- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
tillseemann #2801 üzenetére
Nálam is jelentkezett a wifi bekapcsolás felirat beragadasa ha gyorsan elkezdtem lapozni, babrálni. Viszont ha hagyom 2mp és magátol eltűnik. Ha felrafad akkor ki-be kapcsolod a wifi-t és kivárod azt a pár pillanatot hogy mafától eltűnjön.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
tillseemann #2790 üzenetére
Érdekes mert Én eddig nem tudtam előcsalni.
-
emerzee
aktív tag
válasz
tillseemann #2772 üzenetére
Fényképezd már le légyszi, hogy mi is lássuk. Aztán, ha megvan a fénykép, mentsd le róla a neked fontos tartalmakat, majd nyomj egy teljes visszaállítást. Sokunknak van ilyen tabletje, de eddig még senki se írt ilyen hibáról. Ha rendszervisszaállítás után is ugyanez van, én már vinném is a szervizbe...
-
Dazsar
aktív tag
válasz
tillseemann #2772 üzenetére
ki írja hogy túl melegedet az aksi? o. o wtf?
-
Gorbesz
tag
válasz
tillseemann #1734 üzenetére
annyi, hogy Tegra supporttal jobban nezek ki, dehat mind1 ez megis csak egy tab touch controllal
szoval en is igy vok vele.
most kutakodnom kell Diceplayerrel HW modban az MKV szaggatni kezd amikor beletekerek. eleg zavaro. kiprobalom az mxplayert kesobb -
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #347 üzenetére
és szépen szalad a gépen ?
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
tillseemann #343 üzenetére
Szerintem érdemes a launcher lecserélni apex vagy valami másra. Stabilabb és gyorsabb is lesz. Én Apexra cseréltem és jobb.
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #333 üzenetére
válaszodat köszönöm szépen.
real racingot viszont láttam videon, és ott patentul futott a memopadon. kérdés az hogy melyik verzió volt fent a tableten... -
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #312 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miylen játékokat probáltál ki rajta?
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
tillseemann #310 üzenetére
Hardveres háttér megvan csak android bugos ezért nem működik. Valószínűleg lesz frissítés és működni fog, de nem szabad erre alapozni.
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
tillseemann #306 üzenetére
4.2.1 a legfrissebb verzió és azt hiszem az alverzióban kiderül 2013.07.11- volt az utolsó frissítés. Ez csak ilyen mini frissítés és nincs változtatási lista. 4.2.2-őt az Asus augusztusra - szeptemberre ígérte de ki tudja lesz-e egyáltalán. OTG jelenleg csak külső powered USB hubbal működik amit konnektorba dugsz.
Amúgy valaki azt mondta a képernyő és a kamera elhelyezése ugyan ott van mint a régi nexus 7 ezért jó rá a régi nexus 7 képernyő védő fóliája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest