- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulbaa
tag
Nekem is Edigitalos van és úgy tudtam frissíteni hogy a gépen belüli lehetőséget elutasítottam és az Asus weboldaláról letöltöttem a csomagot és usb-n átmásoltam, aztán install. Ha neked esetleg nem jönne be akkor gariztatás....Asusnál elég flottul megy és ahogy újabban olvastam ott helyben lollipopot raknak rá.
-
bulbaa
tag
Hali
1 Igen ezt a verziót töltöttem le, de azért lecsekkold az éppen aktuális androidot ami a tableten van.
4 erre vonatkozólag nincs sok tapasztalatom, mert eléggé új volt a tablet és keveset is volt előtte használva, ráadásul ez az első android eszközöm. Elég halvány emlékeim vannak a 4.4-ről de mintha valamelyest több lett volna a szabad hely. Lollipoppal 11/16 GB van mínusz az appok.
5 Nem tapasztaltam semmi ilyet
-
bulbaa
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy többeknek problémája van az edigitalos (ME176CX) refurbished gépek frissítésével, így gondoltam leírom a tapasztalataimat:
Először a gépen belüli frissítést naivan leokéztam, jött is a "telepítés után csak háttérvilágítás". Az Asus honlapján a lépések végigcsinálása után a GLS vitte a tabot a Cordon electronichoz majd 2 nap szerelés után meg is jött.
A frissítést természetesen újra felajánlotta, majd a kelleténél hosszabb e-mailezés utána supporttal úgy döntöttem hogy az ME176C-hez kiadott frissítést (https://www.asus.com/Tablets/ASUS_MeMO_Pad_7_ME176C/HelpDesk_Download/) lehúzom a weboldalukról és gyári beállítások visszaállítása után manuálisan telepítem. Jelentem bejöttAz utána a .33as verzióra történő frissítés már gépen belül tökéletesen lefutott.
Remélem tudtam újat mondani/segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest