- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
IOX
tag
Sziasztok! Mi a vélemény úgy általában az S3 LTE-ről?Az ugye lehet, olyan, hogy szolgáltató letílthatja mert esetleg csomagban vették kártyával? Köszönöm
-
válasz
ger15xxhcker #15246 üzenetére
Mivel az gold és nem rose gold így a 2..
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Egy késsé furcsa de annál számomra fontosabb kérdéssem lenne.
Vásároltam egy apple watch series 5 alu gold órát barátnőmnek és szeretnék egy elegánsabb fém szíjat is venni hozzá ami illik az órához. Ajándék lesz nem szeretném kinyitni megnézni. A képek alapján nem tudom eldönteni, hogy melyik szíj lenne olyan színű mint az óra. Ez első vagy a második?
Köszi!
-
Madwe
nagyúr
válasz
rencso1118 #15244 üzenetére
Vannak androidos okosórák is, meg tizenes samsungosok, meg pl fitbitek, meg millió más, nem feltétlen kell aWatch ehhez. Más kérdés, h az a legjobb
-
rencso1118
csendes tag
Köszönöm, meg fontolom még akkor a telefon váltás, a pulzus mérés miatt szeretném, nagyon dicsérték az Apple-t.
-
válasz
rencso1118 #15242 üzenetére
Nem. Csak iPhone.
-
rencso1118
csendes tag
Sziasztok az apple watch kompatibilis androiddal is? Köszi a választ előre is.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
martinkeet #15234 üzenetére
Anno volt egy ugyan ilyen kiadású Apple Watch 0. genes órám, az is így nézett, sajnos nem figyeltem eléggé a szíjra, hogy ne érjen az aljához, illetve ne vágjam neki a töltőnek... Brmelyik órát szét lehet alul barmolni. Több, mint két éve egy S2 alum van, azon egy karc sincs alul.
-
SidCorky
őstag
Csak a gyári Üzenetek appban lehet megadni custom válaszokat, a fb Messengernél nem?
Ez alapján régen lehetett, csak én nem találom a menüpontot az új dizájnban vagy tényleg nincs?
-
Serpiko
addikt
válasz
martinkeet #15234 üzenetére
Nem semmi, de szerintem simán kilehet polírozni.
-
VMatteo
őstag
válasz
martinkeet #15231 üzenetére
Megkarcolódott egy SS?
-
Madwe
nagyúr
válasz
martinkeet #15223 üzenetére
Nem tolerálják, lévén bőr, semmiylen bőr nem tolerálja a vizet. Ha impregnálva van, akkor jobban tolerálja, de úszni/fürdeni olyannal se mennék. Az új, elöbb linkelt nomad szíj jobb ilyen szempontból, azért annyira már nem aggódnék, de úszni vagy pl zuhanyozni azzal se próbálkoznék, de pl lehet futáshoz konditerembe már elviselik az izzadtságot, s nem kell aktív sportolás esetén lecserélni. Én speciel még ha mosogatok akkor is leveszem, bőr cuccok már csak ilyenek, vigyázni kell rájuk, cserébe meghálálják
-
Bilux
veterán
Egyszerűen nem találok jó Watch face-ket.
Samsungnál egyszerűbb volt, hol miként tudnék letölteni úgy hogy előtte látom is hogy mai az?! -
tboldi
nagyúr
válasz
martinkeet #15223 üzenetére
Én igyekszem nem összevizezni, de kéz-, vagy autómosáskor már sikerült többször is, illetve nyáron az izzadság is éri, és egyelőre semmi baja, csak egy kicsit sötétebb lett a színe, meg a fémcsat helye látszik a másik felén. Foszlás egyáltalán nincs.
Ha nálad elkerülhetetlen, hogy sok víz érje, akkor egy próbát megérhet ez.
-
moleculez
veterán
Olyan naptár app van ami havi nézetet ad egyben? Nyilván események nélkül, csak hanyadika milyen nap.
kôzben talàltam. AppStore watchon elèg szokatlan. -
martinkeet
aktív tag
A Nomad szíjak mennyire tolerálják a vizet?
Fél év után egy Modern Strap kivitel szétfoszlott és a szijtartó gyűrű is leesett, megadta magát a varrás.
Rendelek még egy másikat és csak a miheztartás végett érdekelne.
Köszi! -
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a telefont ios 12-ről 13-ra úgy hogy telefon törlése majd icloud backup.
Ezek után az óra is frissült 5-ről 6-ra.
Minden szinkronban van kivéve az üzeneteket (amik telefonra ugyanúgy visszajöttek icloudról).
Kell aggódni vagy majd ha wifin van az óra és töltődik szépen az üzeneteket is visszatölti idővel?
Köszönöm! -
i.attila
tag
Na jó, akkor kicsit bővebben. Megvettem az órát, párosítani akartam telefonnal, de IOS13 kellett ehhez. Frissítettem a telefont, párosítottam, aztán céges policy miatt vissza kellett tennem IOS 12.4-et. Szerintem akkor szálltak el a dolgok. Most mindenesetre működik, eszembe jutott a passcode.
Most meg az van, hogy kivenném a passcode-ot, de nem aktív a jelkód kikapcsolása menüpont. Volt regisztrálva wallet-ben kártya, azt töröltem, de így sem tudom kikapcsolni a jelkódot sem telefonon sem az órán. -
koma106
senior tag
válasz
jófejsrác #15218 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbáltam az iOS 13-at SE-n, amikor még volt downgrade lehetőség. Két SE-m van (céges, privát), egyiken 12-volt, a másikon 13. Sebességben nem volt nagy különbség, de a 13 grafikus felülete egyszerűen nagyobb kijelzőre van optimalizálva, szűknek éreztem a 12 mellett használva. Nyilván meg lehet szokni. Még azt sem tudom, hogy a céges vagy privát telómhoz párosítsam majd az órát (külön iCloud van rajtuk), gondolom nem lehet a két telefon között így egyszerűen váltogatni majd.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
koma106 #15216 üzenetére
Nekem a céges ios13-al (SE) fut mióta kijött az új rendszer, semmi rendellenességet nem tapasztalok rajta.
Bár hallom más ismerőstől, hogy neki néha szarakodik az akksi és mintha a hívás visszhangozna. S3 órája van 5.3x rendszerrel, nagyon frissítés ellenes
. Egyébként remekül működik neki együtt a két eszköz.
Nekem S4 van, X-el mindenen a legújabb rendszer, semmi problémám nincs.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! iPhone SE-t használok iOS 12 rendszerrel (feleségemé iSE iOS10). Karácsonyra meglepném magam egy Series 4 vagy 5 modellel, feleségemet Series 3-al.
1. Jól gondolom, hogy ezek az órák watch OS 6 szoftverrel érkeznének majd, amihez frissíteni kellene a telefonokat iOS13-ra?
2. Az órák frissítése is olyan, mint a telefon - nincs leehetőséd downgradelni?
2. Használ itt valaki SE-t az órájához? Milyen órát és milyen iOS/watchOS-t használ hozzá? (Kicsit félek, a telefonom tökéletes iOS12-n, az iOS13-at a megjelenéskor pár napig használtam, de nem nagyon jött be, úgy éreztem ez a kijelző méret már kicsi hozzá, így visszatértem 12-re.). -
DaveNo1
veterán
3 napja valamiért elkezdett nagyon gyorsan merülni az aksija az órámnak. Addig lazán ment két napot, de most másfelet se bírna ki. Rajtam van alváskor is, így referenciának el tudom mondani, hogy addig a pontig 10%-ot se merült éjszaka, most meg 20%-ot.
Rá raktam a frissítést tegnap de az sem segített. Tapasztalt ilyet más mostanában?
-
Clemi
veterán
válasz
i.attila #15206 üzenetére
Telefon párosításom nincs sajnos, mert közben szoftverfrissítés volt. Óra párosítás nélkül? Na ilyet se hallottam még! El se indul amíg nincs a telefonnal kamerával beolvasva az ábra, szoftver frissítés meg csak frissítés nem hinném, hogy kitörli a kapcsolat információkat.
-
i.attila
tag
Sziasztok, elfelejtettem a feloldó jelkódot az órámon (5-ös) Hivatalosan törölni kell, töltőn kikapcsoló gombon hosszan nyomva törlés menü feljön, majd ok. Ezután pörög egy csomót, de mindig zárolva indul újra. Ötlet? Telefon párosításom nincs sajnos, mert közben szoftverfrissítés volt.
-
b.kov
senior tag
válasz
jófejsrác #15203 üzenetére
Szia, itt kezdődik minden:
https://prohardver.hu/tema/arckephez_valo_jogosultsag/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest