- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
#79335424 #280 üzenetére
A fentebb említett alkalmazás kell hozzá,alapból nincs,de ez ingyenes....a fájlküldést még tesztelnem kell,mert mint mondtam,abban nem vagyok biztos,találtam a Store-ban arra is cuccot,csak még nem tettem fel,mert nem érdekelt különösebben.
A rendszert meg én is tanulom egyelőre....botladozva -
Parallaxis
addikt
válasz
#79335424 #270 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy ha a droidomon létrehozok egy FTP szervert, meg egy hotspotot, akkor lesz egy 192.168.xxx.xxx:2121 IP:porton levő szerver.
A legtöbb alkalmazás alapból így fogad adatot kábel nélkül desktop gépről.
iPhone-on már akkor voltak ilyen megoldások, mikor az Android még nem is létezett. -
Parallaxis
addikt
válasz
#79335424 #264 üzenetére
Ennyi a kompatibilitási lista?
Amit leírt, az az Airdrop. Mivel ez Apple megoldás, így nem meglepő, hogy csak Apple eszközök között működik.
Fájlmegosztás más történet, az nagyjából ugyanúgy megvan, mint Androidon (ott viszont nincs hasonló integráció, mint az iOS-OSX esetén).
-
Touch-ko
őstag
válasz
#79335424 #254 üzenetére
Milyen szojatekrol beszelsz?
A kerdesedre akartam valaszolni, csak paran belemkotottek..
A file sharing-ben kepeket, videot, dokumentumokat tudsz atkuldeni ioS-iOS illetve a 8-as verziotol kezdve iOS-Mac.
Nem tartottam viccesnek a poenodat.. Mellesleg mas sem nevetett rajta eddig..
-
Parallaxis
addikt
válasz
#79335424 #198 üzenetére
Androidon a root legfeljebb garivesztéssel jár
iOS-en meg azzal sem.
De a hivatalos szoftverbótból ugyanúgy letölthetők, megvásárolhatók a root jogosultságot igénylő alkalmazások.
Egyelőre, bár magát a rootolást végző alkalmazásokat már egy ideje nem engedik fel.
Ezzel szemben a Jailbreak azért is találó, mert ha jól tudom, akkor hazájában bűncselekmény.
Rosszul tudod, nem az.
--
Az egyébként teljesen mindegy, hogy minek hívják, mert a root és a jailbreak ugyanazt a feladatot látja el, root jogot ad a rendszerhez a készülék használójának. Az, hogy az iPhone OS-en jailbreak-nek nevezték el, az csak igazából nem a jelenlegi helyzetnek szól, ugyanis, amikor ezt a szót megalkották, akkor még nem volt sem App Store, sem hivatalos alkalmazások, de még az Android is csak a fejlesztők asztalán létezett.
-
Touch-ko
őstag
válasz
#79335424 #198 üzenetére
Teljesen mindegy minek hivjak.. Az A10-es harci repulot is Warhog-nak becezik, megsincs semmi koze a varacskos disznohoz, nincs 4 laba es nem is ott "el".. Egyszeruen ez egy becenev..
Androidon tudtommal garanciavesztessel jar (bar egyiket sem csinaltam soha)
Mi torvenytelen, mi nem? Ezen ne vitatkozzunk, mert gondolom nem is ered az angolszasz jogrendszert (en sem nagyon ezen reszet)Mi valtozott meg? Eloszor is rengeteg dolog. Ime par:
Az elejen nem lehetett hatterkepet betenni, ha jol tudom JB-vel ment.. Aztan lehetett 3.0-tol.
Notification bar. Igazabol az Androidnak is ugyanilyen alapon mukodott, de ez is a JB utan.. (BB pedig mar evekkel ezelott is hasznalta ezt a megoldast)
Video felvetele: az elso generacios, valamint a 3G modellekre sosem volt gyarilag elerheto video recording app. Jb-s telefonokra elerheto volt. Kesobb Apple is beletette a 3GS-nel.
MMS: Jb-re elerheto regebb ota, mint a gyari iOS verziora (teljesen feleslegesen)
File sharing: 2012 ota elerheto a iOS termekekre, elotte mar letezett JB-s keszulekre.. Ez iden menni fog Mac-kel is. Igazsaghoz tartozik, hogy az AirDrop funkcio mar korabban elerheto volt Mac-en, mint iOS-en.
Most igy kapasbol ennyit tudtam irni. Ha jobban rafekudnek a temara tobbet is irhattam volna...
-
Touch-ko
őstag
válasz
#79335424 #191 üzenetére
"miért pont Jailbrake -nek hívják? "
Nem, NEM ANNAK HIVJAK, NEM "JAILBRAKE" , hanem "JAILBREAK-nek" a ketto szo nem ugyanazon jelentesu
Adtak neki egy ugymond nick-et, mert korabban keves dolgot tudott az iPhone OS a zartsaga miatt amin az evek soran javitottak. Akkoriban meg Android nem volt kaphato, ha jol emlekszem, tehat nem az Androidos felhasznalok talaltak ki..
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
#79335424 #100 üzenetére
Nem tudom, még soha nem törtem fel az iGO-t, csak feltettem és jónapot. Egyébként tök mindegy... iPhone-om lehetne és mégsem lesz az iGO miatt. Megveszem az iGO-t Androidra (amint megjelenik) és a legújabb Samsungot és még mindig olcsóbban jövök ki mintha csak egy iPhone-t vettem volna és akkor még hol van az iGO. Pedig jobban tetszene a gördülékenysége és a mobil mérete miatt.
-
Syl
nagyúr
válasz
#79335424 #47 üzenetére
>A felhasználói felület sokkal magasabb prioritású volt. Vagyis amikor a kijelzőn tevékenykedett a user, akkor annak gördülékenysége érdekében megállított háttérfolyamatokat
Ez nagyon igaz: saját felvétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest