Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz Szelley #347 üzenetére

`Engem leginkább az zavar, hogy 100-ból 99 embernek az android még mindig egyenlő a samsungokon, sonykon, lg telefonokon látottakkal.`

-Az emberek 99.9% ezeket a telefononkat veszi. A Nexus eladasok nem eppen a legfenyesebben az Android mezonyeben.

`Most van egy Nexus 5 készülékem, ugyanúgy out of the box használom mint bárki más az iphoneját. Még egy launchert sem raktam fel rá, olyannyira beleuntam a mókolásba `

-Ennek oszinten orulok:) Hasznald sokaig! Ha Androidot kellene vennem, akkor en is Nexus-t vennek az optimalizacio miatt. Ezt mashol is leirtam korabban. Tovabba az Android uj UI-e kifejezetten tetszik.

`Reméltem azért elolvasod az irományod mekkora butaság, miután leírtad :) Erre a példára egész egyszerűen ráhúzhatnánk egy PC-s példát. Ha veszek egy 80ezres gépet, amin az X Y legújabb játékok full grafikán szaggatnak, akkor legyek felháborodott? `

-En elolvastam. Ha veszel egy also esetleg kozep kategorias gepet, es mondjuk a bongeszo akad rajta (nem a net sebessege miatt) esetleg a WinCommander (ha van meg ilyen) esetleg egy Word szaggatna meg a Windows Media Player. Az alap funkciok szaggatasa nem egyenlo a legujabb jatekok szaggatasaval. Ha az lapprogramok fagynak akkor igen, anyaznek! Ha pedig a Windows fagyna es emial betoltesekor, akkor visszavinnem a gepet.
    Nem a jatekokrol beszeltem, mert a jatekok kulon kategoria. A kozepkategorias android telefonon sem anyaznek, ha nem menne a legujabb jatek. Akkor anyaznek, ha napi szinten lefagyna, mondjuk text-re valaszolaskor. Ezt leforditva PC-re, akkor nem anyaznek, ha a legujabb jatek szaggatna rajta. Szerintem igy mar vagod mire gondolok.

`az hogy ráhúzzák 20-30 ezres telefonokra a különböző gyártók, az a fogyasztói társadalom hibája.`
    -Szerintem azok hibaja akik ezeket a telefonokat elkeszitik. Szerintem a cegeknek mutatni kellene a helyes iranyt. Egy fagyos, laggos telefonnal pedig csak kiszurnak a vasarloval.. Szerinem ez nagyon szemet dolog. Foleg azoknak akik szegenyek es asporolt penzukon akarnak venni egy olcsobb modellt mert a dragabbra nincs penzuk. Erre vesznek valamit, ami nem mukodik megfeleloen. Ez a szemetseg.

`Próbálom mindig megértetni másokkal, Android = Nexus`
    Ez ugy es akkor lenne maximalisan igaz (bar tudom mire gondolsz) ha mas telefonon nem letezne Android. Am amig az Androidos telefonok nagy tobbseget nem a Nexus adja, addig nem teljesen igy van.
    Tudom mire gondolsz, az optimalizaciora. Egyszeruen a Nexus egy referencia modell.

`Erre pedig csak annyit, itt látszik hogy zsigerből utálod a samut. És igen, ez a trollkodás! Ugyanis szépen felsorolhattál volna 2-3 másik gyártót is, de nem tetted, mivel nem jelent veszélyt az imádott termékeid gyártójára`

Elarulom mi a bajom a Samsungokkal: Anno nekem talan az egyik elso Samsung okostelepfom megvolt. Egy Windows-os BlackJack. Nagyon szerettem, allat kis telefon volt. Volt europai variansa is. Talan Mo-n is arultak.
    Tetszett a X820, U600, U900 telefonok. Gyonyoruek voltak!

Amikor bemutattak az iPhone-t a ceg politikaja megvaltozott a mobil piacon. Tobbe mar nem a sajat otleteiket hasznaltak az Androidos eszkozoknel. Sikeruk nagy reszeert nem dolgoztak meg. Nem vagyok irigy, egyszeruen nem szeretem azokat akik masok nyakan masznak fel es kapaszkodnak fel mas otletei, design es egyeb dolgok ellopasaval. Ezt a strategiat a Samsung ceg mas aganal is elkovettek. Pl TV. Van egy cikk ami ezt nagyon durvan taglalja:
    [link] Eleg hosszu de erdemes elolvasni!!

Tapasztalataim:
    Volt egy Samsung telefonom 2.3-as Androiddal 2010 elejen 2 hetre. Az hasznalhatatlan volt, egyszeruen nem tudtam megnezni rajta egy YouTube videot.
    Egyik ismerosunk iPhone utan vett egy GalaxyS3-at. Megvasarlas utan hasznalta a tulszaturalt kijelzot (erre mondtak azt, hogy sokkal szebb a szine es az LCD kijelzo mennyire fako mellette).Termeszetesen egy arva szo sem esett arrol, hogy egyszeruen nem szinhu a Samsung. Csak azt irtak, hogy mennyivel szebb mint az LCD.
    Szoval egy ideig megfeleloen mukodott majd jottek a hibak. Lefagyott, szagggatni kezdett, (nem rootolta, mert azt sem tudja mi az). Visszavituk a Samsung Store-ba ahol ujratelepitettek az Androidot. Ez par hetig mukodott, majd megint elkezdte ugyanazokat a hibakat.
    Volt, hogy hivasnal lefagyott a telefonja. Ez eleg gaz, ha mondjuk surgos esetben akart volna elerni engem, vagy barkit...
    2 honapja megunta veglet es lecserelte iPhone5S-re. Azota teljesen normalisan tudja hasznalni telefonjat. Tudni kell, hogy 3GS-rol valtott Samsungra.

Baratnom iPhone4-et elvettek tole az utcan. Volt biztositasa, igy kapott egy masikat amit odaadott a szuleinek. Vettunk egy iPhone5-ot neki amire nem kotott biztositast, azt a metroban loptak ki a taskajabol.. nehany het alatt 2 iPhone-t loptak el, raboltak el tole, igy nem erezte, hogy neki feltetlenul kell egy harmadik is. :(
    Vett egy Samsung valamit. Nemtudom a tipusat, az egyik legnagyobb Samsung Store-ban sem tudtak megmondani fejbol, amikor elvittuk, mert lefagyott, szaggatott nyelvet valtott magatol, ujraindult. Megcsinaltak, mukodott..Aztan nehany het mulva megint jottek a hibak. Barmikor le tudta fagyasztani a telefonjat amikor megkertem ot erre:) Text fogadasakor valasz irasanal meghalt a telefon.. Keresemre miszerint szamolja hanyszor fagyott egyetlen nap, O 25 alkalmat szamolt..A Samsung Store-ban (az egyik legnagyobb a kontinensen) egyszeruen nem tudtak megmondani az okat. Mondtak, hogy ez nem normalis, es szivesen elkuldik zervizbe ami 3 hetig tarthat (ok nem szervizelnek ott) de cserekeszuleket nem tudnak adni...

Ekkor megkoszontuk, kijottunk a boltbol es atmentunk egy masikba ahol megvettuk az iPhone 5S-et, amit kb 1 honapja teljesen elegedetten hasznal..
    Nem fagy, tudja hasznalni, stb.

Egyik volt kollegam vett egy SGS2-t (anno mikor kijott) Ra par hettel mar alig volt rajta ezust festek mert lekopott rola es latszott a szurke muanyag keret:) Eleg draga telefonrol beszelunk..
    Szoval ezek a sajat tapasztalataim Samsung-gal az utobbi evekbol..

Viszont vettunk egy Samsung Tab-et baratnom szuleinek es amig nem kuldtuk el, addig kiprobaltuk. Valami Tab 3 7.0 volt. Muanyag, nem volt valami jo. Nagyon orultek neki mert nem szamitottak egy ilyenre. Az apja szeretett volna egyet eleg regen. Szoval Ok nagyon orultek neki. A Tab-nal nem talaltunk semmi durva hibat, jol mukodott amig nalunk volt. Ez talan az egyetlen olyan Samsung ami normalisan mukodott.. amih nem mentunk fel a GooglePlay-be:)
    Kicsit lassu volt (4.2.X verziot hasznalt) de netezesre teljesen jo volt. Mas kerdes, hogy baratnom az iPad Mini Retinajat sosem cserelne le semmire...

Szoval ezek a dolgok miatt utalom a Samsungot. Tudom, vannak olyan telefonjaik, amik talan mukodnek... viszont ezek a sajat tapasztalataim ez az amit erzek a ceg irant. Nagyon ossze kellene szedniuk magukat, hogy ez a `Samsung elkerulesi` szokasom megvaltozzon..
    Nem vagyok troll, nem jarok at Apple-oskent Samsung forumokba anyazni,inkabb masok jonnek at mas forumokbol.
    A helyesirasrol annyit mentsegemre, hogy nem nagyon irok magyarul, max itt, meg 1-2 helyen. De ez legyen az en problemam. Koszi az eszrevetelt!
    OMG, bocs a super hosszu kommentert..

• Touch-ko

őstag

válasz Bozek #343 üzenetére

Az olcso kategorias sz.r telefonok koze nem tartozik a Nexus. En elsosorban a tucat samsungokra gondoltam amit a szegenyebb orszagokban vesznek. az olcso Galaxy-k es Tab-ek..

A magyar arazasrol inkabb ne is beszeljunk, mert az ugy sz.r ahogy van. Ugyanaz a telefon 200k 120.000 forintos fizetesnel, amibol mashol atlagos fizuval fel tucatnyi ugyanolyan telefont veszel. Mo-n majdnem minden dragabb mint normalisabb orszagokban. Ez sajnos igaz. Remelem egy nap majd majd a szolgaltatok is ra fognak jonni arra, hogy a draga telefonok megvasarloit nem a keszulek araval kell lehuzni, hanem olcsobban adni es akkor tobb is fogyna. Itt a forumon megannyiszor olvastam, hogy valami draga es azert nem veszik meg... Ha olcsobb lenne tobbet el tudnanak adni, sokkal nagyobb bevetelre tehetnenek szert. Ez mukodik kulfoldon egesz jol. Olcsobb, emiatt rengetegen vesznek, sokkal tobbet tudnak eladni, haszonnal, normalis csomaggal (nem 100 perc ingyen 10 text, es 1GB adatforgalom, mert ezek a csomagok viccesek)

Ezt tudjuk. A szolgaltatok sajnos nem igy gondolkodnak valami oknal fogva..

A (foleg) Samsung-nak kellett volna annyi eszenek lennie, hogy sz.r telefont nem arul, mert a vasarloik anyazni fognak es elpartolnak a markatol. Persze ha nem vennek nem arulnak. Nekem nem az olcso telefonokkal van agondom, hanem azzal, hogy a gyartok egy resze azt gondolja, hogy azert mert a telefon olcso, azert nem kell megbizhatonak lennie. Ez az ami baromira zavar. A tulaj pedig sokszor atverve erezheti magat emiatt..

Amugy a Nexus-ok egesz jok. Kivancsi leszek az uj Android L milyen lesz veluk.

• Touch-ko

őstag

válasz Bozek #333 üzenetére

Ha jol ertem itt par ember logikajat, akkor a draga telefonoknak muszaly jol mukodnie. Nem fagyhat, nem akadhat (pedig Samsungnal ez megtortenik gyakran) Az olcsobb telefonok nyugodtan fagyhatnak, akadozhatnak, sot igazabol nem is kell optimalizalni mert olcso telefonok. Lehetnek lassuak, a vasarlo ugy sem szamit.

Latod, itt a kulonbseg a nezeteink kozott. Az, ha valami olcsobb, a tulaj ugyanugy elvarja, hogy normalisan mukodjon, ne fagyjon, ne akadjon es ugyanugy kellemes elmeny legyen hasznalni, mint a dragabb verziokat. Termeszetesen bizonyos feature-ok nelkul, mondjuk ne legyen ujjlenyomat-olvaso, tegyenek bele gyengebb kamerat, kisebb akksit, esetleg gyengebb minosegu muanyagbol keszitsek. De szaggatni, fagyni nem szabadna, mert az a felhasnaloi elmeny rovasara megy.. Ha a felhasznaloi elmeny sz.r akkor sz.r a telefont hasznalni. Sz.r termeket pedig nem szabad gyartani.

Eppen ezert sosem fog 20k-s sz.rt arulni az apple. Nekik fontosabb, hogy a termek legyen jo.

Ps: bocs a kesoi valaszert.

• Touch-ko

őstag

válasz persikka #328 üzenetére

Igen, valoban. Egyszer mar le is masoltak. Nemet hackerek egy csoportja. Elmeletileg igy csinaltak:

Ime:
    Fogtak egy nagyon magas DPI szamu (2400dpi-s) scannert, (az ara egy vadi uj iPhone ara) amin bescanneltek az ujjat, majd photoshop-oltak, majd invertaltak a kepet , es kinyomtattak 1200dpi-s nyomtatoval.(ennek a nyomtatonak az ara a Google szerint $1000 korul van.)

(Az atlagos fenykepet 4X6 inch-es kepet ~300dpi-vel erdemes nyomtatni, hogy jo minosegu legyen. ) Itt ugy ujjlenyomatrol van szo, ami sokkal kissebb meretu, mint 4X6
    A scannelt ujjlenyomatot vastag tintaval nyomtattak (annyira, hogy kidudorodjanak az ujjlenyomat mintai), rendkivul jo minosegu papirra majd hagytak megszaradni. Ha jol tudom valami acetat reteggel volt bevonva a papir.

Ezek utan ovatosan a nyomtatott ujjlenyomatot bevontak latex-el, vagy Polyvinyl alkohol-lal es vartak amig ujbol megszarad az egesz. Mindezt egy ujjlenyomat meretben kepzeld el.
    Megszaradas utan ovatosan lehuztak a Polyvinyl alkohol reteget (hasznalhatsz Latex-et is) a papirrol es igy sikerult meghackelni az iPhone 5S touch ID-jat.

Gondolom az osszes iPhone zsebtolvajnak van annyi penze, hogy vasaroljon hasonlo felszereleseket, hogy iPhone-t tudjon lopni :)

• Touch-ko

őstag

válasz spawn21 #322 üzenetére

En is a sajat tapasztalatomat irtam. 2008 ota hasznalok iPhone-t es 2010 ota iPad-et. Van itthon 3GS, i4, i5, i5S, iPad1, iPad3, iPad Mini retina es 2008-ban volt egy olyan kulsos app (App Store-bol) ami crash-elt. Illetve iOS7-nel tapasztaltam Safari crash-et, amit marciusban sikerult kijavitaniuk. Ergo 6 ev alatt kevesebb crash-em volt iOS eszkozon mint az altalad leirt embernek par nap alatt. Kicsit erdekes a storyd..

Ellenben baratnom androidos kozepkategorias telefonjan keresemre szamolta egyetlen nap hanyszor fagyott. 25-szor. Valahanyszor text-et kapott, meg akarta nyitni, majd valaszolni ra, a telefon szet fagyott.. az akksi kiszedesevel sikerult hasznalhatova tenni. Masdik ismerosunk S3-jan a nyelv automatikusan atvaltott, a hivasokat dobalta. Az akkori legujabb software kerult a telefonokra (aprilisban) am az csak par hetre oldotta meg a problemat. Aztan kezdodott minden elolrol..

Az en tapasztalataim 2.3-mal anno katasztrofalis volt, a 4.2.X-et mar sikerult normalisabban megoldaniuk. Am ott lag volt, illetve egyeb problemaink..

@ Persikka
    `nyilván, az amit mindenhol otthagysz, azt nem könnyű megszerezni, azzal szemben ami csak a fejedben van meg, és senki nem tudja, ha nem mondod el :))

Igen, minden iPhone tolvaj eloszor ellopja a telefonod, majd az ujjlenyomatod is.. Teljesen egyertelmu :) Kolompar Aladar ellopja a telefonod, te letiltod a keszuleket, majd O visszamegy hozzad es meg az ujjleynomatod is ellopja.. Teljesen egyertelmu :) LOL

• Touch-ko

őstag

válasz persikka #315 üzenetére

Te hasznaltad mar az iPhone 5S ujjlenyomat olvasojat? Gyorsabb mint a Passcode.. Raadasul biztonsagosabb. Tovabba AppStore vasarlasakor sem kell AppleID-t beirni, ami nekem egy eleg hosszu jelszo.

Mellesleg a Telefon ellopasakor sem tudnak mit kezdeni vele.. Persze majd, ha az Androdos telefonokban is el fog terjedni, akkor lesz neki ertelme.. Igy volt ez rengetegszer mar az elmult X evben...

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #320 üzenetére

Latod, ez az amit tegnap irtam. Ha nem Azopi74 akkor Remusz911 jon es kezdi a trollkodast.. Vagy esetleg mindketto..

• Touch-ko

őstag

válasz spawn21 #299 üzenetére

Crash-ek elofordultak iOs7-nel. Nalam iPad3-on safari lepegetett ki. Marciusban kiadtak a 7.1-et azota semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. Se iPhone se iPad nem crash-el.
    Elotte en 2008-ban iOS2-nel tapasztaltam random crash-t egy kulso alkalmazas inditasakor. Pedig folyamatosan iOS eszkozoket hasznaltam, tobbet is naponta.. Egyedi eset lehet, vagy kitalalt.

Kozben hasznaltam (sajnos kellett) android 2.3.X-et tobb eve, nah az crash-elt orrba-szajba. Aztan tavaly a 4.1-4.2-ot, az mar sokkal stabilabb volt, de ott nekem egyeb gondok voltak. Lassulas, stb.

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #288 üzenetére

Nem nagyon nezek mas topicokba, de ezt tobben is leirtak mar korabban, hogy messze tobb troll es fika van Apple hirnel.. A moderatorok `munkajat` nem szeretnem reszletezni, mert ha en ugy vegeznem a munkam ahogy ok, nos, munkanelkuli lennek.

Terjunk vissza a cikkhez. Most talaltam:

http://www.idownloadblog.com/2014/07/02/iphone-5c-outsells-galaxy-s5-in-uk/

A cikkben is emlitett orszagban az 5C-bol tobbet adtak el, mint az S5 premier honapjan. Ami azert is erdekes, mert premier honap szokott a legerosebb eladasokat generalo honap egy termek torteneteben. Jelen esetben a lassan kifuto 5C-bol tobb fogyott adott honapban, mint a vadi uj flagship modellbol.

http://www.idownloadblog.com/2014/07/02/iphone-5c-outsells-galaxy-s5-in-uk/

A MA hirnek se forras se link se semmi nincs, igy hiteltelen a dolog.

• Touch-ko

őstag

válasz vrgkrisztian #284 üzenetére

Nem istenitek semmit. Olvasd vegig a kommenteket... Pont masok istenitenek mas gyartokat, OS-eket..

Raadasul nem is en kezdtem.. Neked meg nem kellene folytatnod az OFF-ot... `surgosen` :)

• Touch-ko

őstag

válasz S e t h #274 üzenetére

`Azt tapasztaltam, hogy akik nem tudnak normálisan érvelni, azok szoktak kvázi egy csoport nevében beszélni, egy nem létező csoport erejét látszólag maguk mögé gyűjtve érvényre juttatni a mondandójukat.
    Tucatnyi, hát hogyne.`

Igen, tucatnyi... Mi ebben olyan hihetetlen? Eleg sok emberrel van privat uzenetvaltasom es eleg sokan kozuluk ugyanezen velemenyen vannak.. Nem letezo csoport. Tudod mi nem letezik? Olyan komment toled amit az elmult par napban nem sertegetes, vagy OFF.. Muszaly ostoba GIF-ekkel teleszemetelned a forumot?

Baromira zavaro..

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #278 üzenetére

Koszi a linket. Most akkor keress ra azokra akik 2-3 napja idejarnak. Majd olvasd el, hany NEM iPhone hir miatt kaptam tiltast..

A mask account letrehozasa hem en volt am, eat jeleztem is a moderatornak, aki egg `bocsi`-val elintezte..

Ha megnezed az elmult 2 evben 1 alkalommal volt vitam Samsung topicban, (leirtam a szemelyes tapasztalatomat es a `szar a Samsung tablete` mar tul sok volt a moderatornak. Pedig csak azokat a szavakat hszanlatam, amiket az iPhone hireknel bennehagytak a moderatorok.. EZ AZ EGYETLEN OLYAN ALKALOM a 10 tiltasombol, ami nem Apple forumon tortent. Ha az Apple forumra nem irkalnanak baromsagokat, nem fikazni jonnenek es nem haterkedni akkor a maradek 8 tiltasom sem lenne. Mert kivetel nelkul a fikazok kezdik az Apple topicok buzeralasat.. En pedig kijavitottam oket, mindenfele szemelyeskedes nelkul.. Ok semmit sem kaptak, en hol 1 orat, hol 3 napot. Szerinted ez igy fair? Az en hibam, annyi, hogy nem hagyom magam..

Aztan az OFF-ok azok pont ugy jottek, ahogyan itt ezen a forumon rngetegen megtettek, koztuk azt hiszem TE is meg en is, illetve ha elolvasod a HSZ-eket, akkor lathatod, hogy vannak olyan felhasznalok akiknek egyetlen olyan HSZ-e nincs ami a temahoz vagna..

Az iPhone-os hireknel amikor 0 tapasztalattam fikaznak mindent, akkor vitaba keveredtem, mert pl `a MacBook Pro az azert sz.r mert muanyag,`, valamint 2012-ben az iPad retina megjelenesekor (ami akkor a legjobb volt) volt aki leirta, hogy a talan 3 honapja megjelent iPad retina mar elavult...

Ilyes es hasonlo baromsagoknal szoktam vitaba keveredni, amikor a kommentelok. Es most ennyit rolam.

NEzzuk meg akik Apple forumba szoktak jarni kotekedni. Volt aki egy topicba 40 OFF-ot irt.

Mellesleg amikor engem tiltanak akkor a moderator elmondasa szerint nem csak engem, hanem a tobbi Apple fikazot is tiltjak. Most neztem, ez korant sem igy van.

Amugy, ha osszeszamolod a tiltasait azoknak a felhasznaloknak akik csak Apple hirekben mozognak, majd ezt osszeveted azokkal akik Apple-t mennek Apple forumba fikazni, lathatod, hogy rengetegszer csak az Apple-t vedo felhasznalot tiltjak, a trollkodot nem..

Velem is tortent ilyen, amikor a b.zizas maradhatott, am en leirtam hogy `hulye` es ezert engem tiltottak. A masik szemelyt nem..
    Mellesleg amit linkeltel nezegetem egyeb felhasznalokat, es azok akkor le sem lettek tiltva amikor en. Pedig veluk vitaztam. Pontosabban OK jottek Apple forumba fikazni. Ok nem, de en kaptam tiltast. Erdekes, nem?

`Ha szerinted ez Samsungarena, ahol a moderátorok és a cikkírók is elfogultak a Samu irányában, valamint a felhasználók közül is csak a samusok szemétkednek az Apple híreknél, akkor tulajdonképp te mit csinálsz itt?`

-Szerintem teljesen egyertelmu, hogy mi folyik az oldalon, ki-mit tesz, hogy a Samsung szebb fenyben tundokoljon. A Samsung a legutolso negyedevet csalodassal zarta. Errol volt cikk. Az Apple eszmeletlen jo negyedevet zart. Errol nem lett cikk. Amikor a Samsung nyert a birosagon, arrol volt cikk. Amikor az Apple arrol nem. Nehol adnak 0.5 pontokat, Apple termeknel nem. Ha a Samsung 240.000 korul mozog az nem draga, az iPhone 230.000-es szurkeimport ara draga.. Hidd el sorolhatnam, ha erdekel leirom neked privatba.

Mit csinalok itt? Szeretnek normalisan forumozni. Miert van az, hogy neha az Apple hirek elso 50 kommentje hianyzik a forumbol torles vegett. Volt olyan, hogy 300+os HSZ-bol tobb mint a fele hianyzott.. Apple hirrol van szo.

`széllel szemben húgyozás/hittérítés jelleget ölt.`
    -Hitterites? Egyszeru kerdes, vajon ki a hitterito?
    Aki az Apple forumba szeretne normalisan kommentelni, vagy az, az altalaban feltucat ember aki megjelenik itt es fikazza az Apple-t. Majd bizonygatja, hogy mennyire sz.r, es az Android/ samsung/etc mennyivel jobb..
    Szoval ki a hitterito akkor? Ha hitterito lennek, akkor mas NEM APPLE forumokban osztanam az eszt es fikaznek...

Nehogy mar annak kelljen elmennie a forumrol aki Apple felhasznalokent Apple hirekhez szolna hozza.. Annak kellene elmennie, aki fikazni, trollkodni jon Apple forumokba, meg bizonygatni, hogy mennyire sz.r az Apple. Szerinted melyik felnek van joga itt lenni?

Remelem sikerul valaszolni a kerdeseimre..

A tobbi felhasznalo kommentjehez meg nem irnek semmit, mert megint engem tiltanak OFF miatt :)

• Touch-ko

őstag

válasz #79335424 #264 üzenetére

Igen. Nemtudom tudod-e de az Apple Mac es iOS termekeket arul. Ergo az osszes sajat OS-re tudunk file-t kuldeni..

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #261 üzenetére

Igen utana neztem, januar 24-en kaptam. A moderator szerint nem 3 napos tiltas volt. Van egy privat beszelgetesunk az egyik moderatorral, igy sajnos idezni nem
    Tudok, de "leszaroztam" a Samsung tabletet. Ha jol tudom az egy Galaxy Tab volt. Mivel par hetig hasznaltunk ilyet iPad mellett, igy leirtam a tapasztalatomat. A "szar a Samsung tabletje" miatt kaptam pihenot. En ezt a szemelyes tapasztalatokra alapozva jelentettem ki..

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #261 üzenetére

Egy link jol jonne. Vagy az esetleg nincs? Mert ilyet en is tudok. A januar pedig nekem nem ugrik be...

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #259 üzenetére

Mellesleg nehany moderatornak az nem trollkodas, ha egy Apple fika van. En volt, hogy ugyan azt irtam le Samsung forumban, amit leirtak Apple forumban. Apple-nel maradt, engem
    Tiltottak.. A masik pedig amikor valaki a nevemben irkalt es kaptam 7 nap tiltast.. Termeszetesen nem en voltam, amikor reklamaltam a moderatornak le se sz.rt.. Tehat a moderatorok "munkassagarol" is lehetne vitatkozni. Ezzel meg tucatnyi felhasznalo ugyanigy van..

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #259 üzenetére

Ez mikori? Mert ilyenre nememlekszem.. Gondolom ez lenna a "minden android es samsung " topic.. Egy link azert jol jonne..

• Touch-ko

őstag

válasz #79335424 #254 üzenetére

Milyen szojatekrol beszelsz?

A kerdesedre akartam valaszolni, csak paran belemkotottek..

A file sharing-ben kepeket, videot, dokumentumokat tudsz atkuldeni ioS-iOS illetve a 8-as verziotol kezdve iOS-Mac.

Nem tartottam viccesnek a poenodat.. Mellesleg mas sem nevetett rajta eddig..

• Touch-ko

őstag

válasz Szelley #252 üzenetére

Nem fogok tobb szaz kommentet vegigolvasni, kijegyzetelni.. Tudod te magad is, hogy miket szoktatok csinalni Apple forumokon.

Mutasd meg minden androidos es samsungos hozzaszolasomat az elmult 2 hetbol legyszives!

• Touch-ko

őstag

válasz szili.tamas1 #246 üzenetére

Elfogyott az uzemanyag? Igen azert dontogetnek rekord eladasokat...:)

"Nem lesz ezentul eleg annyi innovacio hogy cserelheto szines muanyag hatlap ketszazezerert."
    Szines muanyag cserelheto hatlap 200k-ert:) Az a Samsung nem az Apple:)

• Touch-ko

őstag

válasz S e t h #243 üzenetére

A legalja amikor mar az alairasomat kritizaljak, ami egyebkent nem is az alairasom: es nem is alairaskent irtam, hanem vegszokent...
    Ha nem ismered fel a kulonbseget akkor inkabb ne forumozz..

@SOMATOM:

Neked meg az angolod, vagy az olvasasod atlagon aluli..
    Touch-ko NEM EGYENLO A "tacsko"-val..

Eleg szomoru, ha ezek az erveitek, meg azon trollkodtok, hogy mit irok vegszokent, valamint mi a nick-em..:)

Eleg szomoru, ha egyetlen szon valamint a nick-embe tudtok belekotni..

• Touch-ko

őstag

válasz Szelley #242 üzenetére

Minden samsung es androidos forumba? LOL.. Keversz valakivel... A legutolso nem Apple hir amihez hozzaszoltam az uj Android UI es annal sem trollkodtam (mint ahogy altalaban Te szoktal Apple hireknel) , hanem leirtam, hogy vegre normalisan nez ki az Android is..ellenben Te a kommentedben tobbszor is valotlan dolgot allitottal.. -remelem tudod mit jelent ez a kifejezes..

• Touch-ko

őstag

válasz cdr74ke #240 üzenetére

"nem beszéltem ezzel kapcsolatban semmiről, mint mondtam, leírtam, hogy mi volt az első linkben, nem értem miért kellene erről beszélnem, méginkább, hogy az iphone-ról nem írtam semmit, a samsungról pedig negatív dolog volt amit írtam.."

Kicsit olyan szaga van az egesznek, hogy a tucatnyi pozitivumrol szot sem ejtettel, ellenben az egyetlen kritizalt dologra sikerult reagalnid.. Kicsit olyan ez, mintha csak a rosszat, a hibat keresned mindenben.. Eleg negativ dolog ez..

Aztan van rengeteg dolog amire nem
    Latom ertelmet valaszolni, mert ugyis felre ertened illetve belekotnel...

A tablazatodrol annyit, hogy szep.. Kivancsi lennek miert ezt linkelted, mert en a telefonos reszlegrol beszeltem.. Nem arrol, hogy a Samsung hutoszekrenyestul mennyi bevetelt ert el..
    Arrol beszeltem, hogy az iPhone adja a mobilpiac teljes bevetelenrk jelentos reszet...

Meg mielott leirnad:
    Tudom ez sem volt teljesen egyertelmu neked..:)

• Touch-ko

őstag

válasz mondomén #237 üzenetére

Arra kapom fel a vizet amikor tobben probalnak bizonyitani olyat, hogy az Apple szar, mindezt ZERO (azaz 0 tapasztalattal) Erre meg ratesz egy lapattal amikor birkaznak, buziznak, vagy ujgazdagoznak.. Valahogy nem erzem ugy, hogy igaz lenne, ezert szoktam `kardozni`.. Amikor Apple forumban olyan emberek irkalnak baromsagot ami
    1., nem a temhoz tartozik
    2., baromsag
    3.,0 tapasztalattal irkalnak

akkor szoktam belezolni, hogy nem ugy van, ahogy O gondolja.. Ekkor altalaban tobben megprobalnak meggyozni 0 tapasztalattal, hogy en bo 1 evtizedes Apple termek felhasznalokent hulyesegeket irok azokrol a termekekrol, amiket hasznalok.. Erre teljesen termeszetesen reagalok. Ezek egy resze szokott vitaba fulladni es akkor jon a takaritas.. Hozzatennem, hogy nagyon sokszor ugy es olyanokert kaptam pihenot, amit nem is kovettem el.. Tudjuk, hogy nehany moderator hogyan `dolgozik` itt..

Apple felhasznalokent mas Apple felhasznalokkal egyutt ---- ezert hasznaltam tobbes szamot...

Mellesleg a semmirol nem lehet vitazni, mert a semmi az nincs. Valamirol lehet, de az mar nem semmi :)
    -Ezt viccnek irtam, mielott meg leorditanal...

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #233 üzenetére

`Ezt nem igazán értem, a Samsung sokkal több telefont ad el.`
    -Itt a lenyeg, hiaba adnak el tobb Samsung telefont, az Apple tobb bevetelt szerez az iPhone-nal, mint a Samsung..

`Hát hajrá, bár szerintem a csúcson már túl van a részvények árfolyama, de nem vagyok bróker, vagy tőzsdeelemző. :) Az osztalékok mondjuk korrektnek tűntek.`

-Arra szamitunk, hogy osszel az uj termekek bemutatasa utan (valamint iden varhato az iWatch-vagy mi lesz a neve) akkor megugrik az ara.

Hiszen ez volt az elmult 10 ev minden uj termekbevezetesenel (iPhone, iPad). Ezt eleg sok elemzo megerositi pl WSJ. Tehat eleg pozitiv varakozasaim vannak a kovetkezo evekben a reszvenyarakat tekintve.

`Na most akkor akik ezt az Apple oldaláról csinálják (lagdroid, stb.), azok nem hittérítők, akik az Android felől, azok igen?`
    -Ezt jo, hogy felhoztad. Apple hirnel ne legyen mar Androidos hitterites. Hiszen ugy lenne fair, ha Apple hirnel nem szolna Androidrol, meg egyebekrol, hanem magarol a cikkrol..
    Lattam amikor az S4 tesztjenel volt olvashato eleg durvan az iPhone szidas, foleg Azopi, Remusz, meg tarsaik, megsem irtam le, hogy mit gondolok letrehozva ezzel napokig tarto vitakat.. Egyszeruen hagytam had elvezkedjenek... azert, mert nem erdekel miket irtak Androidos temanal. En nem hasznalom, tehat nem erdekel, de nem is megyek oda elrontani az oromuket. PEdig megtehettem volna.
    Ha nem jarunk at az Androidos oldalra hitet teriteni, akkor szerintem joggal lenne elvarhato, hogy ne minden Apple hirnel legyen az, ami itt folyt az elmult napokban..

`Szintén, fordítva is igaz ez sokakra.`
    -Lehet, de ZERO tapasztalatnal (szemely szerint) kicsivel tobbel rendelkezem Androidnal, mert hasznaltuk par hetig, ellenben olyanokkal akik csak TV-ben lattak Apple relamot..
    Magambol kiindulva en azt a kovetkeztetest vonom le, hogy ha EN nem jarok at szemetelni az Andorid forumba, akkor joggal varhatnam el, hogy Apple hirnel az elso 50 komment ne hianyozzon moderacio utan... Volt olyan, hogy 100+ komment kb fele hianyzott.. Ilyet Androidos forumban szerintem nem latni :)

• Touch-ko

őstag

válasz cdr74ke #227 üzenetére

Erre nemtudok erdemben reagalni, mert a kommentedben a szavaimat kiforgattad... teljesen..

Ha szamodra nem egyertelmu, hogy a felmeres szerint az iPhone vasarlok elegedettebbek, mint a konkurens ceg termekeit hasznalok, majd ezutan a desing-ba kotsz bele, es roman vizes peldakat irsz, akkor szerintem nagyon elbeszelunk egymas mellett.. Ha pedig a statisztikat ugy forgatod, hogy a 88%-bol lesz 15% (szerinted), akkor meg vegkepp nincs mirol beszelnunk..
    Peldaul itt:

`semmit nem mondtam az iphone designról, sőt, egyáltalán semmit nem beszéltem designról, csak leírtam, hogy mi van a cikkben amit küldtél`

- A kepet amit feltoltottem az iPhone userek mindenben jobbnak tunt a megkerdezettek alapjan.. Ugy lett volna fair, ha azt is leirod:)

Szerintem egy 20K-s telefonnak is kellene normalisan mukodnie.. (termeszetesen kevesebb feature-rel) de a lenyeg az lenne, hogy az olcso telefonok is normalisan mukodjenek. Ellenben ezekrol melyen hallgat a gyarto. A fagyogato telefonokrol, amit (szemelyes tapasztalat) a Samsung Store-ban az elado (ottani Genius) fel sem ismert :) Szerintem teljesen jogos, ha valaki 20K-s telefont akar, az elvarhatja, hogy a telefonja ne fagyjon, akadozzon, hanem normalisan mukodjon. Vagy esetleg az olcso termekeknek egybol sz.rnak kell lennie?

Szerintem az olcsobb kategorias telefonok a tablazatban nincsennek benne, mert nehol a Samsung megkozelitette az Apple-t. Ha az olcsobb telefonok is benne lettek volna meg nagyobb lett volna a kulonbseg.

`és te honnan tudod, hogy csak 4S, 5C, 5S felhasználókat kérdezték?`
    -Ha jol emlekszem az utolso 6 honap telefon vasarlokat kerdeztek meg. August-march idotartamban mar nem arultak sima 4-et se korabbi modelleket sem.

`én még mindig csak annyiról beszélek, hogy Koreában nem az iphone-t szeretik jobban, hanem az androidot(leginkább a samsungot)
    semmit nem beszéltem arról, hogy melyik a jobb`

-En meg arrol, hogy az uj Phone tulajok jobban szeretik az iPhone-jaikat, mint a Samsung tulajok, mert elegedettebbek.

Egyertelmuen Koreaban tobb Samsung fogy mint iPhone.. Nem errol szol a vita.

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #226 üzenetére

`Oké, legyen nagyon jó az iPhone, meg legyen vele mindenki elégedett, csak ezt a játékot árbevételre játsszák - abban meg Koreában sehol nincs az Apple, akárhogy is forgatod a szavakat. `

-Nemtudom mennyi bevetelt generalt az Apple Koreaban, de vilagszinten a mobiltelefon piaci bevetelenek (valamint a hasznot) nagy reszet az Apple teszi zsebre. T

`Igen, a Samu hazai pályáján, de pl. az USÁ-ban közel sem ennyire vezet az Apple a Samsung előtt. `
    -A 2 piacot szerintem nem lehet igy osszehasonlitani, tekintette a US piac mereteire. A koreia piac joval kisebb mint a US. Termeszetesen 2 termekkel (ami hasonlo meretu, sot nagyon sok mindenben nagyon hasonlo) nem lehet felvenni a harcot egy olyan ceggel aki ontja magabol a termekeket. A ket ceg kulonbozo strategiat folytat es eladott termekszamban az iPhone all jobban.\

`De kár ezen lovagolni, teljesen tökmindegy, ki mennyit ad el (a részvényeseknek nem, de itt szerintem egyikünk sem az). `
    -tervezzuk Apple reszveny vasarlasat, szoval erdekel..

`Engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy melyik cég mit ér el, csak a hittérítést meg a durva fanatizmust nem kedvelem.`
    -Olvass el nehany kommentet, akik idejarnak es hirdetik, hogy az Android, Samsung, HTC, stb mennyivel jobb, mint az Apple. Ok a hitteritok.

`Magyarországon ez a felfogás dívik. Így sajnos figyelembe kell venni ezt is, amikor az ember rácsodálkozik a MA-s fórumhozzászólásokra.`
    -Mo-n lehet.. Ott ahol egy telefon ara elofizetessel 2 havi fizetesbe kerul.... A MA-s kommenteken mar nem csodalkozom, vannak akik ZERO tapasztalattal ontjak a baromsagokat Apple topicoknal..

Piece,

• Touch-ko

őstag

válasz cdr74ke #217 üzenetére

"Mint mondtam, nem szeretik jobban az iphone-t a koreaiak, mivel nem vesznek iphone-t a koreaiak, csak kb 15%"

Latom meg mindig nem erted... Az iPhone-t vasarlok jobban szeretik a telefonjaikat mert sokkal elegedettebbek, mint a konkurens cegek termekeivel. Kuldtem 3 linket, kerlek olvasd el oket.. Okay, legalabb egyet:)
    A roman vizes peldad ott santit, hogy az olcsobb lehet (sosem lattam meg ilyet) iPhone eseteben meg te magad is irtad, hogy draga..

A design-ba latom belekotottel, am az osszes tobbit vajon miert nem emlitetted amiben az Apple toronymagasan vezet? Ez elegge nyilvanvalo, hogy csak ebbe tudsz belekotni es kinodban meg is teszed.:)

A magyar arat felhozni baromsag... A magas arrol nem az Apple tehet, hanem a sok ado es egyeb amit rafizetsz a telefonra, plussz a fizetesek is valahol a beka feneke alatt vannak...

"És mondtam, elhiszem, hogy az "iphone"-nal (amibe hány típust vesznek bele, 5öt?) az a 15% nagyon elégedett,"

Kerlek olvasd el mit irtam.. Nem 2007 ota iPhone tulajokat kerdeztek meg hanem az elmult 6 honapban.. Igy ebbe 3 keszulek fer bele. (4S, 5C, 5S) es nem a 15%-a az elegedett, hanem joval tobb:) probald ertelmezni a chartot kerlek...

"Nyilván egy 20 ezres telefontól nem várhatod azt a minőséget, mint egy 250 ezrestől, mégis, te beleveszed a statisztikába, lerontod az arányt, nagyon jól hangzik, de sajnos teljesen értelmetlen..."

-jah, hogy a 20k-s telefonnak nem kellene hasznalhatonak lennie? Bocs, En kerek elnezest:)
    Masreszt, honnan tudod, hogy milyen telefonokat vettek bele a statisztikaba? Mert errol egy arva szo sincs a cikkben:)

A kinai Apple bolt egyertelmuen rosszul jart el (bar ezt nem hiszem el, hogy ez valoban ugy tortent ahogy
    leirtad..

A gimis peldadra nem reagalnek mert ez nagyon melle ment:)

De maradjunk a temanal. Kerlek olvasd el ha kell tobbszor a kommentjeim:)

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #212 üzenetére

A 60-14 arany nem rossz nert a Samsung tobb tucat modellel rendelkezik 2-3 (3 ha meg a 4S-t aruljak)
    IPhone modellel ellenben. Raadasul ezt a "Samsung hazajaban"..

Az elegedett vasarloi index mutatja jo termeket csinalnak-e mivel a tulajok megkerdezesevel szerzik az infot. Ok pedig velemenyt mondanak, Apple eseteben eleg pozitivat.

A BMW iPhone peldak pedig sztereotipiak, masreszt ez csak a szegenyebb orszagokban erezheto, ahol egy kib.szott telefonert 2 havi fizetest kernek (elofizetessel)
    Masreszt, hogy az emberek mit gondolnak az iPhone, BMW tulajokrol az nem az en szegenysegi bizonyitvanyomat tukrozi...
    Nalunk a csaladban 4 iPhone van hasznalatban, egyikunk sem nez ki ugy ahogy leirtad a kommentedben:)
    Jah egyikunk sem azert vette hogy felvagjon vele, hanem mert hasznalhato, gyors, megbizhato telefont akart..

• Touch-ko

őstag

válasz cdr74ke #201 üzenetére

`Nem, te konkrétan azt írtad, hogy a koreaiak jobban szeretik az iphone-t.`

Igen a koreai iPhone tulajok jobban szeretik az iPhonejaikat, (ergo jobban meg vannak elegedve vele), mint a tobbi brand felhasznaloi. Ezt tobb forrasbol is ala tudom tamasztani:

Mondtad, hogy beszelsz koreaiakkal:
    Ime:

[link]

Esetleg angolul, vagy ha a bongezod nem ismeri fel a character based language-et:

[link]

[link]

Ha esetleg ennek a 3 linknek nem adsz tul nagy hitelesseget, kerlek szolj, van meg tucatnyi masik.

`Nyilván az a 10% aki iphone-t vesz 250 ezerért abból 90% meg lesz vele elégedve, de aki androidot vesz, mindegy milyet abban nem csak a legjobbak lesznek benne, hanem már a 20 ezres telefonok is, nyilván az átlag lejjebb megy..`
    -250 ezerert?

A koreai T-Mobile-nal KRW211.500-tol lehet kapni. Ez kb 47K HUF, 0.23-as arfolyamon szamolva.. Ergo megint sikerult nagyot mondanod..

`A százalékos arányt én tudom, valamint tapasztaltam is, ezért mondtam, hogy amire hivatkozol,`
    -Kerlek oszd meg a szazalekos aranyt amit tapasztalsz :) En teljesen mast tapasztalok az en ismeroseim koreben.

A kinai baratod iPhone-ja elromlott: Oke, az en kinai baratom (ez a vita kb olyan mint az oviban az `en apukam erosebb` cim) Az iPhone-jat TAX FREE vette HK-ban es sosem volt vele gondja meg.. Mivel a simfree keszulekeket nemzetkozi garanciaval aruljak...

`Mindegy, maradjunk Koreánál, ott biztosan jobban szeretik a samsungot mint márkát.`
    -Lehet, hogy en fogalmaztam rosszul, ha meg mindig felreertesz:) Az iPhone tulajok vs Samsung tulajok vasarloi elegedettsegerol van szo. Hogy emnnyire?
    Ime egy chart:

• Touch-ko

őstag

válasz catroot #199 üzenetére

Nem rad gondoltam, hanem a 198-as illetve a 201-es HSZ-ekre. Valamint Azopi, Remusz, (es meg sorolhatnam) felhasznalokra..

Volt mar rengetegszer, leirtam miert szeretem az Apple termekeket, erre le lettem oltva, majd be akartak bizonyitani 0 tapasztalattal, hogy nincs igazam.. Ezek az igazi hitteritok, akik minden egyes Apple topicban Jihad harcoskent szidnak mindent es mindenkit aki Apple felhasznalo, vagy Apple parti..

@Csapoati:

Sosem fogom megerteni, hogy miert jo ez.. Masnak az oromet elrontani a legnagyobb ko.sogseg..
    Viszont Te is jarsz Apple topicokba, lathatod mi tortenik minden esetben. Erre csak egy f.sza kis trollmagnes cimmel tesznek ra a szerkesztok, mint pl ez.. Aztan jonnek eszt osztani, hogy mennyire sz.r, mennyire ostobak vagyunk, mert ezt vettuk..

Beneztem mar en is Samsung hirbe (kivancsi voltam anyaznak-e annyit) es igazabol nem. Majdnem minden Apple hirnek az a vege, hogy jon a moderator es tilt mindenkit, mindket taborbol...

Ez lenne a normalis forumozas, amikor leb.ziznak, ujgazdagnak, meg birkanak hivnak azert, mert mas keszuleket vasarolok? Ez pedig mar evek ota megfigyelheto (legalabbis amiota ide jarok)

Egyet kell ertsek veled, eleg sokan csak emiatt jarnak ide.. Anyazni...

• Touch-ko

őstag

válasz #79335424 #198 üzenetére

Teljesen mindegy minek hivjak.. Az A10-es harci repulot is Warhog-nak becezik, megsincs semmi koze a varacskos disznohoz, nincs 4 laba es nem is ott "el".. Egyszeruen ez egy becenev..
    Androidon tudtommal garanciavesztessel jar (bar egyiket sem csinaltam soha)
    Mi torvenytelen, mi nem? Ezen ne vitatkozzunk, mert gondolom nem is ered az angolszasz jogrendszert (en sem nagyon ezen reszet)

Mi valtozott meg? Eloszor is rengeteg dolog. Ime par:

Az elejen nem lehetett hatterkepet betenni, ha jol tudom JB-vel ment.. Aztan lehetett 3.0-tol.

Notification bar. Igazabol az Androidnak is ugyanilyen alapon mukodott, de ez is a JB utan.. (BB pedig mar evekkel ezelott is hasznalta ezt a megoldast)

Video felvetele: az elso generacios, valamint a 3G modellekre sosem volt gyarilag elerheto video recording app. Jb-s telefonokra elerheto volt. Kesobb Apple is beletette a 3GS-nel.

MMS: Jb-re elerheto regebb ota, mint a gyari iOS verziora (teljesen feleslegesen)

File sharing: 2012 ota elerheto a iOS termekekre, elotte mar letezett JB-s keszulekre.. Ez iden menni fog Mac-kel is. Igazsaghoz tartozik, hogy az AirDrop funkcio mar korabban elerheto volt Mac-en, mint iOS-en.

Most igy kapasbol ennyit tudtam irni. Ha jobban rafekudnek a temara tobbet is irhattam volna...

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #193 üzenetére

Nem lattam meg tomegesen trollkodo Apple fan hozzaszolasokat Samsung hirnel... Ergo mi nem jarunk at anyazni.. Legalabbis olyan tomegesen, mint ok, annyian tuti nem.

En nem az eladasi szamokrol beszelek, hanem a customer satisfaction chartrol. Ott toronymagasan vezet az Apple meg Koreban is..

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #193 üzenetére

Nem lattam meg tomegesen trollkodo Apple fan hozzaszolasokat Samsung hirnel... Ergo mi nem jarunk at anyazni.. Legalabbis olyan tomegesen, mint ok, annyian tuti nem.

• Touch-ko

őstag

válasz #79335424 #191 üzenetére

"miért pont Jailbrake -nek hívják? "

Nem, NEM ANNAK HIVJAK, NEM "JAILBRAKE" , hanem "JAILBREAK-nek" a ketto szo nem ugyanazon jelentesu :)

Adtak neki egy ugymond nick-et, mert korabban keves dolgot tudott az iPhone OS a zartsaga miatt amin az evek soran javitottak. Akkoriban meg Android nem volt kaphato, ha jol emlekszem, tehat nem az Androidos felhasznalok talaltak ki..

• Touch-ko

őstag

válasz catroot #176 üzenetére

Megneztem a videot. A HTC a Google Earth animacional huzott el. Egyszeruen gyorsabb az animacio.. Az iPhone-on nem lagg-el, tehat szerintem az animacio gyarilag gyorsabban zoom-ol az Android platform telefonjain.. Mellesleg Google termek Apple-on es Androidon.. Vedd ezt is figyelembe:)
    Tudjuk az 5S sz.r, lassu, es mindenki bu.i aki azt vesz..

Annyira durva, hogy az Apple usereket hivjatok `HITTERITOKNEK` `, meg `fanatikusoknak` , de valahogy ennek pont az ellenkezojet latni minden Apple cikknel. Valami dumb androidos vagy Apple hater mindig leirja, hogy az Android/Samsung/HTC/Moto/Nokia/Sony etc... mindenben jobb, majd ezt orakon at bizonygatjak, hogy az Apple mennyivel lassabb, csunyabb, gyengebb, stb.. Mit akartok bebizonyitani????

Ki is akkor a HITTERITO meg a FANATIKUS?

• Touch-ko

őstag

válasz cdr74ke #177 üzenetére

`Masik cikk arrol beszelt, hogy Del-Koreaban az iPhone-t jobban szeretik a koreaiak, mig a MA (es tobb sajto) cikkeben ennek az ellenkezojet irjak koreai forrasok.`
    -Szerintem TE erre reagaltal...

Sehol sem irtam, hogy tobbet adnak el belole, azt irtam, hogy jobban szeretik az iPhone-jaikat, mert jobban meg vannak elegedve veluk..

Van par koreai ismerosom (pontosan 2 Del-Koreai) es azok kozul az egyik iPhone 5S-t hasznal a masik valami Samsungot. Nemtudom melyiket de nem ez a lenyeg...Sehol nem irtam %-os aranyt, nemtudom honnan vetted ezt... Mellesleg rengeteg azsiai ismerosom van, aki Apple termekekkel rohangal es nem Koreai telefonokkal...

Nem az eladott mennyisegrol van szo, hanem arrol, hogy ki mennyire szereti a telefonjat (elegedettseg, mielott kiforgatnad a szavaim)

Brand-re lebontva az Apple toronymagasan vezet Koreaban..

• Touch-ko

őstag

válasz NGA #168 üzenetére

Azok akik orakat allnak sorba egy adott termekert, hivjuk early adopter-nek. Ezekkel nincs baj. Van errol egy TED eloadas, (Simon Sinek eloadasa) illetve konyve. Szo esik ezekrol az emberekrol. Ajanlom neked. Az early adopter kategoria nem egyenlo azokkal akik a magyar iPhone sorban alltak par eve es a "meno-csoves, leszel valaki" dumakat nyomta a sorban. Az a szanalmas kategoria, am az early adopter nem azert veszi, hogy -a ti szavaitokkal elve- "menozzon", hanem ahogy Te is irtad, mert elso akar lenni.

En is alltam sorba iPhone4-ert orakig. A tarsasag eleg jo volt, beszelgettunk, jol ereztuk magunkat. Majd sorrakerultunk es megvettuk..nem tapostuk egymast, nem anyaztunk, kulturaltan megvasaroltuk azt, amiert mentunk. Egyikunk sem azert vett iPhone-t, hogy "menozzon"

Azok akik kulturaltan allnak sorba nem azonos azokkal akik mosogepert verekednek a wallmart elott black friday-kor:)

Volt mar amikor anyaztak a kasszanal a vevok, mert egyik bepofatlankodott a masik ele.. Szoval mindenhol vannak idiotak.

A Star Wars-os peldad eleg jo. Van aki annyira szeretne valamit, illetve annyira szeretne abba a kozossegbe tartozni, hogy utazik tobb szaz km-ert, hogy elso nap megvehesse a DVD-t. Ezzel nincs semmi baj. Szerintem nagyon sok ember hasonloan jarna el, ha valamit szeretne nagyon.

A kommented tobbi reszevel tobbe-kevesbe egyet ertek.

• Touch-ko

őstag

válasz Ck. #166 üzenetére

Nem szoktam figyelni ki milyen telefont hasznal... Se a kek (piccadilly) se a barna (bakerloo) line-t nem hasznalom...

Amugy ismerosi korombol a mult honapban ketten valtottak Samsungrol iPhone 5S-re.. Ez termeszetesen nem jelent semmit... Viszont kivancsi lennek ki erositette meg a forrast.. Samsung megint?

• Touch-ko

őstag

válasz TeeJay #147 üzenetére

Szerintem dragabb lesz mint 300k, mondjuk ugy 450.000.000.000.000 huf, es majd a sok "birka" 10 nappal elotte ott lesz a bolt elott (pont ugy ahogy mar tobb markanal is csinaljak), Szerintem talan te is sorba alltal mar valamiert, mastnep a repuloteren.. Nah akkor voltal "birka" te is, mert utaztatasert alltal sorba (tudod mint az elo allat szammitasnal amikor vagonokba, vagy kamionba terelik be oket)

• Touch-ko

őstag

válasz cdr74ke #156 üzenetére

Az, hogy ki mit lat, arrol inkabb ne beszeljunk, mert sokszor (mint ahogy ez a cikk is) a sajat tapasztalatod ellenkezijet mutatja.
    Ha jol emlekszem az ujsag ahol olvastam a Korea Times volt. Az ismeroseim nagy resze iPhone-t hasznal.. Meg az azsiai 150cm-esek is. Szamukra tul nagy a Note kijelzoje es nem tudjak normalisan hasznalni:) olyan, mintha en egy iPad-en telefonalnek... Marmint a meretaranyok.

• Touch-ko

őstag

válasz Freiherr #142 üzenetére

Elolvastam a cikket. Neked kellene elolvasnod a hozzaszolasomat rendesen.. Azutan kritizalj es ess nekem..

• Touch-ko

őstag

Erdekes a cikk... Sponsored by Samsung? :) -Nem lepodnek meg, nem ez lenne az elso ilyen.

Tim Cook arrol beszelt, hogy a vasarloi elegedettseg a legmagasabb az iPhone-nal a telefonok koreben. Valami 97 %-rol beszelt..
    Aztan arrol is beszelt, hogy iden 130.000.000 (130 millio) uj Apple vasarlo vasarolt (jan-may 2014) akik legnagyobb resze Androidrol valtott. A vasarlok fele Kinaban valtott Androidrol iPhone-ra.

Masik cikk arrol beszelt, hogy Del-Koreaban az iPhone-t jobban szeretik a koreaiak, mig a MA (es tobb sajto) cikkeben ennek az ellenkezojet irjak koreai forrasok.

Ezt a cikket viszont sokkal fontosabbnak talaltak itt az oldal szerkesztoi, mint az Apple Q4-es cikk megirasat. A Samsung csalodast okozott, az Apple Q4 eredmenyei minden varakozast felulmult. Abbolnem szuletett cikk, am egy ilyen flame kelto cikket muszaly volt megirni....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés