- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnes
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #325 üzenetére
várni nem szeretnék még hónapokat, úgyhogy marad ez
ráadásul nekem a gps nem kell, arra ott a telefon... Remélem a wifivel nem lesznek problémáim. -
Barnes
aktív tag
Olyanokat írtok itt, eltántorítotok az Asustól, pedig más alternatíva nem nagyon van :S sőt leginkább semmi más nem veszi fel vele a versenyt a ma kapható termékek közül.
-
Barnes
aktív tag
Ekkora gép egyébként jó navinak?
Biztos jól látszik rajta minden, de nem zavarja a kilátást mondjuk autót vezetve? -
Barnes
aktív tag
A mobil internetet hogyan oldjátok meg?
-
Barnes
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #275 üzenetére
Nálam is az fog, amúgy is androidos a telefonom is úgyhogy arra teszem le a voksom
-
Barnes
aktív tag
Miert mondjak annyian, hogy az iPad a legjobb tablet? Miben jobb,mint mondjuk ez a cuccos? Mondjuk en android fan vagyok, de azert erdekelne mi a velemenyetek.
-
Barnes
aktív tag
válasz
alba-regia #267 üzenetére
Jól hangzik. Van vmi honlap, ahol látni ezeket? Vagy csak market?
Esetleg widgetek? -
Barnes
aktív tag
Vannak appok, amik csak tabletre vannak?
Ugyebár csak wifivel megoldott a netezés a készülékről. A telefonomról meg lehet osztani wifin keresztül a netet esetleg ha nincs wifis net a közelben viszont az nagyon meríti. Van valami másik megoldás?Előre is köszi!
-
Barnes
aktív tag
Hello!
Latom dokkolot keresel, nekem siman csak a tablet kellene. Ha vennek egyet dokkoloval, kellene belole a dokkolo? A problemam az hogy en szlovak cegre vennem nettos szamlara afa nelkul, viszont azt nem tudom hol tudnak csinalni nekem ilyen szamlat. Sajnos elegge rugalmatlanok mindenhol.
Udv!
-
Barnes
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #252 üzenetére
Hmmm már csak az a kérdés hol kapható dokkoló nélkül 32gb-os kiszerelésben, ahol lehet külföldi cégre nettósan venni...
Nekem is Galaxy S2 van, ha hozza azt a színvonalat, akkor már megérte
A samsung tabját is nézegettem de ahogy hallom az akadozik, bár gondolom ez betudható a honeycombnak, mondjuk ha már újat veszek és 2 évig használni akarom legalább, akkor ez időtállóbnak tűnik sokkal. -
Barnes
aktív tag
Hello!
Szemezgetek ezzel a tablettel, egyrészt nagyon tetszik, másrészt jókat olvastam róla.
Nem igazán van szükségem a dokkolóra, mert van 13,3"-mas laptopom, ezért a billentyűzet nélkülit venném. Ha mégis meggondolnám magam, lehet hozzá kapni utólag magyar billentyűzetes dokkolót?
A GPS-ről hallottam, hogy nem jó bár szerintem felesleges egy tabhoz a navigáció.
A Wifi mindenkinél jól működik? Milyen alkalmazásokat használtok a mindennapokban?
Mégegy valami: ez nem akadozik úgy mint pl a galaxy tab ugye?Bocsi a sok kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest