- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
persikka
csendes tag
válasz
vrgkrisztian #313 üzenetére
kérdeztem, hogy mi értelme, én nem látom értelmét, megkérdeztem, hogy mi az, ha már ez az érv, hogy miért raknak bele a telefonba látszólag értelmetlen dolgokat
mondomén:
ezzel a biztonság sokat csökken, cserébe csak kicsivel lesz gyorsabb a művelet, ezzel így még nem sok értelme van szerintem, kivéve, ha naponta 1000* kéri a jelszót az appstore, akkor már inkább van előnye az ujjlenyomatnak
-
Lacopapi
addikt
válasz
vrgkrisztian #284 üzenetére
Ha szigorúan vesszük,már a topik indító cikk is a Samu " istenítéséről",pontosabban előtérbe helyezéséről szól,ennek fényében pedig úgy vélem jogos a védekezés. Mellesleg a többi (én nem számoltam),hsz viszont Samsung fényezés,ami ugyanolyan marhaság...ez nem zavar??
Mindkét -vagy több-,tábornak igaza van a maga részéről,csak nem értem miért kell emiatt a másikat bemocskolni?? Miért az az érvek alapja,hogy a másik milyen sz@r ? Akinek az tetszik,az persze felháborodik,de ugyanúgy válaszol,így azután nem lesz igazság sosem,mint ahogyan nincs is. Neked az jó,nekem ez...attól még lehet jó mindkettő. -
Touch-ko
őstag
válasz
vrgkrisztian #284 üzenetére
Nem istenitek semmit. Olvasd vegig a kommenteket... Pont masok istenitenek mas gyartokat, OS-eket..
Raadasul nem is en kezdtem.. Neked meg nem kellene folytatnod az OFF-ot... `surgosen`
-
Parallaxis
addikt
válasz
vrgkrisztian #128 üzenetére
egyébként most néztem teszteket phonearenán:
Amik lótúrót sem érnek, mert senki nem használja úgy a készülékét, hogy csak egy valamit csinál vele lemerülésig. Vegyes felhasználásnál meg teljesen más eredmények tudnak kijönni.
Én csak azt látom, hogy kolléga egész nap használja, szinte le sem teszi a kezéből és délután még bőven felénél áll nála a töltöttség. Én, ha nekiállok használni hasonlóan, akkor lényegesen jobban merül a készülékem és nem, nem a töltéstől, meg nem csak az enyém, hanem az itteni topicot és az XDA-t is olvasva másoknál is hasonló időket megy a Note 3, mint nálam (vegyes használattal 4,5-max 6 óra képernyőidőre képes).csakmert olvastam userektől,hogyha laptopról/gépről töltik adatkábellel,kevésbé bírja az akksi.
Fordítva, ha gyorstöltöd lesz kevesebb az üzemidőd és az akkud élettartama is.
--
A cikknél meg az a fura, hogy pár hete olvastam, hogy egy felmérés alapján az iPhone userek alig 6%-a szeretne nagyobb kijelzőjű készüléket, vagy, ha két különböző méretű iPhone kerülne piacra, akkor ennyi választaná a nagyobbat.
Szóval ahány felmérés, annyi végeredmény, nincs semmi jelentőségük.
-
maximilian4
addikt
válasz
vrgkrisztian #128 üzenetére
Próbáltam már iphone 5s-t meg az összes többi régebbit is de le nem cserélném a note3-at. Egyébként azok akik szidják samsungot azok próbálták már a felső kategóriás telefonjaikat valaha is? Most nem a galaxy y meg ezeket a szarokat kell iphone-hoz hasonlítani mert az egyik 30ezer a másik meg 230ezer. Akkor már illendő a vele egyforma árban lévő androiddal összehasonlítani, ahol az almának esélye sincs labdába rúgni. Innováció pedig már évek óta nincs apple fronton. Android fronton itt vannak a hajlítható kijelzős vízálló telefonok stb..
Nem válasznak akart menni.
-
Vangelis
félisten
válasz
vrgkrisztian #75 üzenetére
Én meg alig vártam, hogy legyen egy normális SONY teló és megvettem.
Nem tudom lehet nekem szerencsém volt. Direkt felső kategóriát vettem.
-
Vangelis
félisten
válasz
vrgkrisztian #69 üzenetére
MIért?
-
Vangelis
félisten
válasz
vrgkrisztian #66 üzenetére
Sony ról sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest