- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
vrgkrisztian #284 üzenetére
Ha szigorúan vesszük,már a topik indító cikk is a Samu " istenítéséről",pontosabban előtérbe helyezéséről szól,ennek fényében pedig úgy vélem jogos a védekezés. Mellesleg a többi (én nem számoltam),hsz viszont Samsung fényezés,ami ugyanolyan marhaság...ez nem zavar??
Mindkét -vagy több-,tábornak igaza van a maga részéről,csak nem értem miért kell emiatt a másikat bemocskolni?? Miért az az érvek alapja,hogy a másik milyen sz@r ? Akinek az tetszik,az persze felháborodik,de ugyanúgy válaszol,így azután nem lesz igazság sosem,mint ahogyan nincs is. Neked az jó,nekem ez...attól még lehet jó mindkettő. -
Lacopapi
addikt
válasz
#79335424 #280 üzenetére
A fentebb említett alkalmazás kell hozzá,alapból nincs,de ez ingyenes....a fájlküldést még tesztelnem kell,mert mint mondtam,abban nem vagyok biztos,találtam a Store-ban arra is cuccot,csak még nem tettem fel,mert nem érdekelt különösebben.
A rendszert meg én is tanulom egyelőre....botladozva -
Lacopapi
addikt
A cikk minden bizonnyal elérte a célját - de a forrás még mindig nem derült ki,ami azért jelenthet valamit. Lássuk be,hogy amint az itt is megtörtént,millió érv van pro és kontra,ha éppen a samu ellen kellene cikket írni,bármikor meg lehetne tenni (akár tetszik,akár nem).De ez érvényes valamennyi készülékre,bármelyik országban...az irányított felmérések korát éljük,ki-ki annak hisz,ami a szívének kedvesebb.
Azonban a vita ugyanakkor teljesen meddő,mert egyik tábor sem győzhető meg,hiszen akkor feladná az elveit,ami bizony nem egyszerű.
Anno a Nokia volt az isten,amihez mindent viszonyítottak,azután ez szépen átvándorolt az Iphone-ra...úgy látom,a Samsung szeretne mindenütt ott lenni,minden trónt elfoglalni,egyeduralkodóvá válni. Csakhogy ez elég nehéz dolog,mert tömegcikké válik,csakúgy mint valamikor régen a konfekció öltöny (sokaknak itt ez semmit nem mond),lehetett bárkinek,de nem volt benne semmi különös.
ÉN úgy éreztem mindig,hogy vannak készülékek,amelyeknek van kisugárzásuk,valami életérzés,valami különleges - még ha rengeteg van is belőle -,birtoklásuk egyedivé teszi a világunkat.A SAJÁT világunkat,ez egy belső,jóformán megmagyarázhatatlan dolog. Nos,ilyesmi van a HTC -nél,Iphone-nál,de megvallom őszintén a Samsungnál ezt sosem éreztem. Nagyon jó készülékek,ez tagadhatatlan,csak nehezen viselem,ha mindenáron ezt akarják letolni a torkomon. NEKEM árától függetlenül tucattermék érzetet ad,nem tehetek róla.
Sosem gondoltam azt,hogy a legújabb mindig a legjobb,és sajnos egyre inkább visszafelé sül el a rettenetes újító szándék...itt komoly viták vannak arról,mi a legjobb-de ilyen nincs. Úgy gondolom,mindenki használja egészséggel azt,ami éppen a szívéhez nőtt,legyen az bármelyik gyártó aktuális terméke,de nem kellene valóban térítgetni,mert semmi értelme...aki magától nem vált másik - bármelyik -,irányba,az csak csökönyössé válik önmagával szemben is és ebből következően meggyőzhetetlen.
A cikkírónak gratulálok,jó kis bulit rittyentett,talán nem véletlenül.... -
Lacopapi
addikt
válasz
Csapoati #193 üzenetére
Sőt...Androidok egymás között is véres harcot folytatnak,eldöntendő,kié a szarabb...(az érvek elsősorban a másik fél gyengeségeire alapoznak,nem az érvelő erősségeit emelik ki - ez a fikázás sztem magyar sajátosság)
Használtam Symbian-t,Androidot és most iOS-t...mindegyik a maga idejében és számomra megfelelő volt. Igyekeztem olyan telefonokat válogatni,amelyek NEKEM megfeleltek,de valahogy nem pazaroltam arra energiát,hogy a többit,amelyik nem került bele a "válogatottba",elhordjam mindenféle szemétnek. Merthogy nem is azok,csak éppen NEKEM másra volt szükségem....értsük már meg egymást,emberek...Ami nekem jó,másnak nem és visszafelé is így van...de miért kellene meggyőznöm azt,aki boldogan használja a telefonját,hogy voltaképpen hülye,mert nem azt használja amit én ??
-
Lacopapi
addikt
Úgy gondolom,mindenki maga döntheti el és remélhetőleg dönti el,hogy milyen típust favorizál,milyen felhasználói igényei vannak,mire használná a telefont. Anno én igen nehezen léptem át az Androidra Symbian-ról,mert tetszett az utóbbi (bármilyen hihetetlen),és sok év után döntöttem megint a váltás mellett. A baj csak az,hogy az emberek jelentős hányada csak a reklámok után szalad és az éppen esedékes legjobbnak titulált terméket vásárolja meg. Tehát : sok és jó reklám-győzelem.
Mielőtt megköveznének az egyéb hívők,kifejezetten a személyes preferenciák és hosszas gondolkodás után döntöttem úgy,ahogyan nekem megfelelt. Nem érdekel,ki mit gondol,vagy mond az Iphone-jelenségről, mert csak a SZÁMOMRA megfelelő felhasználói élmény és komfortérzet miatt billent a mérleg nyelve ebbe az irányba.
Mindamellett kíváncsi lennék egy hasonló felmérésre,csak az Iphone által pénzelve és megrendelve,vajon milyen eredményt hozna a dolog. Mert nem én vagyok az egyetlen,aki ilyen irányba - a trenddel éppen szembehelyezkedve - ,váltott.
További jó vitákat -
Lacopapi
addikt
Alighanem több reklámot kellene olvasgatnom,mert valószínűleg megbolondultam,amikor éppen most (amikor tömegek teszik az ellenkezőjét),váltottam iOS-re,Androidról....
Ámde van egy apró gondom ezzel : nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest