- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #49 üzenetére
Az tény, hogy rak bele jópár mineket. De ha jól tudom, az S5 esetében meg lehet állapítani, hogy kinek a sara. Össze kell hasonlítani a Samu verzió gördülékenységét a GE verzióéval (ha már létezik).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #63 üzenetére
Meg higgyétek már el, hogy a tömegeket nem annyira érdekli, hogy miből van a hátlap. Sokan tokba rakják, sokan meg úgy vannak vele, hogy csak ne csússzon (a la S3, az mondjuk jó nagy blama volt).
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.Anonymus #52 üzenetére
Csak hogy ha egyszer a stock Android annyival jobb lesz, hogy komparatív előnyt jelent egy gyártónak, akkor a többiek kénytelenek lesznek beállni emögé a trend mögé. Az ilyen nem történik meg egyik pillanatról a másikra, de úgy látom, határozottan ez irányba mozdulnak el a dolgok.
A töredezettséget, ami az Android modell egyik fő problémája, másképp nem lehet megoldani, szerintem, csak ebben a formában.
A másik lehetőség, hogy egy Android gyártó marad, a többiek visszaszorulnak. Ez viszont nem a Google érdeke, így ez ellen küzdeni fog.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
Csakhogy ennek nem kell mindig így lennie. Anno a Windowsra is voltak különféle egyedi asztalkezelők, egészen addig, amíg a Win95 ki nem jött egy egész jó, használható felülettel, ami kvázi sztenderddé nem vállt. Innentől a gyártóknak csupán az eszközmeghajtókról, és a rendszer egészének (hardver + szoftver) teszteléséről kellett gondoskodni, és így semmi akadálya nem volt annak, hogy magát a rendszer egészének a karbantartását a Microsoft lássa el. Pár kiegészítő szoftverecske max. pl. a Lenovoknál a Power Manager, de semmi komoly belenyúlás a rendszerbe.
Szerintem az Android is efelé a modell felé halad. A gyártóknak nincsen elegendő fejlesztői kapacitása ilyen feladatok megoldására, de egyre inkább nincs is ilyenre szükség, mivel az Android is elért egy olyan fejlettségi fokot, hogy önmagában is kielégítően működőképes, laikus által is jól kezelhető, nem hiányzik belőle alapvető funkció.
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Nézőpont kérdése. Sztem inkább az Iphonnál trükköztek. Ugyanúgy laggolt, csak nem látszott. A felhasználói felület sokkal magasabb prioritású volt. Vagyis amikor a kijelzőn tevékenykedett a user, akkor annak gördülékenysége érdekében megállított háttérfolyamatokat (pl. hálózati kommunikáció). Plusz a Google megengedte, hogy bármilyen dzsunkán lehessen Android. Egyik sem a Samu sara.
-
tomee007007
addikt
válasz
Nem egy iphone 4s-t és 5-t láttam úgy laggolni, mint ahogy még az első verziós androidos telefonokat sem....
-
fordfairlane
veterán
válasz
Eleinte szükség volt az Android felturbózására, meglehetősen szegényes volt a felhasználói interfésze, de most már inkább ballasztnak tűnnek ezek a gyári tuningok. Egyediséget, hasznos funkcionalitást egyre kevésbé adnak, csak arra jók, hogy a stock android frissítés ne menjen fel, így meg inkább bosszantóak, szerintem.
-
Márko88
aktív tag
válasz
Mégis sokan szeretik és az egyik legnépszerűbb. Pl nekem semmi probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest