- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
nem csak a sebesség a lényeg,főleg nem akkor,ha 0.004 másodpercekről beszélünk egyes appok megnyitása előtt. hanem,pl,hogy az akku jobban bírja,vagy sokkal több dolgot tudsz elvégezni rajta,hasonlók.
az ios azért eléggé megköti a kezeid,és kis túlzással funkciók téren valóban labdába sem rúghat az android mellett. viszont az android meg labdába alig rúghat folyamatosságban az ios mellett.lehet ezt még magozni,de fölösleges. két jó rendszerről beszélünk,csak valaki képes néhol kompromisszumokat hozni. (pl nekem azért nem kellene az iphone,mert nem bővíthető,a 64gigás pedig 100ezer forinttal drágább,mint pl a note3...és a mérete is szűkös.nekem. ezért inkább képes vagyok a "pfff fostalicska android" rendszert is használni... ráadásul nem kevéssel olcsóbb is,és sokkal több funkciót tud)
-
"Ezek a tesztek többet érnek mint az ANTUTU pontszám."
Helyesebb lenne, hogy szerinted többet érnek. Szerintem meg az érne többet, ha az egyes programokat nyitnák meg a két készüléken, és azt vetnék össze. Mások vagyunk.
Én sem Antutu pontszám alapján vettem/veszek készüléket, de összehasonlításra azért jók. Android-Android összehasonlításra értem.
-
törölt tag
Háát pedig.... Nálam kevesen haragszanak jobban Samura az újabban előkerülő szemétségei miatt, de azért a Note3 -ban van pl. valós multitask - multiwindow, ami egy ekkora kijelzőn már egész jól használható. A ceruzás okosságokról nem is szólva (bár ha jól tudom, akkor az a rész TW függő). Ez nem csak egy odabökökvalamivel feature. Kell hozzá egy plusz érzékelő réteg a kijelzőbe. Videós részen is elég jól teljesít. Ha jól tudom, akkor 60fps -t tud, amivel már elég jó trükköket lehet csinálni. Persze egy tepsi, de sztem nem én vagyok az egyetlen, aki nem szívesen hurcol/használ külön számítógépet. A "teló" a mindenes. Azt csak érdekeségként teszem hozzá, hogy kb. 4 éve Samuzok, de még soha, semmilyen PC -s segédalkalmazásra nem volt szükségem ahhoz, hogy bármilyen számítógéppel, vagy NAS -sal adatkapcsolatba lépjek. A romolás persze más tészta, de a KIES -nek (Samu PC -s alkalmazás) még a felületét sem láttam soha. Kihagyható ugyanígy, hosszú távon az ITunes (vagy mi)?
-
Csapoati
nagyúr
A betyár mindenit neki, hogy 2 perc alatt 5 másodperccel volt lassabb az S5... (több appnál meg még gyorsabb is volt, bár ekkora különbségnél teljesen mindegy) Amúgy neked a kezdőlapon van ez a videó?
Már annyiszor linkelted be.
Egyébként az összes "az S5 labdába se rúg az 5S mellett" és fordítva típusú okosság jó nagy hülyeség. -
Ezen (pontosabban az ehhez hasonló tegnapi) videón jót röhögtem.
Most tényleg az a két-három másodperc számít?Ez a nyissunkmegszámtalanprogramotésmérjükle-teszt kb. semmit sem ér, nem ad értékelhető eredményt.
Külön-külön megnyitva,egyenként összehasonlítva a két készülék eredményeit talán értelmesebb, érdekesebb lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest