- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CES 2025: A porszívó, ami elrakja a zoknidat
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz martinkeet #15234 üzenetére
Az alu 44-esemet 1 éve használom ezzel a szíjjal (milanoi),semmi gond.
Válts alura
vagy utángyártott szíjra (sztm a enyém az lehet)[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz icecave #15397 üzenetére
Ebben igazad van. Nekem a céges exchange, a privát gmail, itt nem annyira fontos a 15 perc késés.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz DaveNo1 #15214 üzenetére
Nekem éjszaka kb óránként 1%-ot merül (repülő üzemmódban) 2018 szpetemberi az órám (44-es )
-
nagyúr
válasz Maxximus #15392 üzenetére
Viszont ha a gyáriba állítom be a gmail-t, akkor nem jön meg egyből a mail, mint a gmail appban, hanem csak 15 perces ellenőrzés a minimum, amit be lehet állítani neki sajnos. Tehát már nincs push/fesch vagy ilyesmi.
Én nagyon szerettem a gyári mail appot, de emiatt kénytelen vagyok a gmail saját appját használni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz jófejsrác #15180 üzenetére
Neke is a milanoi jött be. "Aránylag" elegáns, egyszerű a fel/le vétel,úszás,edzésre is jó,szóval nem kel csrélgetni különböző élethelyzetekben. Lustáknak ajánlott
Ami érdekes, hogy 2 éve használom ua azt a szíjat és azóta volt rendesen a 2,3,4 -es óráimmal vízben és semmi rozsda. (Lehet, hogy eredeti? Nemtom, az első órámmal vettem használtan)Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz bigdady #15161 üzenetére
Igen, nekem sem mindig sikerült,fel menni fel mnet de nem tökéletesen (2:1),egyet meg benéztem egy 38-asra tettem 40-eset.
a saját 44-esemre (amit először tettem fel ) viszont tökéletesen fent van,nagyon imádom,nem látszik,még a kisebb ütődésektől is véd,akrcoktól meg egyértelműen. Úszatm is benne, nem jött le,igaz ilyenkor rakok rá egy TPU tokot az órára,úgyis vízben van és nem tudnám tapicskolni,de vertem már be a medence szélébe és szrencsére rajta volt.
ROCK hidrogél a tuti sztm.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz SidCorky #15158 üzenetére
Saját vélemyény: Alapból nem szeretem az elektromos szmogot (Bt,Wifi,stb),eről is majd évekkel később fog kiderülni sztm ténylegesen, hogy milyen élettani hatásai vannak valójában. Ezért én legalább esténként kikapcsolom a wifit,bt,de még az eszközöket is és ami ébreszt azt is max tőlem 2 m-re tűröm meg (persze repülő módban az is). Ok,házban lakom és a szomszédaim wifije alig észlelhető nálam (nyílván egy BP társasházban ennek semmi jelentősége nem lenne,hogy kapcsolgassam ki ezeket, főleg haegy adótorony lenne a ház tetjén )
Ha ilyen alvásfigyelőt használok néha, teljesen jó a telefonon a lélegzés figyelő 3rd app a Sleep Cycle
Meglepődök néha magamaon, hogy tudok horkolni, merthogy ezt is vissza tudod hallgatni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Gsx-rr #15154 üzenetére
Én rendszeresen használom úszásra (heti 2* 2km). Medencés úszásnál szerintem piszok jól mér (főleg ha versenyben vagy valamelyik barátoddal, nagyon tudja adi a pontokat,ajánlom ) , ha beállítotd rendesen a medence hosszát. Szabadtéri úszásnál, hát igen ott ha ugrálsz a vízben akkor is megy a kalória. Viszont ha a gyerekekkel ugrálunk és hülyülünk csak ,azután is olyan fáradt szoktam lenni,mintha úsztam volna....szóval sztm ez is rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dud998 #15142 üzenetére
Vagy a gyári levelezőbe szinkronizáljuk a gmailt
-
Attila!
tag
Nektek az Always on display rendesen műkődik? Be van kapcsolva a funkció de még is teljesen elsötétedik.
-
SidCorky
őstag
válasz Attila! #15388 üzenetére
Én örülök is neki, hogy az alu az olcsóbb, általában azért figyelek a kütyüimre, így a strapabíróság annyira nem szempont, a matt ház viszont jobban tetszik, legyen csak az alu az olcsó.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz Attila! #15386 üzenetére
Azért ne az én kommentem alapján ne vegyél rá. Én is a sok negatív tapasztalat miatt paráztam be mikor meghallottam a hangot, főleg hogy az elvileg jóval gyengébb minőségű alu verzióm van, de lehet csak szerencsém volt. Egy kis karc egyébként már van rajta, szerencsére pont a jobb felső sarkában, ahol nem látom ha nem keresem, szóval nem elpusztíthatatlan.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Attila!
tag
A Mobile Outfitters fóliákról mi a véleményetek? Teljesen lefedi a watchot emiatt tetszik.
SidCorky Köszi! Ez bíztató vacilálok még, csak jött negatív tapasztalat is már.
-
SidCorky
őstag
válasz Attila! #15368 üzenetére
Én sokat gondolkodtam rajta, végül nem rendeltem semmilyen fóliát. Tegnap pár pillanatig megbántam, egy régi Ikarus buszról leszállva kicsit elmértem a távolságokat és a lépcső közepén a korláton frankón végighúztam az órát, de jó erősen odanyomva. Elég csúnya hangja volt, mintha két üvegpoharat dörzsölnél össze (tudom, hogy a korlát nem üveg ), már el is könyveltem hogy ez kuka, de még csak egy hajszálkarc vagy horzsolás sem volt sem a házon, sem a kijelzőn.
Persze nem azt mondom, hogy mostantól a betonon fogom rugdosni ahelyett, hogy felvenném, de azért megnyugodtam, hogy nem kell annyira félteni. Azért megpróbálok még az eddiginél is jobban vigyázni rá.
-
csab2
veterán
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
m0ski
aktív tag
válasz Serpiko #15358 üzenetére
Ezen két írás alapján szerintem el lehet indulni. De a legjobb egyébként a saját tudástáruk ahol végtelen mennyiségű oktatóanyag elérhető ingyenesen. Persze ahhoz már az angol musthave.
Illetve még annyi, hogy a 2 bejegyzés nagyon nem mai, akkor még alkalmazás volt, ma már webes alapon megy az egész.
-
Madwe
nagyúr
válasz tboldi #15356 üzenetére
A jobb felső az a WatchTheTime! miután a elgtöbb appnál ott van a digit idő, s emiatt megszokásból sokszor oda ugrik a szemem, az nekem must have
A bal felső az az allowance for ynab, adott kategória összegét mutatja, iphonera meg widgetbe még többet tud beletenni.
YNAB egyébként a világ legjobb dolga, végtelen mennyiségű pénzt lehet vele spórolni pl, s jól tervezni - ugyanakkor a világ legdrágább budgeting appjai is az évi 20-25kjával. Viszont olyan logikát ad, amit semelyik másik app nem, nem véletlenül van tele a youtube 10+ órás tutorialokkal hozzá. De azt is tudom, h nincs az a promo szöveg, amivel bárkit rá lehetne erre beszélni, vki vagy rögtön beleszeret, vagy a világ legnagyobb pénzkidobásának tartja
Mindenesetre őt ajánlom, ha vkit vmi fura okból mégis érdekelne a téma [link][ Szerkesztve ]
-
Attila!
tag
Sziasztok
Én sokáig a klasszikus órák híve voltam (vagyok), viszont valószínűleg beszerzem az első apple watchom is, szépen lassan megtetszett, meg minden munkaeszközöm apple, tehát még jól ki is egészíti ezeket majd.
Space grey aluminiumot vennék, bár az acél jobban tetszik, de azon garantáltan nagyobbat bukok ha újabbra váltok...
A kérdésem az lenne, hogy ti honnan rendelitek a szíjakat hozzá? A beszerzéssel együtt pár szíjat is akarok hozzá amiket variálhatok.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan problémám mellen hogy ha óráról indítok hívást miközben BT fülesen zenét hallgatok, akkor a füles helyett az órán szól a hangszóró szóval mintha nem kapcsolna át a fülesre és ugyanez igaz hívás fogadásra, ha az órán nyomok a fogadásra akkor nem vált át a fülesre max ha a telefont előveszem és ott manuálisan beadom neki. Mi lehet a rossz beállítás?
Iphone 8 és 4-es óra
köszi
-
csab2
veterán
Ma megint eljátszotta azt az órám, hogy qrva gyorsan merül.
11 körül ránéztem, és 40%-on volt, szemben az ilyenkor szokásos 80-90%-kal.
Egy ki-bekapcsolás megoldotta.
Vajon mi ragadhat be néha?
Azért ez így eléég idegesítő.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Ilyen szíjat keresnék utángyártottban, ami nem bőr, hanem műanyag ? gumis? talán.
Sportoláshoz ezt használtam, de megadta magát.
Tudtok adni valamilyen linket, ahonnan szinte napokon belül megérkezne...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tboldi
nagyúr
válasz Viper26 #15333 üzenetére
Én még az AirPods-ra is vettem.
-
Thewent12
aktív tag
Na sikerult megvenni otodszor is egy apple watchot habar sokszor full feleslegesnek erzem vannak szituk amikor jol jon. Eddig az osszes fekete volt, viszont ez a feher most sokkal jobban tetszik. Kerdesem lenne, hogy a 42-es meretu szijjak eselytelen, hogy jo legyen a 44-es orara? Latom par helyen ahol 42/44-nek irjak a szijjat aztan azert gondolkoztam igy el ezen.
-
-Solt-
veterán
válasz WNorbert85 #15312 üzenetére
Köszönöm! És akkor ez ezek szerint nálunk nem működik?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
A komplikációk közt van egy olyan, hogy LMI, de ha kiteszem az számlapra akkor semmilyen értéket nem mutat, rákoppintva meg az időjárást app-t adja be. Tud valaki erről valami pontosabbat, hogy mi akar ez lenni?
www.smart-bus.hu
-
veterán
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok, nem lehet még tudni valami bíztatót az esimről? XS és 11-re már Telekomnál használható. Watch-ra mikor lesz elérhető vajon?
Samsung karórán is használható már. Tudnék neki örülni, mert beruháznék egy 5-ösre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest