Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
egy valamiben korrigálnám magamat
a gyári webböngészőt igaz, hogy itt ott megveri az iPad, de ha letölti valaki rá a Chrome-ot, az viszont még az iPad böngészőjénél is sokkal gyorsabb, és nulla akadás, még 10 megnyitott tab felett isegyszerűen nem értem, hogy miért nem ez a gyári böngésző ICS-en??..

talán a flash plugin hiánya miatt?
egy biztos aki még nem szedte le a prime-jára a Chrome-ot az azonnal tegye meg, mert szintekkel jobb mint a gyári böngésző (és most az asztalival való szinkronizálás funkcióról még nem is beszéltem)
-
Dr.Anonymus
addikt
Qukac:
Sajnos nem tudok ilyesmiről, hallomásból sem ismerek ilyet, de félek hogy nem is létezik még ilyen, amíg alig van billentyűzetes usb-s tablet a piacon addig valszeg nem is hallunk majd ilyesmiről...

Barnes:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon van egy iPad is,
és mellette még egy Prime, így van összehasonlítási alapom.
Az iPad nem jobb, csak más...
Ha iPhone-od van, és szereted, akkor vegyél iPadet, mert azt is szeretni fogod
ha ellenben pl. elégedett androidos user vagy, akkor vegyél Primeot, tetszeni fog (tegra 3 alatt nem éri meg androidos tabletről beszélni, mert sajnos szaggatnak)Mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya
iPadre nagyon sok alkalmazás van, de jóval megkötöttebb, pl. nekem egy egyszerű zene mappát se volt könnyű iTunes-sal átmozgatnom rá..
a levelezőjét eléggé gagyinak tartom, és a zenelejátszó felületét is
Ugyanakkor pl. a hangszórója jobban szól mint a Prime-é, és még a hitetetlenül egyben van az egész cucc, még a primenál is jobb kicsivel összeszerelésben, pedig az tényleg az android tabletek legjobbja.a prime mellett szól, az usb, a jobb gmail kliens, a sokkal barátságosabb youtube felület (pl. a keresésnél az iPad egyszerűen nem ad ki beírás közben találati listát, ami nagyon mgnehezíti, egy nem pontosan ismert című szám kikeresését)
valaint ami engem meggyőzött, az a magyar billentyűzet, sokkal kényelmesebben lehet vele gépelni mint a kijelzőnami a böngészőt illeti az iPad nem sokkal gyorsabb(talán a flash hiánya miatt), főleg több tabes böngészés esetén jön ki komoly előnye az ipadnek a prime-al szemben, mivel máshogy áll hozzá a böngészéshez
ez alatt azt értem, hogy ha megnyitsz a háttérben 12 tab-et iPaddel, akkor se fog belasulni, mert igazból nem tölti be mindegyiket, csak annyit amennyivel még gyors marad a böngésző, a többit meg az adott tabra kattintásnál tölti be, míg a prime pedig megpróbálja betölteni az összes megnyitott lapot egyszerre ami lassít
de egyrészt kevesen nyitnak meg 12 lapot egyszerre, és másrészt engem a flash kárpótol ezértszóval szerintem mind2 jó a maga módján, egyéni szimpátia kérdése, hogy melyiket választod
nálam a prime nyert
-
alba-regia
aktív tag
Jól van rá optimalizálva az op.rendszer, illetve jó a marketing. Ezen kívül a használható táblagépek megjelenésekor az elsők között voltak. Nagy csinnadrattával jelentetik meg az új eszközöket, illetve a meghatározó piaci részesedés miatt megpróbálják mindenhova benyomni (oktatás, hivatalok, stb.). Így sokan csak az IPadet ismerik, mint lehetőséget. Pl. az amerikai filmekben is ha megfigyeled, 10 notebookból 9-en világít az alma, jól láthatóan. Nem véletlenül.
Aki tudatosan választ táblagépet, szerintem az ár-érték arányt is figyelembe veszi. Nekem a használhatósághoz pl. szükségem van a flashre, annak ellenére, hogy szükségtelenül rendszerigényes. Illetve nem szeretem, ha valaminek egyes funkcióit korlátozzák. Ettől függetlenül lehet jó választás, de kicsit túl van misztifikálva.
-
Dr.Anonymus
addikt
hi,
ha nem tartasz nyitva 150 flash-es web oldalt egyidejűleg akkor nagyon gyors
eddig leggyorsabb androidos készülék amit láttam (megfordult a kezemben galaxyS2 és Sensation is)Én csak ajánlani tudom a készüléket, minden tekintetben nagyon jó.
ami a wifit illeti nálam néha eldobta magát, de ez kezdetben fordult csak elő, mostanában nem.
-
alba-regia
aktív tag
Szia!
Lehet már hozzá kapni pár napja magyar billentyűzettel külön dokkolót. A GPS-t, amióta megvan, nem próbáltam. Az ASUS honlapján a leírásban már nem szerepel a tulajdonságok között.
A WIFI működik nálam stabilan. Általában 2-3 fal választ el a routertől. Távolabb még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy gondja lenne.
Nálam nem akadozik, tablethez képest nagyon gyors! Egyedül a sok flasht tartalmazó oldalaknál gondolkozik egy keveset, de arra még az asztali gépek is hajlamosak.
Nem tudom, hogy milyen TAB-od van, nekem P1000 volt. Ahhoz képest (is) egy erőmű. Többnyire dokkolóval használom, így nálam az akkuidő is nagyon jó (16-18 óra wifivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest