- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheGerike
tag
Nektek amikor másoltok valamit a Primera nem lassul be nagyon
Mert nekem minden másolás úgy történik, hogy másol, megy rendesen, és megakad gondolkodik (e közben szinte semmit nem lehet vele csinálni) és utána beindul megint. Szóval lassú ha másolok rá. Valakinek ugyanez a tapasztalat esetleg?
-
TheGerike
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Egyetértek.
Nekem is a másik alternatíva a alma volt. Csak hát ne soroljam a negatívumait, amiben a Prime odab@sz neki, ugyanannyi áron...bár lehet annál működne is mindenNekem amúgy nem azzal van a bajom, hogy nem működik a GPS, hanem a hozzáállással!
Ha már egyszer le van írva a specifikációkba, hogy van benne, akkor működjön is, és ne legyen már az, hogy egyszer csak az ASUS hivatalos oldaláról a specifikációkból eltűnik ez a funkció...ez az ami felháborít!Ja és amúgy Padfone
-
TheGerike
tag
Nem működik amit linkeltél, de én meg most ezt találtam: Nyomkorászni kell a tetejét, ahol a wifi és gps antenna csatlakozik...
Képek erre. -
TheGerike
tag
Azért ez nem egészen így működik, hogy akkor én ebbe most beletörődöm, mert a nagy Asusszal majd nem tudok mit kezdeni.
A dobozra rá van írva, hogy GPS van benne, akkor nekem működjön benn a GPS és kész. Meg fogom reklamálni, vagy legalább egy olyan választ akarok, hogy dolgoznak a szoftveres javításán a dolognak, mert ez így a vásárlók teljes megtévesztése. -
TheGerike
tag
De az milyen már??!?!? Most komolyan? Ilyet lehet csinálni? Hogy utólag kivesznek belőle funkciót?
Mert nekem pl működöt a GPS rendesen...
Komolyan mondom, ha ezt meglépik, akkor addig megyek, meg addig pedálozok még erre valakitől egy normális választ nem kapok! Vagy kérem vissza a vételárat, mert én nem erre a termékre fizettem ki azt a valag pénzt!
Eddig türelmes voltam, de most már kezdenek felcseszni! -
TheGerike
tag
Amúgy frissítettem .15-re és azóta a GPS kaputt...ezen kicsit felcsesztem az agyamat!
-
TheGerike
tag
Hmmm...én most frissítettem .15re. o.O ehhez changelog?!
-
TheGerike
tag
Nem tudom Nektek mi a tapasztalatotok a .14-es updattel, de részemről csak azt vettem észre, hogy jobban merül az akksi... Ti?
-
TheGerike
tag
Egér + bill-t még nem láttam, de pl PS3-as kontrollert simán megeszi...azért az sem rossz!
És sok játékban, ami Tegra3-ra van optimalizálva, az már tudja kezelni. De szerintem idő kérdése csak, és működni fogMás. Engem speciel idegesít, hogy nem tudok mindent letölteni a Marketből, mert nem vagyok amerikai. Ezért elnézést kérnék
Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne hozzáférni a teljes market tartalomhoz??! Appbrain?
-
TheGerike
tag
Végre egy kis jó hír...
http://androidcommunity.com/asus-transformer-prime-update-rolling-out-fixes-reboot-issue-improves-wifi-20120208/ -
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #200 üzenetére
Hétvégén én is ezzel a progival tesztelgettem a lakásban mindenhol, felváltva a telómmal, laptopommal és ugyanazokat az eredményeket hozták...
Te milyen böngészőt használsz? Mert engem idegesít a gyár, hogy mobil nézetben tölti az oldalakat, és nem találtam opciót arra, hogy ezt kikapcsoljam.
A dolphin browsert nyüstölöm most, de azzal sem vagyok megelégedve 100%-osan -
TheGerike
tag
Azon gondolkodtam, hogy szerintetek létezik olyan progi, amivel a telómmal kapcsolódhatok a primera és fogadhatom a hívásokat a primeon?
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #195 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy a wifi-vel nincsen gond. Pont olyan jeleket és sebességeket produkál, mint a céges laptopom. Szóval részemről a téma lezárva...
-
TheGerike
tag
Na tegnap megvolt az orrvérzésig primeozás
Szóval,
Ami negatív:
- hogy ha másolok a belső tárolójára, vagy éppen torrentet tölt le rá, akkor elég lassúcska, és ha közben próbálnék valami mást csinálni, akkor képes megakadni 1-2-3 mp-re is. Elég idegesítőde mondjuk csak kibírom, h ne nyomkodjam másolás közben
- Illetve ami nem a gép hibája, hanem az ICS hülyesége szvsz, hogy amikor a főképernyőt hosszan nyomod, már csak a hátteret lehet megváltoztatni, widgeteket onnan nem lehet hozzáadni, hanem csak a menüből, ahol a programok is vannak.
- flash optimalizásál még ráférne a gyári böngészőre, mert van, hogy elég sokáig tölt 1-2 oldalt, mert mindent egyszerre akar betölteni flashestől, mindenestől.Ami pozitív:
+ pl. van bluetoothos egerem és billentyűzetem, mindkettő Logitech, kis adapterrel a PC-hez. Na amíg a PC-re kell telepíteni egy kliens programot, hogy működjön egy adapterrel mindkét eszköz, addig ebbe csak beleraktam, és simán felismerte, vígan múxik-> TV-re rá, és meg is van a csendes kis media player...jee! (ma kipróbálom a beépített bluetoothal, hátha azzal is működik)
+ akksi rettentően jól bírja, tényleg hozható a 16-17 órás folyamatos nyomkorászással, non-stop wifin, játszással, filmezéssel is.
+ kijelző bámulatosan szép! kicsit ragad rá a kosz, és eléggé tükröződik, de a képminőség és a fényerő ezt mind feledteti.
+ gyors-gyors-gyors!! háttérben 9-10 futó alkalmazással, böngészőben 6-7 megnyitott oldallal SEM akad meg! Minden gördülékeny. Nem tudom, hogy most ez az ICS vagy a Tegra3, de inkább a kettő együtt
+ a billentyűzet nagyon jól használható, értelmesen elosztva rajta minden. Gombok minősége részemről csodás. Tapipad szintén OK, bár inkább a kijelzőt csesztetem, nem azt.
+ hangszóró annyira nem rossz. Kicsit zavaró tényleg, hogy egy oldalas, de ez van. MegbocsájtvaAz érzéseim ennyit módosultak a gép iránt:
->
->
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #172 üzenetére
Akksi időre én is kíváncsi leszek, de ahogy olvasgattam a teszteket, hozta a gyári adatokat! Ezek szerint ezt Te is csak megerősíteni tudod
hurrá!
A wifi-re meg gps-re panaszkodtak pár cikkben, de majd kíváncsi leszek. Tegnap még csak mobilomról neteztem wifi hot-spotról, de hsdpa sebességgel nem volt gond, hasított rendesen mindenhol.
Billentyű pipa!
egyet értek.
Igen a böngésző jó is, meg nem is. Pont az általad említett kis gikszer miatt, és még nem találtam meg, hol lehet átváltani asztali nézetre alapértelmezettként. A mobilomon dolphin browsert használok, abban van ilyen beállítási lehetőség. Majd ma kipróbálom!!
Legyen már fél5!!!
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #170 üzenetére
Flash? hmm, nem tudom, nekem még nem volt vele gondom. Néhol kicsit lassabban töltötte be őket, de amúgy OK. Ami pl nagyon tetszik az a gyári Youtube kliens. Sokkal jobb mint amit PC-ről látsz
így kellene ott is kinéznie... És igen. Megjelenésben verhetetlen. Nekem pezsgő színű van, de még mindenkinek leesett az álla, akinek mutattam.
Tudsz, vagy vettél már hozzá valami jó tokot? Mert én most azt keresek!
-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia #168 üzenetére
Hmmm...olvasom itt a véleményeket, hogy nagyon drága.
hááát...
Lehet, de én is filóztam rajta, nem keveset. Ipad2 és e között.
Tegnap elhoztam Őt, sokat nem nyomkodtam még, de eddig ilyen érzésem van, mikor a kezembe veszem, és bármit csinálok:
Egyszerűen beszarás gyors. Nagyon brutális, hogy ebbe a házba ilyen teljesítményt zsúfoltak...720p mkv-s videóba úgy tudok két újjal nagyítani, mintha csak egy fénykép lenne!! meg sem reccen egy mp-re sem. Jaaa...és mindezt a WD külső winyómrólnem beszélve arról, hogy bekapcsoltam, wifi-re csatlakozás és már töltötte is le az ICS-t. Szóval jelenlegi rendszer 4.0.3
Alig várom, hogy hazamenjek és folytassam a buherálást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged