Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Iphone 8 telefonomhoz szeretnék venni üvegfóliát, eddig is volt rajta, de tegnap leesett, és betört, szerencsére csak a fólia. Átolvastam az összes ezzel kapcsolatos hozzászólást, pár kérdésem lenne. Olvasom, hogy sokan ajánlják a Nillkin 3D CP+ MAX üvegfóliát. Rákerestem neten, de jól látom, hogy ezt csak külföldről tudok rendelni? Nem probléma, mert szoktam rendelni, csak egyszerűbb lenne bemennem itt Budapesten egy boltba, ahol esetleg fel is teszik, fizetem és kész. Második dolog, hogy mikor vettem az első fóliát rá, akkor azt mondták, hogy a 3D nem biztos hogy jó lesz a tokkal együtt. Apple gyári szilikontokot használok, és azt mondta az eladó, hogy nem biztos, hogy jó lesz együtt a kettő. Harmadik kérdésem pedig, ha 3D mellett döntök, akkor látom, hogy van fekete és fehér. Nekem ezüst telefonom van, aminek az előlapja ugye fehér, de ha fekete fóliát veszek, akkor nem fog látszani sehol sem a fehér, tehát olyan lesz, mintha fekete telefonom lenne, leszámítva alul az ezüst részt, ahol a töltő csatlakozó van, mert az a fekete telefonon fekete.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi