- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
persikka #312 üzenetére
"az meg, hogy szerinted nincs értelme valaminek, az nem jelenti, hogy nincs is"
de akkor te minek írtad,hogy pl az ujjlenyomat olvasónak mi értelme a feature lista bővítésén kívül?
valakinek baromi hasznos lehet,de attól,hogy szerinted nincs értelme valaminek, az nem jelenti, hogy nincs is. -
vrgkrisztian
aktív tag
nem csak a sebesség a lényeg,főleg nem akkor,ha 0.004 másodpercekről beszélünk egyes appok megnyitása előtt. hanem,pl,hogy az akku jobban bírja,vagy sokkal több dolgot tudsz elvégezni rajta,hasonlók.
az ios azért eléggé megköti a kezeid,és kis túlzással funkciók téren valóban labdába sem rúghat az android mellett. viszont az android meg labdába alig rúghat folyamatosságban az ios mellett.lehet ezt még magozni,de fölösleges. két jó rendszerről beszélünk,csak valaki képes néhol kompromisszumokat hozni. (pl nekem azért nem kellene az iphone,mert nem bővíthető,a 64gigás pedig 100ezer forinttal drágább,mint pl a note3...és a mérete is szűkös.nekem. ezért inkább képes vagyok a "pfff fostalicska android" rendszert is használni... ráadásul nem kevéssel olcsóbb is,és sokkal több funkciót tud)
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Parallaxis #126 üzenetére
képernyőidőben kb pariban van a note3 és a szifon5s. néha ez bírja tovább,néha az. használattól függ.
talán a szifon icipicit jobban bírja,mert fele annyi mag,fele annyi megahertz-en fut,optimalizálva. (és ez itt a lényeg)
készenléti időben meg nyilván a note3 nyerő,nem is kicsivel.egyébként most néztem teszteket phonearenán:
a note 3 1órával tovább bírta ugyanazt a feladatot végezve,mint a szifon.
valamint a note3 10pontból 9.4-et kapott akksira
a szifon5s pedig 8-at
(user visszajelzések alapján)már megijedtem,hogy tényleg gyengébb a note akksija,mert akkor szifont vettem volna,vagy s5-öt
hálaazégnek mindkettőnél jobban bírja,furcsa,hogy nálad nema gyári 2A-s töltővel töltöd,vagy usb-ről?
csakmert olvastam userektől,hogyha laptopról/gépről töltik adatkábellel,kevésbé bírja az akksi. -
vrgkrisztian
aktív tag
a sony még mindig nem nőtte ki azt a korszakát,amikor nem tudott mindennapokban használható szoftvert írni.
psp óta tapasztaltam,több sony telefonon is át. egy biztos,soha nem veszek sony cuccot,amin szoftver fut. és amíg nincsenek pozitív visszajelzések a készülékeik megbízhatóságáról.egy htc mérföldekkel jobb,csak senki nem ismeri.
samsungokkal egyáltalán nincsenek nagy bajok,ezért lesz a következő telóm is az.
amúgy szifont vennék,mert megbízható,csak jócskán 100ezerrel drágább a note3-nál is,és nem bővíthető,nekem kicsi. stb -
-
vrgkrisztian
aktív tag
az s5 konkrétan az iphone több mint kétszeres akkuidejét hozza.
nem annyira rossz azért az s5 sem,de én sem váltanék rá,hiába messze ez az android piac "legjobbja".
ios-ről meg végképp nem.
most note3 a kiszemeltem,tény,hogy régóta az a samsung zászlóshajója,nem a galaxy s széria. (bár a mérete nagyon zavar,de majd megszokom,mert eszméletlen jól néz ki ekkora kijelzővel ez a dizájn)egyébként tegnap voltam a miskolci témobilban érdeklődni a note3 ára iránt,és a mellettem lévő srác éppen iphone5s-ről váltott galaxy s4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest