Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Iphone 8 telefonomhoz szeretnék venni üvegfóliát, eddig is volt rajta, de tegnap leesett, és betört, szerencsére csak a fólia. Átolvastam az összes ezzel kapcsolatos hozzászólást, pár kérdésem lenne. Olvasom, hogy sokan ajánlják a Nillkin 3D CP+ MAX üvegfóliát. Rákerestem neten, de jól látom, hogy ezt csak külföldről tudok rendelni? Nem probléma, mert szoktam rendelni, csak egyszerűbb lenne bemennem itt Budapesten egy boltba, ahol esetleg fel is teszik, fizetem és kész. Második dolog, hogy mikor vettem az első fóliát rá, akkor azt mondták, hogy a 3D nem biztos hogy jó lesz a tokkal együtt. Apple gyári szilikontokot használok, és azt mondta az eladó, hogy nem biztos, hogy jó lesz együtt a kettő. Harmadik kérdésem pedig, ha 3D mellett döntök, akkor látom, hogy van fekete és fehér. Nekem ezüst telefonom van, aminek az előlapja ugye fehér, de ha fekete fóliát veszek, akkor nem fog látszani sehol sem a fehér, tehát olyan lesz, mintha fekete telefonom lenne, leszámítva alul az ezüst részt, ahol a töltő csatlakozó van, mert az a fekete telefonon fekete.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest