- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysuhi
tag
Sziasztok, ma a 6S helyett beruháztam egy fekete színű 7 plusba.
Csatlakozom hozzátok. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Teljes full body matricát itthon lehet kapni ?
Köszi! -
törölt tag
Használ, vagy használt valaki Olloclip optikát az Almájához? Mennyit ér a dolog?
-
rsanyi20
tag
Kinek mi a tapasztalata az IOS 11.3-al? Tegnap előtt raktam fel, tök stabil meg semmi gond a sebeséggel, de az akku mintha kicsit kevesebbet bírna. Nem vészes, de lehet csak beképzelem amúgy...
-
rsanyi20
tag
Fólia a legjobb döntés a hátuljára, de mindenkép tokot is érdemes rá tenni. Szerintem a Jet Black telefonnak a gyári Apple tok a legjobb, ugyanis annak a belseje ugye bőr, de végülis ha van egy fólia a hátulján utána már lényegtelen is hogy milyen tok lesz rajta. Ha folyton cseréled a fóliát hogy ne legyne levegős meg hogy ne tudjon alá menni a por akkor sose fog megkarcolodni. Funfact: Én egy Apple szervizben/kiegészítőt árusító boltban dolgozok, van egy tag aki havonta jár be hátlapi foliáért a jet black telefonjára, 10. hónapja és egyetlen karc nincs rajta. Havi ~1000ft-ot megér ez neki
-
zadir1
tag
Hali! Nemsokára tervezek ilyen készüléket vásárolni. Jet black színben nagyon tetszik. Láttam van hátsó kijelzővédő fólia is hozzá. Mennyire jó ez / mennyire marad ilyen szép utána?
-
rsanyi20
tag
válasz
oSzKáR19 #1585 üzenetére
Én személy szerint majd nyár végén vagy ősszel váltok 7Plusrol 8Plusra, mikor kicsit lentebb megy az ára. Nincs sok különbség a kettő között, de nekem a 7Plusom matt fekete színe is unalmas már és ha már cserélek akkor 8Plus lesz belőle. Szerintem hosszú távon jobban megéri 8Plust venni mostmár, bár a 7Plus is biztos sokáig jó lesz még.
-
oSzKáR19
csendes tag
Sziasztok!
IPhone Plus vásárlásán töröm a fejem. Nem tudom eldönteni, hogy 7 vagy 8 legyen. Megér a 8-as 60.000-es felárat? Vagy annyival nem jobb a kamerája pl.? -
bigsee
addikt
-
saddybaddy
tag
válasz
Miamiquake #1581 üzenetére
Bocs,nem neked akartam írni.
-
rsanyi20
tag
Bár tudom a szabályzat nem nagyon engedi az adás-vételt, de betört a 7 Plusom kijelzője. Akinek lenne egy donor telefonja, az írhatna, nem akarok utángyárott kijelzőt beszerelni eme csodás remekműbe
Szerk: Fekete kijelző kell, az se baj ha tropa teljesen a telefon csak a kijelző épp legyen. -
Miamiquake
aktív tag
válasz
saddybaddy #1579 üzenetére
Hát köszi, nem tudom ez miben segítette a tokvásárlási tervemet, de jót beszélgettünk.
-
válasz
saddybaddy #1579 üzenetére
Veled örülünk, minden jót. 👍
-
saddybaddy
tag
válasz
Miamiquake #1578 üzenetére
Kiléptem az iOS világából én is mert amit az Apple csinál az már gusztustalan. És képzeljétek,van élet az iOS után,méghozzá nem is kicsi. Vettem egy LG V30-at és nem térek magamhoz annyira komoly cucc! iPhone 7+? Komolytalan ehhez képest 😂
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Elérhető áron keresek olyan tokot ami megvédi a készülék kameráját mindenféle karcolódástól és közben nem veszi el teljesen a telefon formáját.
Félek hogy összekarcolódik, mivel annyira kiáll a telefon hátlapjából.Valakinek ötlet?
-
válasz
jazzkifli #1576 üzenetére
Én egyszer vettem egy lightning-jack csatlakozót "tuti" forrásból, kb.- fél perc után kiírta az iPhone, hogy nem kompatibilis eszköz és nem működött többet. Más ismerősöm i járt így nem eredeti Apple átalakítókkal-kábelekkel. Többekközt ezért is hagytam ott egy időre az iPhone-t, az ilyen hülyeségek miatt.
-
jazzkifli
tag
Sziasztok!
A napokban kapom meg a 7 Plust és a kérdésem, hogy használ-e valaki lightning elosztót? Egy lightningból kettő lightningot vagy lightning-jack kombinációt csinál.
Hogy egyszerre lehessen tölteni és zenét hallgatni és a headset funkciók is működjenek.
Az Amazonon találtam jó pár verziót de jó lenne ha valakinek lenne tapasztalata ebben.Előre is köszi! :-)
-
BogyóBP
addikt
iHateMiPhone
-
rsanyi20
tag
válasz
BogyóBP #1571 üzenetére
Is-is
11.1-es iOS-en vagyok, és hogy pontosan hanyas verzió van a messengerből azt nem tudom, de kb utoljára tavaly ősz vége fele frissítettem le, teljesen stabil mind a rendszer mind a messenger.
Bár nem csodálkozok hogy zabálja az akksit a messenger, a facebook app-ot is mindig elcseszik, ezért nincs fent nekem, inkább böngészőből nyomom. -
BogyóBP
addikt
Erre a dúrva messenger akku fogyasztásra továbbra sem tudtok semmit? Googlizom a neten de semmit nem találok
Most is 70% on áll az messenger akkuhasználata és mintha meleg lenne a telefon.
-
válasz
markknight #1562 üzenetére
Nem töltöttem rá.
-
markknight
veterán
válasz
Ron Swanson #1559 üzenetére
LOL. Ha mindig rátöltesz picit akkor lehet
-
BogyóBP
addikt
válasz
Ron Swanson #1559 üzenetére
Mi az az apolló? Valami szerver?
A messenger app nagyon sokat fogyaszt és szivja a telomat lefele, mit tudok tenni? Böngészőből nemtudok belépni a csevegőbe mert azt irja használjam a messenger appot..Nincs valami alternativa?
-
Legjobb üzemidőm eddig egy töltéssel: 9 óra használat és egy hét készenlét
-
BogyóBP
addikt
Valahogy vissza lehet menni IOS 11 ről 10 re?
-
rsanyi20
tag
válasz
tmskvcs #1554 üzenetére
Én pont 6s-ről váltottam 7Plusra (bár ez teljesen nem igaz, mert volt 1hét amikor 6Plust használtam átmenetileg a kettő között). Teljesítményben nem nagyon vettem észre semmit igazából, talán a memóriakezelés a 2GB vs 3GB ram miatt a 7 Plus javára és a kamera ami ugye jobb, meg egyértelműen az akksi. Számomra sokkal tovább bírja a 7Plus. Méret nyilván olyan amilyen, nekem nem volt gondom vele már első nap se, persze nem mondom azt hogy néha nem tartom nagynak, de simán megszokható. Szerintem összeségében ha Plusra akarsz váltani akkor megéri. Bár csak off-ba jegyezném meg hogy ha van lehetőséged és nem zavarna az üveg design, akkor a 8 Plust ajánlom, hosszútávra
)
-
tmskvcs
tag
Hali
Mekkora előre lépés 6S-ről 7pluszra váltani? Asszony i8-at használ, de én maradnék a fémes hatásnál.
-
rsanyi20
tag
Bocsi az offért, de valakinek volt már tapasztalata a Smartfix-el? Eltörtem a kijelzőmet, az Applenél egy vagyon az i7 Plus előlap csere, a többi szervíz utángyárott kijelzője meg nem kell nekem, ugyhogy mivel a kijelző amúgy működik, csak az üveg tört, gondoltam a Smartfix lesz az én helyem. Viszont kiváncsi vagyok hogy dolgoznak, milyen a minősége az új üvegnek, stb
-
válasz
markknight #1550 üzenetére
“iPhone-ról mozgattam dropboxba és messengeren küldtem át ismerősömnek fotók appból”
Ezt nem értem. Most dropboxból vagy fotók appból?
Amit linkeltem ott a megoldás nem külön program szerintem.
-
markknight
veterán
Igen, ott szerettem volna mert a letöltős kliens windows-on nem az igazi. A feltöltés alatt azt értettem, hogy az iPhone-ról mozgattam dropboxba és messengeren küldtem át ismerősömnek fotók appból és ezeken a platformokon nem volt hang. Aztán felmentem az icloud.com-ra és onnan töltöttem le ugyancsak azt a vidit és gépről küldtem át, de így sem megy :/ A megoldásodat néztem, valószínűleg működne, de így már ott tartunk, hogy le kell töltenem +1 programot a gépemre és ezzel kell bűvészkednem, holott egy szóra sem érdemes kis 20 másodperces videót szerettem volna megmutatni ismerősömnek
-
válasz
markknight #1548 üzenetére
Ja te a webes felületen való feltöltésre gondolsz? 😱 A kezdetek óta használom az icloudot, sőt az elődjét, a mobileme-t is használtam, de eszembe se jutott, hogy webes felületen keresztül töltsem fel a képeket. Ja hát ott lehet, hogy nem lehet más kiterjesztésűt, bár ennek nyilván magához a telefonhoz nem sok köze van. Asztali alkalmazáson keresztül a raw fileokat és a videókat is hibátlanul feltölti.
"Kodekek? Milyen kodek kellene ahhoz, hogy feltöltöm dropboxba lejátszom azon a telefonon amivel felvettem és nincs mikrofonhang?"
Hát ez alapján ez nem teljesen egyértelmű:
"hiába küldtem át mailen keresztül, dropboxba feltöltöttem, icloud.com-ról leszedtem"Ebből semmi olyan nem derült ki, hogy ugyanarra a telefonra szedted le a dropboxból, amiről feltöltötted.
Kodekpakk ügyben nem tudok okosat mondani, azt hiszem nagyjából 15 éve tettem fel a gépemre utoljára ilyesmit.Egyébként ezt találtam a témában: [link]
-
markknight
veterán
Nem is ez volt a probléma, hanem hogy az icloud.com-ba csak és kizárólag JPG-t tölthetsz fel. Se kis mp4 videót, se semmit. JPG és punk tum!
Kodekek? Milyen kodek kellene ahhoz, hogy feltöltöm dropboxba lejátszom azon a telefonon amivel felvettem és nincs mikrofonhang?
Ha a gépemre gondolsz, hát az k-lite codec packkel van felszerelve, ennél fullosabb package-et aligha találsz a neten
Vagy szóljak a haveromnak, hogy várj, 300 ezres telefonom nem tud úgy felvenni videót, hogy a pcn megnyisd és jó is legyen
-
válasz
markknight #1546 üzenetére
“Sajnos az iCloud.com photos appjába, évek alatt nem sikerült megoldani, hogy ne csak rohadt jpg fájlokat tudjak feltölteni.”
Kb 10-15.000 .nef kiterjesztésű raw fotóm van fent az icloudban.
A videó hang dolognál nem a kodek hiányzott a másik oldalon?
-
markknight
veterán
No urak, én 8 évnyi használat után meguntam ezt az iOS szarakodást ami itt megy, már bocsánat.
Vettem egy Note 8-at a napokban, soha nem volt droidos telefonom, de a tudása előtt meg kell hajolni. Itt soha a büdösé életbe nem fog tartani az iOS, főleg úgy, hogy a mostani cégvezetők egy linkóci valakik.
Sajnos az iCloud.com photos appjába, évek alatt nem sikerült megoldani, hogy ne csak rohadt jpg fájlokat tudjak feltölteni. Hoztak új szabályokat, az iOS 11-hel már más kiterjesztéső képeket is lehet csinálni, ám feltölteni ezt sem lehet.. no comment. Gyakran csinálta a telefon, hogy nem tudtam egy appot sem megnyitni, hiába kattintottam rá. Semmi. Csak az újraindítás segített. Random elromlott a 3D touchnak a rezgő funciója. Itt is jött a restart. Minden App-nak saját libraryje van. Tehát ha meg akarok nyitni egy fájlt document appból mondjuk vlc-vel vagy avplayerrle, az átmásolja magához és ha már egy fájlt 3 appal kezelsz, akkor háromszor lesz telefonodon. Agyrém. A pohár igazából ott telt be mikor haveromnak mutatni szerettem volna valamit és én balga elindítottam a képernyőfelvételt. Sikerült is, bekapcsoltam a mikrofont, felvette a hangomat is és a készülék hangját is. Visszanézéskor nem volt gond. Ám hiába küldtem át facebookra, hiába küldtem át mailen keresztül, dropboxba feltöltöttem, icloud.com-ról leszedtem, egyszerűen nem volt meg a hangom a videóban csak ha telefonról néztem. Ezt nem tudták megcsinálni a nagy programozók odabent. Van már 8-10 aktív eszköz amire fejleszteni kell, és jönnek az ilyen fejetlenségek. Merült mint a szemét, 2-3 óra alatt lehetett 100%-ra feltölteni, rohej. Mérgemben felcsaptam jofógásra 100 ezerért feldobtam a 128 gigás matt plus telómat, kb 2 óra után jöttek is érte. Elvitték és örültem. Hát kapják be!
-
BogyóBP
addikt
Nektek is tök gyorsan merül? Készenléti idő mellett is alig bir ki 1,1-5 napot.
-
Darknight55
újonc
Vegyél egy ipad töltőt, azzal gyorsabban tölt a telefon.
-
válasz
ricsics #1538 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy oldalt és hátul valóban remek, de elöl rendkívül sokat ront a kijelző élvezhetőségén. Én is full body-t rakattam, de elölről leszedtem és egy sima víztiszta fóliát raktam fel, mert ez a Mobile Outfitters szemcsés volt és valóban sokat rontott a kijelző minőségén. Akkor a legszembetűnőbb, mikor huzamosabb használat után leveszi az ember.
-
ricsics
csendes tag
Sziasztok!
7 plusnál a 8-hoz hasonlóan létezik valamilyen gyorstöltéses megoldás? Vagy ha konkrétan az nem is, akkor eggyel gyorsabb lehetőség, mint a gyári lighting + konektor?
Amióta ios 11 van, katasztrofálisan szar az üzemidő, egy nap van, hogy kétszer is rá kell töltenem. Hasonló az érzetem, mint egy éve a 6S-nél, annyi különbséggel, hogy azt legalább viszonylag hamar fel lehetett pumpálni. 😃
Apropó! Üzemidőre valakinek megoldás? Az apple watch-csal való kapcsolat, ami bluetooth, merítheti jobban a készülékem? Számomra azért nem nyilvánvaló, mert edzéseken pl. használok bluetooth-os fülest (Samsung Level U Pro) és akkor nincs rajtam a Watch, de ott pl. nem tapasztaltam volna, hogy jobban merülne a készülék a bluetooth kapcsolat miatt, pedig Spotify-ról ment a muzsika mindig.Más: korábban kérdeztem, de nem jött rá válasz, hogy létezik az Arénában meg a WestEndben egy olyan cég, akik egy spéci 360 fokos fóliaréteget visznek fel a telefonra 11-12 ezer forintért azoknak, akik nem szeretnék tokban hordani a készüléket (ezzel megtartva a gyári érzetet), ám meg szeretnék óvni a telót a különböző karcolásoktól, horzsolásoktól. Azóta én mertem kockáztatni, felrakattam, ennek most már több, mint két hónapja és nagyon nem bántam meg. 7 plus jet blackem van, amíg a kezébe nem adod valakinek, meg nem mondja, hogy van rajta valami, de sokszor úgy sem jön rá az illető, ha megtapogatja. A leejtések ellen nem tudom, mennyire véd, nekem eddig csak asztal magasságból esett le padlóra, ami márvány volt, de nem lett semmi baja, még hajszálnyi sem. Akit érdekel, rakhatok be képeket.
Szép napot! -
BogyóBP
addikt
válasz
markknight #1536 üzenetére
Mit javit? valami random restartrol írtak de nekem nem volt ilyen. 7 plus.
-
markknight
veterán
Szombat délelőtt van és meg is érkezett az iOS 11.2. NÁJSZ
-
Lune
tag
Sziasztok! Ilyen telefon vásárlásan gondolkozom. Érdekelne, hogy a fekete telefon esetében mennyire hajlamos az oldalsó fém keret rész festéke a kopásra. Jelenleg egy rosegold sem van. Aki ismeri, tudja, hogy ha nagyobb porszem kerül a fólia kerül a tok és a rózsaszín festék közé hosszabb távon, akkor lekopik a festék. Nem akarnék így járni.
Illetve ezt vegyem vagy a 8 plust? Az 47e Ft-tal drágább az ajánlatomban.
Segítsetek!
-
BogyóBP
addikt
Iphone 7 Plus nál hogy lehet bekapcsolni a predikativ szövegbevitelt? Nincs ilyen a magyar klaviaturára? Az angolnál be tudtam kapcsolni. Havernak iphone 6 van és azon van, és neki is magyar.
-
misi021
tag
Tegnap végremegvettem az iPhone 8 Plust Gold 64GB-ost
Azonban hogyan tudnék rá tenni csak egyetlen egy csengőhangot tetszés szerint.
Meg az App Storeban hogyan tudom beállitani hogy a nagyobb méretű alkalmazásokat, játékokat is mobilnettel töltse le. Csak wi-fi vel engedi tölteni a nagyobb fájlokat. De miért ?
A telefon 117ezerbe került Black Friday-nak köszönhetően, eredeti ára 303e Telekomban vásároltam.
Korlátlan net és hívás meg biztosítással
Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az alábbi kérdésekkel fodulok hozzátok, légyetek szívesek segítsetek benne. -
Stunts666
őstag
B*ssza meg az Apple az iPhone-át. Első és utolsó. Legális Win10-en kifagy folyamatosan az iTunes.... Telefonon új jelszót generáltam az Apple ID-hoz, mert valamiért nem fogadta el a régit. Telefonon frankón működik, viszont iCloud már nem fogadja el.... Most csináltam a PC-n jelszót, erre a telefon nem fogadja el.... Fuck yeah....
-
znagy69
őstag
Igy 2 nap után, nem bántam meg az óra választást. Mindent szépen jelez. Választ az üzenetekre nem próbáltam, de nem is állt szándékomban. Azt telefonon megteszem.
-
znagy69
őstag
Megnéztem több telefont is, az én ízlésemnek a gear3 classic jön be. A hiányosságokkal ami az iphonnal a kapcsolatot illeti együtt lehet élni. Köszi a segítséget.
-
rsanyi20
tag
válasz
znagy69 #1520 üzenetére
kinézetre nekem is tetszik, volt is gear 2-esem egy ideig, de nem hinném hogy 100%-osan működne a telefonnal
probálkoztam nagyon sok márkával én is, de mindegyik amii android alapú, sose működött jól.
Itt azért megjegyezném ha már android, hogy aki képernyőtükrözésre keres problémát, de nem akar Apple TV-t, arra van alternatíva. Van egy MiBox 3 Android TV okosító boxom, és tegnap sikerült egy AirPlay alkalmazást telepíteni rá. Tökéletesen működik az én 7 Plusommal és a hugom 6-osával is, teljesen olyan a képernyőtükrözés része mint bármelyik Apple TV-vel
-
znagy69
őstag
Szeretnék venni egy okosórát i7+-hoz. Kinek milyen a tapasztalata, mit ajánlotok? (max 130k)
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
A prediktív szövegbevitelt miért nem találom a billentyűzetbeállítasokban?
-
75romi
csendes tag
Rendben. Köszönöm nektek!
Gépen keresztül érdemes frissíteni vagy telefonon keresztül is jó? -
75romi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy érdemes már a 11.1.1-re frissíteni?Nagyon megoszló véleményeket olvasok.
Köszi a válaszokat előre is! -
realmadrid
aktív tag
Halihó, tudnátok ajánlani jól bevált műszerfalra rögzíthető tartót ? Köszi.
-
vulnrea
aktív tag
Szia,
Nekem van music előfizetésem (havi 1490). Nem tudom, hogy anélkül is működik-e ez a megoldás vagy csak elég, ha bekapcsoljuk a wifin keresztüli iTunes szinkronizálást.
Szóval, ha a gépedre letöltöd a programot, akkor azon belül, ha előfizetsz a music szolgáltatásra és mondjuk egy előadó albumát hozzáadod a könyvtáradhoz, akkor automatikusan frissíti majd a telefonodon, persze ott le kell töltened ahhoz majd, hogy offline is tudd hallgatni. Így nem kell a kábelekkel bajlódni, nekem sokkal egyszerűbb ez a megoldás. Vagy rákötöd a gépre és azokat a számokat szinkronizálod te, melyeket szeretnéd. Ehhez nem kell a music előfizetés.
Filmeket nem tudom, hogyan kell másolni, de szerintem hasonló elven működik, mint a zene másolása kábelen. Képeket már egyszerűbb másolni, mert ha hozzákötöd a géphez ki lehet választani a DCIM mappát és ott megjelennek majd a képeid. Vagy, lehet ezt is felhőben, én van mikor iCloud-ra mentem/feltöltöm a képeket és azt lehet letölteni a gépre, így nem kell hozzá kábel csak wifi.
S7 Edge-ről váltottam és hát azt kell, hogy mondjam nem lett kevesebb az akku időm, pedig ott jóval több volt az akku kapacitása és kevesebbet nyomkodtam még akkor a telefonom és nem is használtam annyira a kamera részt sem. Nekem egész napos 4G, másfél óra zene bluetoothon és kb. napi másfél óra telefonálás. kb. 1 óra viberezés mellett olyan 5-5 és fél óra a kijelzőidőm, van mikor több, de mostanában 35-40% környékén felteszem töltőre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa EVO
- Armored Warfare
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last Epoch
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest