- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hirlevelem
csendes tag
Féléves a készülék, eltörött a kijelzője. Esküdni mernék hogy magától. Lehet ezzel a szervizhez fordulni garanciálisan? Mi ennek a prognózisa?
-
hirlevelem
csendes tag
válasz
emerzee #2046 üzenetére
-Na, ja nem is lakásban használom a gps-t, csak onnan indulok, ha navigálni megyek :-)
-Áá nem érdekel a nyitó oldal, amikor valami szörnyeket láttam rajta/játékok linkjei lehettek volna?/ akkor volt delete.-Sokal jobban érdekelne, hogy win.-es eszemmel mit látok a fajlstrukturában? Miért van az, hogy felcsatolok egy sdcard-ot és nem azt látom a f.kezelőben ami a kártyán van, hanem egy komplett android strukturát?
-
hirlevelem
csendes tag
-
hirlevelem
csendes tag
GPS tapasztalataim.
-Navigon Eu-m van telepitve, internetkapcsolat nélkül használom.
Lakásban soha sem érem el a GPS jelet. Az autóban viszont már mindig elég stabil. Esküdni mernék, hogy beinditott autóban még jobb a ''vétel'', de ez a tudásom nem megalapozott! Azt azért láttam menetközben, hogy olykor elmegy a jel, de aztán hamar frissül is. Nekem nagyon bejön ez a funkciója, bár a tab mérete miatt, inkább kétemberes a navigálás, autóban. -
hirlevelem
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1705 üzenetére
annyira bosszantott hogy a lap alján megtaláltam a teljes nézetre váltást
= -
hirlevelem
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1703 üzenetére
vettem csak nagyon bosszant
azt viszont nagyon élvezem hogy be tudom diktálni ezt a hang alapu felismerést nagyon bírom
-
hirlevelem
csendes tag
{} Fejlesztői lehetőségekben
- van olyan lehetőség ami jelentős memoriát szabadit fel vagy éppen, hogy sokat fogyaszt?
-pl. tetszik, hogy mutatja az érintés helyét, de mibe kerül ez nekem?-AproPo! -miért nem látom a fórumban, a bejegyzések időpontját?
-
hirlevelem
csendes tag
Függőben van egy 10.30.-i dátummal <50 mb> Asus rendszerfrissitésem. Van ennek valami ellenjavalata?
-
hirlevelem
csendes tag
1. tablet.em és hoza is amit vártam. Egy gondom van, hogy néhány app.
letöltésé után néha, azoktól függetlenül az <Indító alkalmazás sajnos leállt> OK-ható felirat jelenik meg. Pl. ha a Chrombol könyvj. akarok a nyitooldalra tenni. Mi ez?
-Nem tudom ertelmezni a <Media frame> beállitasait. Mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest