Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Iphone 8 telefonomhoz szeretnék venni üvegfóliát, eddig is volt rajta, de tegnap leesett, és betört, szerencsére csak a fólia. Átolvastam az összes ezzel kapcsolatos hozzászólást, pár kérdésem lenne. Olvasom, hogy sokan ajánlják a Nillkin 3D CP+ MAX üvegfóliát. Rákerestem neten, de jól látom, hogy ezt csak külföldről tudok rendelni? Nem probléma, mert szoktam rendelni, csak egyszerűbb lenne bemennem itt Budapesten egy boltba, ahol esetleg fel is teszik, fizetem és kész. Második dolog, hogy mikor vettem az első fóliát rá, akkor azt mondták, hogy a 3D nem biztos hogy jó lesz a tokkal együtt. Apple gyári szilikontokot használok, és azt mondta az eladó, hogy nem biztos, hogy jó lesz együtt a kettő. Harmadik kérdésem pedig, ha 3D mellett döntök, akkor látom, hogy van fekete és fehér. Nekem ezüst telefonom van, aminek az előlapja ugye fehér, de ha fekete fóliát veszek, akkor nem fog látszani sehol sem a fehér, tehát olyan lesz, mintha fekete telefonom lenne, leszámítva alul az ezüst részt, ahol a töltő csatlakozó van, mert az a fekete telefonon fekete.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest