Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alba-regia

aktív tag

válasz TheGerike #171 üzenetére

Nekem is pezsgő színű van, 32 GB-os. Sok szemponból jobb és ésszerűbb az appok működése mint PC-n. Közben kipróbáltam a külső HDD-t, nekem is megy gond nélkül.

A korábbi netbookom tokja megmaradt, ezért nem kerestem hozzá tokot.

Tegnap dél óta használom intenzíven (e-mail, böngészés, youtube, pressreader, ill. gyakorlatilag minden fellelhető alkalmazással), most 41% van még a táblában. A töltő a többit már átadta. Eddig ez legalább 14 óra nettó nyúzást jelent, és kb. még 2-3 órára elegendő lehet a fennmaradó 41%.

A wifi nem stabil. Azt értem alatta, hogy a többi eszközön mért letöltési sebességet nem minden esetben hozza, ritkán mintha "megtorpanna". Nem vészes, illetve a weboldalak betöltésénél nincs olyan érzetem, hogy lassítaná. Ennyi negatívumot tapasztaltam.

A billentyűzet a kis méret ellenére jól kidolgozott, használható. A funkcióbillentyűk hasznosak és könnyű megszokni őket. A képernyő érzékenysége, fényereje, színei, betekintési szöge kiváló. Az ICS is bejön, főleg a futó alkalmazások tekintetében (váltás, eltávolítás, stb.).

Egy dolog kisség zavaró (Androidos sajátosság), hogy a weboldalakat alapértelmezetten mobilnézetben hozza, de lehet váltani. A menüben az alapértelmezett asztali nézetet nem találtam. Ellenben a korábban asztali nézetben megnyitott lapokat továbbra is abban nyitja meg.

Új hozzászólás Aktív témák