- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3k
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ez a szösz dolog engem a sírba kergetne. Ma jártam egy üzletben ahol árulnak és el is adtak egy rakás transformert. Az eladó alig akarta elhinni amit mondok és elő is vett egyet hogy nézzük már meg hogy hol megy bele a por mert kíváncsi lenne. Persze az tökéletes állapotban volt. Nem vált el egyáltalán az üveg a kerettől. Ő azt gondolta hogy valamit buheráltak azokkal a tabletekkel amik porosak mert elvileg gyártásnál nem fordulhat ilyen elő. Valaki szétszedte őket jó indokkal és úgy adta tovább. Ugyebár ha a "sufniba tuningolsz" belepi a por. Szabad tudni hogy te mikor vetted a kütyüt és hogy rendelted vagy boltban személyesen? Sajnos külföldi tf fórumban találtam olyan topikot hogy: "Hol vetted a hibátlan tf-edet?" Volt pár bejegyzés ott is. Remélem majd ki tudod cseréltetni vagy javíttatni a tiédet. Akiknek meg nem porosodik érezzék szerencsésnek magukat.
-
m3k
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van már tf101-e az segítsen nekem legyen szíves. A transformer és egy acer a500 között vacilálok. Olvastam belföldi és külföldi fórumokon is a kijelző porosodásáról. Valamilyen résen simán beszökik a por az üveg és a kijelző közé és egy idő után elég zavaró. Tisztítani természetese sehogy nem lehet házilag. Erősítsetek meg abban a hitben hogy ez csak az első szériánál volt tapasztalható és nektek már ez ismeretlen hiba. Érdemes a tf101-et választanom? (kinézet annyira nem számít) Aki már régebben használja az megbánta egy kicsit is?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest