- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
SoldierL #2973 üzenetére
Nézd, az a baj, hogy magyarországon nincs iCare. Legközelebb Bécsben van.
Az iphoneokat tudtommal nem szervizelik, hanem cserélik. Ami itthon van Apple szerviz, gyakorlatilag küldi tovább, nekem a Telekom egy cseh szervizbe küldte ki anno és küldtek inkább egy cserekészüléket. (Nekem hívásproblémáim voltak.) -
-
-
w333
félisten
válasz
SoldierL #2073 üzenetére
Full gagyi ... kb. pont a fekete káváig ér, 2 hét után elkezdett feljönni !
Ez viszont tökéletes durván fél évig bírta a telefonon !
-
jeska
tag
válasz
SoldierL #1694 üzenetére
A keretet nem is védi semmi az én esetembe,de nem is ez a cél, mint elottem írták ez egy használati tárgy számomra is, ezert ha kopik illetve lesz egy-két karcolás a kereten az számomra elfogadott, cserébe a komfortossab érzésért illetve hogy nem egy fél téglát tartok a kezembe egy akár milyen mega-szuper utésálló tokkal. Mielőtt még irnátok hogy akkor hogy fogom eladni ,erre meg az a válaszom hogy az 5s-t 4évig használtam és nem azért vettem hogy eladjam. Illetve soha nem azért veszek telefont hogy eladjam hanem hogy használjam minnél tovább. Ezért is esett a választás az Xr-re. Remélem lesz annyira időtálló mint az 5s volt!!
-
jeska
tag
válasz
SoldierL #1657 üzenetére
Ma Érketzett meg a telefon, XR 128GB Sárga!
5s-ről történt a váltás hát azt kell mondjam hatalmas ugrás sebességben, illetve kijelző méretben(bár ezt még szokni kell) ez már nem egykezes telefon.
Ahogy levettem a fóliát a telefonról rögtön tettem is rá az üveget előre-hátra!
Hátsó
Első
Spigen Liquid AirHátsó fólia annyira nem tetszik a fekete keret miatt, de az első az nagyon passzol és lekerekített szélei vannak illetve beteríti az egész kijelzőt plusz pont hogy mind a kettőhöz jár egy aplikátor ami nagyon megkönnyíti a felhejezést!
-
-
Coleszi
tag
válasz
SoldierL #1635 üzenetére
Szia, en is 2 hete használom kb. 6S-ről váltottam (brutál nagy lesz
) Mindenképpen olyat vegyél rá ami védi a kamera kitüremkedését hátul, illetve elől is picit magasabbra felnyúl. Bumszli telefonról beszélünk sajnos (cserébe nem kér enni akár 2 napig) úgyhogy ez nem fog sokat dobni. Én egyik ismerősömtől kaptam eredeti Apple tokra hajazó Cellara márkájú fekete szilikon tokot, meg vagyok vele elégedve, belül puha nem fogja karcolni míg kívül gumis, még sem tapad a farmerem zsebehez. Néha gyűjti a szöszt, de én ezt ajánlanám rá. Olyan 6e ft körül lehet Vodafone storeban.
-
ruarua
tag
válasz
SoldierL #1582 üzenetére
Erősen kompromisszumos telcsi. Nekem a vastag káva ami xs irányba vitt. Ha más olcsóbb telefonok simán megugrották LCD-n, itt is kellett volna. Meg a tudat hogy ilyen alacsony felbontás.
Egyébként szerintem jó a vonal, nekem is ez volt az utolsó csúcs iPhone-om. Ha ezt a kijelző dolgot megoldják a következő generációban, én vevő leszek. XR ára még vállalható -
válasz
SoldierL #1572 üzenetére
Valamivel vastagabb igen, de szerintem teljesen rendben van. A káva mérete használat közben egyáltalán nem lényeges. Először nekem is feltűnt, de a valóságban csak akkor érzékeled a kávát, ha xs van mellette, a mindennapokban nem. Eleinte azt hittem hogy zavarni fog, aztán többször visszamentem az üzletbe nézegetni, és amikor úgy néztem, hogy nem nézem össze xs-sel, akkor semmit sem jelentett a nagyobb káva.
-
-
válasz
SoldierL #1556 üzenetére
Én is 6s plusról váltottam, nekem bevált.
Keresd vissza azt a tesztet amit a kijelzőről csináltak, ha le volt takarva hogy melyik telefon melyik akkor nem tudták a kijelző alapján megkülönböztetni. Szerintem teljesen rendben van. A design meg 95%-ban ugyanaz a mostani generációnál. Funkcionálisan az akku tényleg nagyon jó. -
Gigicuci
senior tag
válasz
SoldierL #1556 üzenetére
Én mindenhol azt olvastam, hogy Plus-ról a legjobb váltani mert a Plus tulaj már megszokta a nagyobb méretet itt pedig nagyobb képernyőt kapsz kisebb házban. Szóval neked az Xr kompakt lesz.
Jó választás, akksi időben is előrelépés lesz, fényképezőben is. A jövőállósága a bivaly proci miatt meg borítékolhatóan kitűnő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest