- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iphoneos25
friss újonc
Köszi neked is a választ.
Még egy amatőr kérdésem lenne mert nem adtam még el olyan telefont ami a két éven belül volt. Szóval ezt eladni csak akkor tudom ha lejárt a 2 év? Bár itt most kérdés az is hogy az előrendeléstől számít vagy attól amikor megkaptam.Mondjuk így hogy úgyis október elején szeretném venni sok vizet nem zavar csak jobb ezeket biztosra tudni.
-
Iphoneos25
friss újonc
Áááá ne is mondd. Adtam el ott tavaly egy hibás 5S-t de elég is volt egy időre. Szóval teszek egy próbát.
Mondjuk ha 130-at kapnék már az is bőven elég lenne az újhoz főleg ha a Telekom is kicsit olcsóbban adja mint az Apple. Plusz ha egyszerre fizetem ki előfizetéssel akkor az ára is egész korrekt. A korlátlan netes és egy közepes telefonálós csomagot meg úgyis választani kellene az új mellé. -
Iphoneos25
friss újonc
Sziasztok!
iPhone 8 Plus eladásában szeretnék tőletek tanácsot kérni amennyiben belefér itt.
A készülékem október elején lesz 2 éves és Telekomos. (nem tudom kell-e függetleníteni vagy hogy megy ez most eladásnál) Valamint 64GB-s a készülék.Először is érdekelne hogy egy ilyen készüléket jó állapotban (végig fólia volt rajta így nem karcos és működik is rendesen) mennyiben lehet eladni?
Valamint hol érdemes próbálkozni? Ahol komoly vevő akad rá aki nem lenyúlni akar meg nem csá tesó cseréled samsungra szöveggel próbálkozna?
Gondolom mobilos boltba kár vinni mert kevesebbet adnak érte.Köszönöm a segítséget amire most tényleg szükségem van hogy eltudjam adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest