- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
McPie
tag
-
McPie
tag
válasz
kkdesign #830 üzenetére
Az utolsó patch miatt nekem a szervizbe kellett küldenem, mert belefagyott a frissítésbe. Úgy kaptam vissza, hogy a frissítés előtti OS verzió volt fenn. Tanulva a hibából, letöltöttem az ASUS oldaláról a frissítést (sokkal nagyobb volt, mint amit automatikusan letöltött, lásd feljebb írtam valahol), aztán manuálisan felraktam. Azóta sincs vele gond.
A szerviz meg nem jelentkezett, hogy minősítsem a munkájukat, pedig eddig mindig megtették szervizelés után.(legutóbb is frissítés utáni probléma miatt volt szervizben: az órája késett de nagyon, csak mire az Asus kijavította a hibát, én már a megkerülő megoldással dolgoztam. )
-
McPie
tag
válasz
sfbalazs #833 üzenetére
Én ilyen tokot használok hozzá (kéket)
Ez garantáltan védi, bárhogy is esik le a tablet.
-
McPie
tag
Na erről beszéltem:
Asphalt Nitro leírásban "Important Consumer Information:
Please note that the game may not launch or work properly with Intel Atom processor devices"Ezek után örüljünk, ha elindul rajta valami. Az, hogy néha újraindul a nem teljesen kompatibilis processzoron futó rendszer, az a kellemetlen mellékhatás...
-
McPie
tag
válasz
kkdesign #827 üzenetére
Véleményem szerint az újraindulást legfőképpen a memóriaelfogyás okoz ezen a tableten.
1, Az Auto-start Managerben az ÖSSZES alkalmazásnál letiltani az automatikus elindulást
(figyelem, egy-egy új app telepítése után azt is le kell tiltani, mert az a mániájuk, hogy automatikusan indulnak, ha kell, ha nem)
2, ezek után újraindítás. Az az egészséges, ha 5-10 perccel a reboot után 400MB fölött van a szabad memória mérete, ezt a "Boost" gombbal lehet "orvosolgatni"
3, sajnos a játékok nem igazán Intel processzorra vannak optimalizálva, ezért azoknál különösen gyakran száll el az OS. -
McPie
tag
Köszi. Nem kevés izgalmak után de sikerült manuálisan frissíteni.
1, firmware felmásolva a gyökérkönyvtárba
2, usb kábel eltávolítva, tablet egyből jelzi, hogy van frissítés
3, kicsomagolja-updateli
4, reboot és homokóra.... (izgalom a tetőfokán)
5, optimizing apps
6, műűűködiiiik!Megjegyzem az OTA frissítés 36 MB-ot írt ki méretre, a manuális frissítésre letöltött firmware viszont 811 MB (zippelve)
-
McPie
tag
Asus ME176CX -re ráengedtem múlt héten OTA a 12.10.1.36 update. Belefagyott az egészbe, sehogy sem tudtam visszahozni az életbe a tabletet. Szerviz 3 nap alatt megcsinálta (Budaörs), de persze nem rakták fel a frissítést.
Nem is merem ráengedni.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest