a rosszat látja és nem lehet kulturáltan vélemény nyilvánítani mert le van ugatva az ember. Tisztelet a kivételnek!!!!
Arról nem beszélve hogy mivel ez egy írott szöveg se iróniát se semmit nem lehet érezni a szövegben sokszor és értelmetlen vitákat félreértéseket szül.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #193 üzenetére
Nem lattam meg tomegesen trollkodo Apple fan hozzaszolasokat Samsung hirnel... Ergo mi nem jarunk at anyazni.. Legalabbis olyan tomegesen, mint ok, annyian tuti nem.
En nem az eladasi szamokrol beszelek, hanem a customer satisfaction chartrol. Ott toronymagasan vezet az Apple meg Koreban is..
-
Lacopapi
addikt
válasz
Csapoati #193 üzenetére
Sőt...Androidok egymás között is véres harcot folytatnak,eldöntendő,kié a szarabb...(az érvek elsősorban a másik fél gyengeségeire alapoznak,nem az érvelő erősségeit emelik ki - ez a fikázás sztem magyar sajátosság)
Használtam Symbian-t,Androidot és most iOS-t...mindegyik a maga idejében és számomra megfelelő volt. Igyekeztem olyan telefonokat válogatni,amelyek NEKEM megfeleltek,de valahogy nem pazaroltam arra energiát,hogy a többit,amelyik nem került bele a "válogatottba",elhordjam mindenféle szemétnek. Merthogy nem is azok,csak éppen NEKEM másra volt szükségem....értsük már meg egymást,emberek...Ami nekem jó,másnak nem és visszafelé is így van...de miért kellene meggyőznöm azt,aki boldogan használja a telefonját,hogy voltaképpen hülye,mert nem azt használja amit én ??
-
törölt tag
válasz
Csapoati #185 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nekem egy SGS2 -m van. Nem vagyok vele elégedett, mert hiányzik a 2GB ram, meg egy nagyobb kijelző, legalább 720p -s felbontással. Monitoron nagyon karcsú a 800x480. Amire én használok egy telót, arra az IOS alkalmatlan és Androidon sem nagyon találok olyat, ami "lenyomná a kicsikémet"
. Anno ez egy nagyon népszerű és jól hekkelhető cucc volt. Sok olyan dologra képes, amikre az újabbak nem (vagy én nem tudok róla). Persze ezek az extra funkciók (pl. CIFS modul, soros port támogatás OTG -ről, stb.) nem a Samsungnak, hanem a közösségi támogatásnak köszönhetők.
-
UFC
aktív tag
válasz
Csapoati #185 üzenetére
Igen azok foglalkoznak benchmark eredményekkel hogy hány pontszámot kapott a kicsike. De ilyen mindig volt mindig lesz. Meg persze sok olyan is van aki olyan készülékekről beszél amit hosszabb ideig nem is használt.Saját tapasztalata nincs vele de ő mindent tud.
Virtuális világban mindenki okos, meg bátor.
mondomén
Hát pontosan ilyen egyszerű. Egyik se rossz meg szar. Mások a telefonok mindenki olyat vesz ami neki megfelel és tetszik. De sajnos mint fentebb írtam sokan úgy alkotnak véleményt hogy a másik oldalt nem ismerik.
-
sztikac
őstag
Elsősorban a nem kevés pénz és energia árán létrehezott márkanév miatt, másrészt mert nem nagyon van kirívó hátránya a készülékeiknek. 0,5 helyett 1,5 mp alatt jön be néha a tárcsázó? Az átlagembert ez nem érdekli (jogosan), erre csak a geekek verik, meg a Mobilarena közönségének jelentős része - a két halmaz között van átfedés.
hát azért az szerintem az "átlagembert" is érdekli, ha konkrétan telefonálásra nem alkalmas a telefonja, láttam már falhoz csapott telefont, mert nem sikerült felvenni a hívást
S3-nál láttam olyat, hogy a telefonkönyvet kb. 8-10 másodpercig tartott betöltetni, na az már nem csak egy geeket idegel fel... -
-
Dr.Anonymus
addikt
a külső szubjektív, a(z anyag) minőség már kevésbé...
és ott bukik igazán nagyot a Samsung, az másik kérdés, hogy az emberek nagy többsége reklám alapján vásárol...
igazából a Samsung lenne hülye ha jobb anyagokból készítené a telefonjait, ha így is megveszik 10 milliós számban.. csak fölös plusz kiadás lenne így a részükről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest