- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace_ventura
tag
Van valamilyen szerviz menü, vagy külön alkalmazás, amivel meg tudom nézni, hogy ez a tablet mennyit órát ment már, hányszor volt bekapcsolva?
Vettem egy TF300TG tabletet dokkolóval és élek a gyanúperrel, hogy esetleg nem is új, hanem használt.
A dobozban nem volt User's Manual és a Warranty Card, valamint a kijelzőtörlő kendő hiányzott belőle, amit ezen a videón látok, igaz ez nem magyar doboz:
kidobozolás
Lehet, hogy a magyarban nincs benne a törlő kendő, de a töltőadapter is tele volt ujjlenyomatokkal, és a doboz is eléggé megviselt volt. (Nem én hoztam el a boltból.)Szóval van valami app az eddig eltelt üzemidő kijelzési lehetőségre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest