- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrbego
aktív tag
válasz
csucsotke #4192 üzenetére
Hello,
én másképp tudom. Konkrétan megesett velem, hogy az előző (kínai) tabletemet egy hipermarketben vettem (ahol a legkisebb is számít) és a harmadik garanciális javítás sokáig tartott és mondta az egyik rendes vevőszolgálatos nő (mert korábban a többi sosem említette), hogy ha meghaladja a 30 napot a javítás, akkor elállhatok a javíttatástól és kerhetem vissza a pénzt. Éltem is vele, így tudtam kikerülni abból az ördögi körből, hogy pár hónapig használtam majd lett valami baja, majd cserélték, megint pár hónapig használ, megint lett baja, és ujra és újra...
Így lett ebből a visszakapott pénzből ez a mostani MeMo Pad.
Azt nem tudom, hogy ez a fogyasztóvédelmi törvény miatt lehetett vagy a Te...co politikája miatt. -
mrbego
aktív tag
válasz
(HUN)TER #3657 üzenetére
Szia,
ez a melegedés az enyémnél is jelentkezik (lehet, hogy ott a chipset?), de nem vészes. Hosszabb játék után szokott lenni.
Viszont nekem semmilyen felesleges vagy hiányzó pixel nincs sehol, lehet pixelhiba van nálad.
Nálam a RealRacing3 a legizzasztóbb grafikáju, eredeti grafikával szép csak kicsit néha megdöccen, ezért a segédprogramjával lejjebb veszem és úgy szépen megy és nem is olyan csúnya. -
mrbego
aktív tag
válasz
Monochrome #3442 üzenetére
Használható, de valami offline térképpel rendelkező navigációs alkalmazással, pl. OsmAnd. Playről letölthető + le kell tölteni vele a megfelelő térképet.
De vannak "rendes" navigációs szoftverek is pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged