- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Iphone 8 telefonomhoz szeretnék venni üvegfóliát, eddig is volt rajta, de tegnap leesett, és betört, szerencsére csak a fólia. Átolvastam az összes ezzel kapcsolatos hozzászólást, pár kérdésem lenne. Olvasom, hogy sokan ajánlják a Nillkin 3D CP+ MAX üvegfóliát. Rákerestem neten, de jól látom, hogy ezt csak külföldről tudok rendelni? Nem probléma, mert szoktam rendelni, csak egyszerűbb lenne bemennem itt Budapesten egy boltba, ahol esetleg fel is teszik, fizetem és kész. Második dolog, hogy mikor vettem az első fóliát rá, akkor azt mondták, hogy a 3D nem biztos hogy jó lesz a tokkal együtt. Apple gyári szilikontokot használok, és azt mondta az eladó, hogy nem biztos, hogy jó lesz együtt a kettő. Harmadik kérdésem pedig, ha 3D mellett döntök, akkor látom, hogy van fekete és fehér. Nekem ezüst telefonom van, aminek az előlapja ugye fehér, de ha fekete fóliát veszek, akkor nem fog látszani sehol sem a fehér, tehát olyan lesz, mintha fekete telefonom lenne, leszámítva alul az ezüst részt, ahol a töltő csatlakozó van, mert az a fekete telefonon fekete.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kedvenc zene a mai napra
- Béta iOS-t használók topikja
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest